Siirry sisältöön

Minkälainen vakuutus mökille kannattaa hankkia?

Mökki tai huvila, joka ei ole pääasiallinen kotisi, kannattaa vakuuttaa erityisesti niille suunnitellulla kotivakuutuksella. POP Vakuutuksen mökkivakuutuksella eli vapaa-ajan käytössä olevalle kiinteistölle otetulla kotivakuutuksella voit vakuuttaa kattavasti vapaa-ajan rakennuksesi sekä samaan pihapiiriin kuuluvia ulkorakennuksia ja mökillä vakituisesti säilytettävän irtaimiston. Se poikkeaa vakituiselle asunnolle otetusta kotivakuutuksesta kuitenkin muutamassa asiassa. Näitä ovat edullisempi hinta sekä se, ettei siihen kuulu matkatavaraturvaa eikä vastuu- ja oikeusturvavakuutuksia, jolloin ne kannattaa sisällyttää vakituisen kotisi irtaimistovakuutukseen.

Mökkivakuutusta hankkiessa kannattaa muistaa, ettei mökillä vakituisesti oleva irtaimisto, esim. huonekalut, kuulu vakituiselle kodillesi otettuun irtaimistovakuutukseen ja siksi se tarvitsee oman vakuutussuojansa itse mökkirakennuksen tapaan.

Myös mökin varustelutaso kannattaa ottaa huomioon vakuutusta hankkiessa. Vapaa-ajan asunnoissa, joissa ei ole kaikkia mukavuuksia, ei välttämättä tarvita vuototurvaa. Se tarvitaan vain sellaiseen mökkiin tai vapaa-ajan asuntoon, johon on vedetty käyttövesi-, viemäri- tai lämmitysputket rakennukseen sisälle.

Kotivakuutus

Laske hinta

Kaikki usein kysytyt kysymykset

Etkö löytänyt vastausta?

Ota meihin yhteyttä

Oma Palvelussa hoidat vakuutusasioita 24/7

Oma Palvelussa asioit helposti ja nopeasti. Voimme käsitellä kaikkia vakuutusasioitasi viestien välityksellä, ja monenlaiset muutokset saat hoidettua välittömästi itse. Kiireellisissä asioissa voit soittaa, mutta useimmiten asioit näppärästi Oma Palvelun kautta silloin kun sinulle parhaiten sopii. Oma Palvelussa voit esimerkiksi:

Asiakaspalvelu ark. 9-15.30

Autamme henkilökohtaisissa vakuutusasioissa

Myyntipalvelu ark. 8-18

Uudet vakuutukset ja tarjouspyynnöt. Voit jättää myös soittopyynnön soittaessasi palvelun ollessa suljettuna.

Korvauspalvelu ark. 9-15.30

Korvauspalvelu auttaa sinua uusissa ja jo avoinna olevissa vahinkoasioissasi

POP Henkilövahinkojen matkahätäpalvelu

Matkahätäpalvelu auttaa sinua 24h kun tarvitset välitöntä apua matkallasi sattuneen henkilövahingon hoidossa.

Liikennevakuutuspalvelu ark. 9-15.30

Lakisääteisen liikennevakuutuksen vakuutus- ja vahinkoasiat

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä sinulle sopivana ajankohtana

Chat-palvelu ark 9-17

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa