POP Vakuutus on Suomalainen vakuutusyhtiö

Tutustu vakuutuksiin

Meillä et maksa turhasta

Ei vaikeaa vakuutussanastoa

Hoida vakuutusasioitasi 24/7

POP Vakuutus on suomalainen vakuutusyhtiö

POP Vakuutus on uusi, suomalainen vakuutusyhtiö, jonka taustalla on POP Pankki -ryhmä. POP Pankit ovat tunnettuja asiakastyytyväisyydestään, joka on Suomen parhaalla tasolla. Samoin POP Vakuutus keskittyy asiakastyytyväisyyteen, asioinnin helppouteen ja tietenkin, kattaviin ja edullisiin vakuutuksiin.

Kasvu jatkuu – jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta!

POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava suomalainen vakuutusyhtiö, joka tarjoaa kuluttajille edullisia ja reiluja vahinkovakuutuksia. Erityisesti meidät tunnetaan Suomen korkeimmasta liikennevakuutusbonuksesta ja uudenlaisesta alle 15 000 km vuodessa ajaville tarkoitetusta POP Auto Kilsa –vakuutuksestamme. Palvelemme jo lähes 100 000 asiakasta joustavasti verkossa ja puhelimessa. Meillä vakuuttaminen on helppoa, edullista ja reilua.

Meillä et maksa turhasta

Koska meillä ei ole kalliiden kivijalkakonttoreiden kustannuksia, vakuutuksemme ovat edullisia, mutta kattavia. Ketteränä digiyhtiönä pystymme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme esimerkiksi saadun asiakaspalautteen perusteella. Me tunnemme asiakkaamme ja haluamme vastata heidän tarpeisiinsa.

Ei kryptistä vakuutusjargonia

Huolehdimme siitä, että voit helposti laskea hinnan vakuutuksillesi, selvittää mitä ne kattavat ja ymmärtää niiden ehdot. Siksi emme viljele vaikeaa vakuutussanastoa. Saat paremman kuvan siitä, mitä riskejä varten tarvitset tai haluat turvaa.

Hoida vakuutusasioitasi 24/7

Helppokäyttöinen ja turvallinen verkkokauppamme on auki aina, mutta arkisin klo 9-17 voit joko chatata asiakaspalvelijan kanssa verkossa tai soittaa asiakaspalveluumme. Asiakkaanamme näet omat vakuutustietosi Oma Palvelussa – siellä voit hoitaa vakuutusasioitasi mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Hinta-laatusuhde on Suomen paras!

Nopea korvaus. Selkeä ja laaja vakuutus.

Suosittelen POP Vakuutusta, koska siellä on halvempi hinta sekä oman kokemuksen myötä asiakaspalvelu on parempaa kuin monessa muussa paikassa.

POP Vakuutusta suosittelee 97 % asiakkaistamme!

(POP Vakuutuksen asiakastyytyväisyyskysely 2016)

Asiakkaat ovat POP Vakuutuksen toiminnan keskiössä. Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme, palveluitamme ja toimintaamme - asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella 97 prosenttia asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan POP Vakuutusta. Erityisen paljon kiitosta saamme edullisista hinnoistamme, selkeästä verkkopalvelusta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Kiitos!

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista POP Vakuutuksessa.

POP Pankki -ryhmä omistajana

POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa POP Pankki -ryhmä ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.

Osoite: Suomen Vahinkovakuutus Oy Lars Sonckin kaari 12 (ei palvelukonttoria) 02600 Espoo

Yrityksen johdon yhteystiedot löytyvät Suomen Vahinkovakuutus Oy:n sivuilta.

9/10 asiakasta suosittelee

Jo yli 120 000 asiakasta

Aidosti suomalainen