Siirry sisältöön

Kokemuksia POP Vakuutuksesta

Millaisia kokemuksia asiakkaillamme on POP Vakuutuksesta?

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Siksi haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja kuunnella asiakkaidemme toiveita. Asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella 97 prosenttia asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan POP Vakuutusta. Erityisen paljon kiitosta saamme edullisista hinnoistamme, selkeästä verkkopalvelusta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta.

Aina edulliset vakuutusten hinnat

Meillä ei ole kalliiden kivijalkakonttoreiden kustannuksia. Siksi pystymme hinnoittelemaan vakuutuksemme erittäin kilpailukykyisiksi. Lisäksi haluamme hinnoitella vakuutukset reilusti. Esimerkiksi henkilöautovakuutustemme hintaan vaikuttavat merkittävästi vuodessa ajamasi kilometrit. Alle 20 000 kilometriä vuodessa ajavat saavat vakuutukseensa alennusta. Mitä vähemmän autolla ajetaan vuodessa, sen halvempi on hinta niin liikennevakuutukselle kuin myös auton kaskovakuutukselle. Lue lisää autovakuutuksen hinnasta.

"Paljon halvempi autovakuutus kuin edellisessä vakuutusyhtiössä."
-Elina, Nummela

"Sain teiltä autovakuutuksen puolet halvemmalla kuin muualta, olen erittäin tyytyväinen!!"
-Susanna, Lahti

"Aivan huikeaa!! Autolle liikennevakuutus ja edullisesti tuosta vain. Rekisteröintikin sujui samaan syssyyn.. hyvää settii! Kiitos!"
-Ville, Klaukkala

Selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu

Vakuutuksen ostamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät mitä ovat ostamassa ja näkevät helposti vakuutuksensa sisällön ja hinnan. Emme viljele vaikeaa vakuutussanastoa tai jankuta jargonia.

"Tosi hyvin osasin. Hyvin selkeä sivu jonka osaa vanhempikin ihminen. Kiitos."
-Rauli, Somero

"Sivusto on selkeä, käyttöliittymä jopa mukava. Helppo käyttää. Nopea."
-Teemu, Helsinki

"Yllätyin miten selkeät ohjeet olivat. Hintatiedot sain nopeasti ja vakuutuksen sisältö selkeästi esitettynä."
-Outi, Lieto

Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat vakuutusratkaisut parhaaseen mahdolliseen hintaan. Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä puhelimitse, online-chatin kautta tai lähettämällä viestin Oma Palvelusta.

"Asiakaspalvelu vertaansa vailla 10+"
-Sauli, Helsinki

"Vahinkotilanteessa tarvitsin sijaisautoa ja sen saaminen järjestettiin vakuutusyhtiön toimesta erittäin sujuvaksi. Tähän asti kaikki toiminut erittäin hyvin, kiitos!"
-Maria, Helsinki

"Ystävällinen ja miellyttävä puhelin palvelu, ei ollut virallista ja napakkaa sävyä, kysymyksiin selvät ja selkeät vastaukset. Ruusuja ja kiitos."
-Jani, Heinola

Yli 190 000 asiakasta

POP Vakuutus perustettiin vuonna 2012. Tänään meillä on jo yli 190 000 tyytyväistä asiakasta. Kasvu on siis ollut huikean nopeaa.

Nopeaan kasvuun on syynsä. Olemme alusta asti panostaneet verkkopalveluumme ja haluamme sen olevan mahdollisimman helppokäyttöinen ja selkeä. Vakuutuksia ostetaan yhä useammin verkosta ja POP Vakuutuksen verkkosivuilla vierailee vuosittain yli miljoona kävijää. Asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta hoitaa vakuutusasioitaan juuri silloin kun heille itselleen parhaiten sopii – vaikka kotisohvalla istuen.