Siirry sisältöön

POP Vakuutus

suomalainen vakuutusyhtiö

Meillä et maksa turhasta

Ei vaikeaa vakuutussanastoa

Hoida vakuutusasioitasi 24/7

POP Vakuutus - sanansa mittainen

POP Vakuutus on työntekijöidensä näköinen vakuutusyhtiö: rento, rohkea ja hauska. Emme lupaa ikuista onnea, sillä arjen sattumukset ovat osa elämää. Sen sijaan työyhteisömme reilu 120 jäsentä työskentelee päivittäin, jotta voimme tarjota sinulle helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia näiden arjen sattumusten varalle.

POP Vakuutuksen taustalla on POP Pankki -ryhmä. POP Pankit ovat tunnettuja asiakastyytyväisyydestään, joka on Suomen parhaalla tasolla. Samoin POP Vakuutus keskittyy asiakastyytyväisyyteen ja siihen, minkä parhaiten osaamme: vakuutuksiin.

Olemme kokoamme suurempi ja ikäämme kokeneempi

POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö. Haluamme näyttää asiakkaillemme, että myös edullinen voi olla hyvä, pieni luotettava ja konttoritonkin sekä palveleva että henkilökohtainen.

Erityisesti meidät tunnetaan Suomen korkeimmasta liikennevakuutusbonuksesta ja kilometrihinnoittelusta. Palvelemme jo yli 173 000 asiakasta joustavasti verkossa ja puhelimessa. Jopa 83 prosenttia nykyisistä asiakkaistamme olisi halukas valitsemaan erittäin todennäköisesti tai todennäköisesti POP Vakuutuksen uudelleen.

Meillä et maksa turhasta

Emme tuhlaa aikaa tai rahaa mihinkään sellaiseen, mikä tuntuisi sinunkin vakuutusmaksuissasi. Keskitymme vain ja ainoastaan vakuutuksiin ja siihen, että ne ovat paitsi erinomaisia myös edullisia. Ketteränä digiyhtiönä pystymme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme esimerkiksi saadun asiakaspalautteen perusteella. Me tunnemme asiakkaamme ja haluamme vastata heidän tarpeisiinsa.

Ei kryptistä vakuutusjargonia

Huolehdimme siitä, että voit helposti laskea hinnan vakuutuksillesi, selvittää mitä ne kattavat ja ymmärtää niiden ehdot. Siksi emme viljele vaikeaa vakuutussanastoa. Saat paremman kuvan siitä, mitä riskejä varten tarvitset tai haluat turvaa.

Hoida vakuutusasioitasi 24/7

Helppokäyttöinen ja turvallinen verkkokauppamme on auki aina, mutta arkisin klo 9-17 voit joko chatata asiakaspalvelijan kanssa verkossa tai soittaa asiakaspalveluumme. Asiakkaanamme näet omat vakuutustietosi Oma Palvelussa – siellä voit hoitaa vakuutusasioitasi mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Hinta-laatusuhde on Suomen paras!

Nopea korvaus. Selkeä ja laaja vakuutus.

Suosittelen POP Vakuutusta, koska siellä on halvempi hinta sekä oman kokemuksen myötä asiakaspalvelu on parempaa kuin monessa muussa paikassa.

Suomen tyytyväisimmät asiakkaat!

(POP Vakuutuksen asiakastyytyväisyyskysely 2016)

Asiakkaat ovat POP Vakuutuksen keskiössä. Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme, palveluitamme ja toimintaamme - asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Selvityksen mukaan meillä onkin Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Erityisen paljon kiitosta saamme edullisista hinnoistamme, selkeästä verkkopalvelusta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Kiitos!

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista POP Vakuutuksessa.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Toimintamme ytimessä on yhdessä määrittämämme arvot – reiluus, rohkeus ja tuloksellisuus.

Reiluus tarkoittaa meille sitä, ette emme tuhlaa asiakkaidemme aikaa tai rahoja mihinkään turhaan/ylimääräiseen. Tarjoamme vakuutuksia tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti.

Rohkeus näkyy siinä, että uskallamme haastaa alan normeja ja kokeilla uutta. Esimerkkeinä tästä kilometreihin perustuva autovakuutus, jonka toimme alalle ensimmäisenä!, ja talouden koon huomioiva kotivakuutus.

Tuloksellisuus puolestaan näkyy asiakkaillemme siten, että menemme päämäärätietoisesti kohti tavoitteita – kohti alan parasta asiakaskokemusta kanavasta riippumatta.

POP Pankki -ryhmä omistajana

POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa POP Pankki -ryhmä ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.

Osoite: Suomen Vahinkovakuutus Oy Lars Sonckin kaari 12 (ei palvelukonttoria) 02600 Espoo

Yrityksen johdon yhteystiedot löytyvät Suomen Vahinkovakuutus Oy:n sivuilta.