Siirry sisältöön

Voinko saada vakuutuksen ilman luottotietoja?

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voimme myöntää sinulle kotivakuutuksen ennakkomaksulla suoraan verkossa ja liikennevakuutuksen asiakaspalvelussa. Tämä tarkoittaa sitä, että vakuutuksen ensimmäisenä voimassaolovuonna maksat vakuutuksen etukäteen. Seuraavana vuonna lähetämme sinulle laskun normaaliin tapaan.

Liikennevakuutuksen, joka on lakisääteinen vakuutus, saat ostettua puhelimitse asiakaspalvelustamme. Puhelimitse pystymme antamaan paremmin tietoa maksuhäiriömerkinnän vaikutuksesta vakuutuksen maksuehtoihin ja tekemään tapauskohtaisen arvion asiakkaan tilanteesta. Myönnämme vapaaehtoisista vakuutuksista myös S-kotivakuutuksen irtaimistolle, vaikka sinulla olisikin maksuhäiriömerkintä. Voit saada S-koti-irtaimiston vakuutukset verkkokaupasta tai puhelimitse myyntipalvelusta. Verkkokaupassa ohjaamme sinut ennakkomaksamaan heti tunnistautumisen jälkeen, mikäli tiedoistasi löytyy maksuhäiriömerkintä. Teemme tietojen tarkistuksen oston yhteydessä.

Kaikki vakuutukset ovat sisällöltään ja kattavuudeltaan samoja riippumatta asiakkaasta, eli maksuhäiriömerkintä ei vaikuta vakuutuksen sisältöön tai korvauksiin. Huomaathan kuitenkin, että S-koti-irtaimiston vakuutus on laajuudeltaan suppea vakuutus.

Tutustu tarkemmin myönnettäviin vakuutuksiin.

Kotivakuutus

Laske hinta

Kaikki usein kysytyt kysymykset

Etkö löytänyt vastausta?

Ota meihin yhteyttä

Oma Palvelussa hoidat vakuutusasioita 24/7

Oma Palvelussa asioit helposti ja nopeasti. Voimme käsitellä kaikkia vakuutusasioitasi viestien välityksellä, ja monenlaiset muutokset saat hoidettua välittömästi itse. Kiireellisissä asioissa voit soittaa, mutta useimmiten asioit näppärästi Oma Palvelun kautta silloin kun sinulle parhaiten sopii. Oma Palvelussa voit esimerkiksi:

Asiakaspalvelu ark. 9-15.30

Autamme henkilökohtaisissa vakuutusasioissa

Myyntipalvelu ark. 8-18

Uudet vakuutukset ja tarjouspyynnöt. Voit jättää myös soittopyynnön soittaessasi palvelun ollessa suljettuna.

Korvauspalvelu ark. 9-13

Korvauspalvelu auttaa sinua uusissa ja jo avoinna olevissa vahinkoasioissasi

POP Henkilövahinkojen matkahätäpalvelu

Matkahätäpalvelu auttaa sinua 24h kun tarvitset välitöntä apua matkallasi sattuneen henkilövahingon hoidossa.

Liikennevakuutuspalvelu ark. 9-15.30

Lakisääteisen liikennevakuutuksen vakuutus- ja vahinkoasiat

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä sinulle sopivana ajankohtana

Chat-palvelu ark 9-15.30

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa