Siirry sisältöön

Kokemuksia POP Vakuutuksesta


## Millaisia kokemuksia asiakkaillamme on POP Vakuutuksesta? Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Siksi haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja kuunnella asiakkaidemme toiveita. Asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella 97 prosenttia asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan POP Vakuutusta. Erityisen paljon kiitosta saamme edullisista hinnoistamme, selkeästä verkkopalvelusta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta.

Aina edulliset vakuutusten hinnat

Meillä ei ole kalliiden kivijalkakonttoreiden kustannuksia. Siksi pystymme hinnoittelemaan vakuutuksemme erittäin kilpailukykyisiksi. Lisäksi haluamme hinnoitella vakuutukset reilusti. Esimerkiksi henkilöautovakuutustemme hintaan vaikuttavat merkittävästi vuodessa ajamasi kilometrit. Alle 20 000 kilometriä vuodessa ajavat saavat vakuutukseensa alennusta. Mitä vähemmän autolla ajetaan vuodessa, sen halvempi on hinta niin liikennevakuutukselle kuin myös auton kaskovakuutukselle. Lue lisää autovakuutuksen hinnasta.

__"Paljon halvempi autovakuutus kuin edellisessä vakuutusyhtiössä." __
-Elina, Nummela

"Sain teiltä autovakuutuksen puolet halvemmalla kuin muualta, olen erittäin tyytyväinen!!"
-Susanna, Lahti

__"Aivan huikeaa!! Autolle liikennevakuutus ja edullisesti tuosta vain. Rekisteröintikin sujui samaan syssyyn.. hyvää settii! Kiitos!" __
-Ville, Klaukkala

Selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu

Vakuutuksen ostamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät mitä ovat ostamassa ja näkevät helposti vakuutuksensa sisällön ja hinnan. Emme viljele vaikeaa vakuutussanastoa tai jankuta jargonia.

"Tosi hyvin osasin. Hyvin selkeä sivu jonka osaa vanhempikin ihminen. Kiitos."
-Rauli, Somero

__"Sivusto on selkeä, käyttöliittymä jopa mukava. Helppo käyttää. Nopea." __
-Teemu, Helsinki

__"Yllätyin miten selkeät ohjeet olivat. Hintatiedot sain nopeasti ja vakuutuksen sisältö selkeästi esitettynä." __
-Outi, Lieto

Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat vakuutusratkaisut parhaaseen mahdolliseen hintaan. Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä puhelimitse, online-chatin kautta tai lähettämällä viestin Oma Palvelusta.

__"Asiakaspalvelu vertaansa vailla 10+" __
-Sauli, Helsinki

__"Vahinkotilanteessa tarvitsin sijaisautoa ja sen saaminen järjestettiin vakuutusyhtiön toimesta erittäin sujuvaksi. Tähän asti kaikki toiminut erittäin hyvin, kiitos!" __
-Maria, Helsinki

"Ystävällinen ja miellyttävä puhelin palvelu, ei ollut virallista ja napakkaa sävyä, kysymyksiin selvät ja selkeät vastaukset. Ruusuja ja kiitos."
-Jani, Heinola

Jo 130 000 asiakasta

POP Vakuutus perustettiin vuonna 2012. Tänään meillä on jo yli 130 000 tyytyväistä asiakasta. Kasvu on siis ollut huikean nopeaa. Vakuutusalalla kasvu on lähellä nollaa**, mutta POP Vakuutuksen (Suomen Vahinkovakuutus Oy:n) liikevaihto kasvaa noin 20 prosentin vuosivauhtia.

Nopeaan kasvuun on syynsä. Olemme alusta asti panostaneet verkkopalveluumme ja haluamme sen olevan mahdollisimman helppokäyttöinen ja selkeä. Vakuutuksia ostetaan yhä useammin verkosta ja POP Vakuutuksen verkkosivuilla vierailee kuukausittain keskimäärin 160 000 kävijää. Asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta hoitaa vakuutusasioitaan juuri silloin kun heille itselleen parhaiten sopii – vaikka kotisohvalla istuen.

** Lähde: Finanssivalvonnan vahinkovakuutusyhtiöiden tuloslaskelma vuosilta 2014 ja 2015.


POP Vakuutuksen asiakasmäärä

POP Vakuutuksen asiakkaat kertovat

Asiakkaamme Jukka Muukka kertoo päätyneensä POP Vakuutukseen edullisten hintojen sekä helppojen ja selkeiden verkkosivujen takia. Lisäksi Muukka on valinnut mielellään vakuutusyhtiökseen hieman pienemmän ja sympaattisen yhtiön.Lasinmuotoilija __Jyrki T Jortikka__ tuli POP Vakuutuksen asiakkaaksi POP Pankin kautta ja oli niin vakuuttunut, että siirsi kaikki vakuutuksensa meille.Asiakkaamme __Kimmo Hiltunen__ vertaili autovakuutusten hintoja netissä ja sai POP Vakuutuksesta edullisimman vakuutuksen.__Tuula ja Dick Nyman__ ovat tyytyväisiä erityisesti moottoripyörävakuutuksen hintaan sekä erinomaiseen asiakaspalveluun.