Siirry sisältöön

POP Vakuutus

Suomalainen vakuutusyhtiö

Meillä et maksa turhasta

Ei vaikeaa vakuutussanastoa

Hoida vakuutusasioitasi 24/7

POP Vakuutus - sanansa mittainen

POP Vakuutus on työntekijöidensä näköinen vakuutusyhtiö: rento, rohkea ja hauska. Emme lupaa ikuista onnea, sillä arjen sattumukset ovat osa elämää. Sen sijaan työyhteisömme reilu 120 jäsentä työskentelee päivittäin, jotta voimme tarjota sinulle helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia näiden arjen sattumusten varalle.

Olemme pystyneet vastaamaan nykyasiakkaan digitaalisiin toiveisiin vakuutuspalveluiden suoraviivaisuudesta ja yksinkertaisuudesta. Asiointi kanssamme koetaan vaivattomaksi ja digitaaliset palvelumme toimiviksi. Lisäksi asiakkaamme kokevat saavansa erittäin hyvin vastinetta rahoilleen, tarkoittaen, että tuotteemme koetaan selkeiksi ja helposti ymmärrettäviksi, ja hinnoittelu kilpailukykyiseksi.*

* EPSI Rating 2023 -tutkimus.

Olemme kokoamme suurempi ja ikäämme kokeneempi

POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö. Haluamme näyttää asiakkaillemme, että myös edullinen voi olla hyvä, pieni luotettava ja konttoritonkin sekä palveleva että henkilökohtainen.

Erityisesti meidät tunnetaan Suomen korkeimmasta liikennevakuutusbonuksesta ja reilusta hinnoittelusta - vähemmän ajavat saavat autovakuutuksen edullisemmalla ja pienet kotitaloudet kotivakuutuksestaan alennusta. Palvelemme jo yli 190 000 asiakasta joustavasti verkossa ja puhelimessa. Digiyhtiönä olemme iloisia, että asiakkaamme kokevat verkkopalvelumme helpoksi käyttää ja suosivatkin sitä asioinnissaan muiden kanavien yli.

Meillä et maksa turhasta

Emme tuhlaa aikaa tai rahaa mihinkään sellaiseen, mikä tuntuisi sinunkin vakuutusmaksuissasi. Keskitymme vain ja ainoastaan vakuutuksiin ja siihen, että ne ovat paitsi erinomaisia myös edullisia. Ketteränä digiyhtiönä pystymme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme esimerkiksi saadun asiakaspalautteen perusteella. Me tunnemme asiakkaamme ja haluamme vastata heidän tarpeisiinsa.

Ei kryptistä vakuutusjargonia

Huolehdimme siitä, että voit helposti laskea hinnan vakuutuksillesi, selvittää mitä ne kattavat ja ymmärtää niiden ehdot. Siksi emme viljele vaikeaa vakuutussanastoa. Saat paremman kuvan siitä, mitä riskejä varten tarvitset tai haluat turvaa.

Hoida vakuutusasioitasi 24/7

Helppokäyttöinen ja turvallinen verkkokauppamme on auki aina, mutta arkisin klo 9-17 voit chatata asiakaspalvelijan kanssa verkossa tai klo 9-15:30 soittaa asiakaspalveluumme. Asiakkaanamme näet omat vakuutustietosi Oma Palvelussa – siellä voit hoitaa vakuutusasioitasi mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Hinta-laatusuhde on Suomen paras!

Nopea korvaus. Selkeä ja laaja vakuutus.

Suosittelen POP Vakuutusta, koska siellä on halvempi hinta sekä oman kokemuksen myötä asiakaspalvelu on parempaa kuin monessa muussa paikassa.

Asiakastyytyväisyys kaiken keskiössä

Asiakkaat ovat POP Vakuutuksen keskiössä. Olemme nostaneet toimintaamme ohjaavaksi arvoksi työskennellä kohti alan parasta asiakaskokemusta - siksi mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti jokaisessa asiointikanavassa. Tänä vuonna asiakkaamme ovat antaneet meille arvosanaksi 9,1*. Pyrimme palautteen pohjalta jatkuvasti kehittämään tuotteitamme, palveluitamme ja toimintaamme asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, sekä ennakoimaan niitä maailmantilanteen muutoksissa.

Erityisen paljon asiakkaamme arvostavat sivustomme selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä. Juuri siksi vältämme vaikean vakuutussanaston käyttöä ja pyrimme tekemään vakuutuksen ostamisen suoraviivaiseksi.

Lisäksi saamme kiitosta edullisista hinnoistamme. Niinpä keskitymme myös jatkossa tarjoamaan ja kehittämään reilusti hinnoiteltuja tuotteita.

Ennen kaikkea asiakaspalvelumme koetaan ystävälliseksi. Kiireestä huolimatta jätämme muut asiat sikseen ja keskitymme jokaiseen asiakaskohtaamiseen. Aidolla, vastavuoroisella kohtaamisella on saatu monet asiat ratkeamaan.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista POP Vakuutuksessa.

*Asiakastyytyväisyyden keskiarvo (asteikolla 0-10) on laskettu eri palvelukanavista vuodelta 2023

Toimintaamme ohjaavat arvot

Toimintamme ytimessä on yhdessä määrittämämme arvot – reiluus, rohkeus ja tuloksellisuus.

Reiluus tarkoittaa meille sitä, ette emme tuhlaa asiakkaidemme aikaa tai rahoja mihinkään turhaan/ylimääräiseen. Tarjoamme vakuutuksia tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti.

Rohkeus näkyy siinä, että uskallamme haastaa alan normeja ja kokeilla uutta. Esimerkkeinä tästä kilometreihin perustuva autovakuutus, jonka toimme alalle ensimmäisenä!, ja talouden koon huomioiva kotivakuutus.

Tuloksellisuus puolestaan näkyy asiakkaillemme siten, että menemme päämäärätietoisesti kohti tavoitteita – kohti alan parasta asiakaskokemusta kanavasta riippumatta.

LähiTapiola- ja POP Pankki -ryhmä omistajina

POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 2012. Yhtiön omistavat yhdessä LähiTapiola- ja POP Pankki -ryhmä.

Osoite: Suomen Vahinkovakuutus Oy Hevosenkenkä 3 (ei palvelukonttoria) 02600 Espoo

Yrityksen johdon yhteystiedot löytyvät Suomen Vahinkovakuutus Oy:n sivuilta.