Siirry sisältöön

Moottoripyörä­vakuutus

Laske hinta muutamassa minuutissa!

Liikennevakuutuksen lähtöbonus jopa 40 %

Moottoripyörän liikennevakuutuksen maksimibonus

Moottoripyörän vakuutus kattaa myös kypäräsi

Edullinen moottoripyörävakuutus helposti netistä parin klikkauksen taktiikalla

Moottoripyörävakuutus, mp-vakuutus, kevarivakuutus... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. POP Vakuutuksen moottoripyörävakuutus tarjoaa kattavaa turvaa pyörällesi kutsumanimestä riippumatta. Suosittelemme liikennevakuutuksen lisäksi aina vapaaehtoista kaskovakuutusta, jolla turvaat oman moottoripyöräsi. Lakisääteinen liikennevakuutus on kyllä halvin moottoripyörän vakuutus, mutta se ei kata omalle pyörällesi sattuneita vahinkoja - pelkästään henkilövahingot sekä syyttömän vastapuolen omaisuusvahingot.

Moottoripyörän kaskoja meillä on tarjolla pari kappaletta, kevyempi S- tai laajempi L-kasko:

  • Moottoripyörän L-kasko on uudemmalle moottoripyörälle sopiva, kattava vakuutus, joka korvaa mm. kolarin tai tieltä suistumisen aiheuttamat vahingot. L-kasko kattaa lisäksi kaiken sen mitä S-kaskokin kattaa.
  • Moottoripyörän S-kasko on sopiva vakuutus vanhemmalle moottoripyörälle. Se korvaa esim. moottoripyörävarkauden tai moottoripyörään kohdistuneen ilkivallan aiheuttamat vahingot. S-kasko on edullisin moottoripyörän vakuutus kaskon kera.
  • Molemmat kaskotasot sisältävät aina myös liikennevakuutuksen. Kun vertailet vakuutuslaskurissa moottoripyörävakuutuksen hintaa, liikennevakuutus siis sisältyy jo valmiiksi kaskopakettien hintaan. Halutessasi voit ottaa pyörällesi myös pelkän liikennevakuutuksen.

Miksi POP Vakuutuksen moottoripyörävakuutus kannattaa?

  • Meiltä saat reilut bonukset sekä liikennevakuutukseen että kaskovakuutukseen.
  • Liikennevakuutuksen maksimibonus on 83 %. Lähtöbonus on jopa 40 % (myös uudelle kuljettajalle).
  • Kaskovakuutukseen voit saada jopa 70 % lähtöbonuksen.
  • Saat samat bonukset myös muille moottoripyörillesi.

Mitä moottoripyörävakuutus korvaa?

Mitä moottoripyörävakuutus korvaa?
Turvat
L
S
Rahoitusturva Sisältyy L kaskoon.

Rahoitusturva korvaa ajoneuvon vaurioitumisesta tai varkaudesta aiheutuneet vahingot ajoneuvon omistajalle, jos ajoneuvon omistajana on rahoitusyhtiö.

Sisältyy L kaskoon.
Luonnonilmiöturva Sisältyy L kaskoon.

Luonnonilmiöturvasta korvataan myrskytuulen kaataman puun, raekuuron tai äkillisen vedenpinnan kohoamisen ajoneuvollesi aiheuttamat vahingot. Ajoneuvon tulee olla vahingon hetkellä pysähtyneenä.

Sisältyy L kaskoon.
Kolariturva Sisältyy L kaskoon.

Kolariturva korvaa ajoneuvon, ja sähkö- tai hybridiautojen akuston esinevahingon, jonka on aiheuttanut äkillinen ja ennalta-arvaamaton ulkoinen tapahtuma kuten kolari, törmäys, tieltä suistuminen, kaatuminen tai muu vastaava tapahtuma.

Sisältyy L kaskoon.
Ulkomaan vastuuturva Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.

Ulkomaan vastuuturva korvaa omaisuus- tai henkilövahinkoja, jotka ajoneuvon omistaja, haltija tai kuljettaja on ulkomailla liikenteessä toiselle aiheuttanut, joista hän on henkilökohtaisesti korvausvastuussa ja joita ei korvata liikenne- tai muista vakuutuksista.

Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Oikeusturva Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.

Oikeusturva korvaa asianajo- ja oikeudenkäyntikulujasi ajoneuvon omistamiseen, kuljettamiseen ja hallintaan liittyvissä riita- ja rikosasioissa. Omavastuu on 20 prosenttia kustannuksista, mutta vähintään valitsemasi perusomavastuun verran.

Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Hinausturva Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.

Hinausturva korvaa vakuuttamasi ajoneuvon hinauksen lähimpään korjaamoon, jos matkasi keskeytyy ajoneuvon vian, vaurioitumisen tai tieltä suistumisen vuoksi. XL-kaskon hinausturvasta korvataan myös täyssähköauton hinaus lähimmälle latauspisteelle. Hinausturvan omavastuu on 0 euroa, kun hinaus tilataan POP Hinauspalvelun kautta. Muussa tapauksessa hinauksen omavastuu on 50 euroa.

Hinauskulujen sijaan voidaan korvata kustannukset POP Hinauspalvelun tapahtumapaikalla tekemästä työstä, jonka ansiosta voit jatkaa matkaasi. Työssä käytettyjä varaosia ei kuitenkaan korvata. Vakuutuksesta korvataan myös matkustajien kotimatkakuluja ja ajoneuvon hakemisesta takaisin kotipaikkakunnalle syntyneitä ylimääräisiä kuluja.

Hinausturva on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana ajoneuvon ensimmäisestä käyttöönottopäivästä tulee kuluneeksi 20 vuotta. Rajoitus ei koske museoajoneuvoja.

Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Ilkivaltaturva Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.

Ilkivaltaturva korvaa ajoneuvollesi tahallisesti aiheutetun vahingon. Vahingosta on tehtävä rikosilmoitus poliisille. Ilkivaltaturvasta ei korvata toisella ajoneuvolla aiheutettua vahinkoa.

Ilkivaltaturvasta voidaan korvata, mikäli joku on tahallaan esimerkiksi raapinut avaimella jälkiä ajoneuvosi kylkeen.

Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Eläintörmäysturva Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.

Eläintörmäysturva korvaa eläimeen, kuten esimerkiksi supikoiraan, peuraan tai hirveen törmäämisestä aiheutuneen vahingon. Eläimen väistämisestä aiheutuneet vahingot korvataan kolariturvasta.

Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Varkausturva Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.

Varkausturva korvaa varkaudesta, luvattomasta käytöstä, käyttövarkaudesta tai niiden yrityksestä aiheutuneet vahingot. Jotta vahinko voidaan korvata, ajoneuvosi on oltava ehtojen mukaisesti suojattu ja lukittu. Vahingosta on tehtävä rikosilmoitus poliisille.

Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Paloturva Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.

Paloturva korvaa äkillisen ja odottamattoman ajoneuvollesi sattuneen vahingon, joka on aiheutunut irti päässeestä tulesta tai suorasta salamaniskusta.

Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.
Sisältyy kaikkiin kaskovakuutuksiin.

Moottoripyörävakuutus ja hinta

Moottoripyörävakuutuksen hinta muodostuu muun muassa pyörän iän, teho-paino -suhteen ja sylinteritilavuuden mukaan. Pyörän ominaisuuksien lisäksi hintaan vaikuttavat vakuutuksenottajan tiedot, kuten ikä, asuinpaikka ja vahinkohistoria. Henkilökohtainen vahinkohistoria muodostaa bonusten suuruuden ja vaikuttaa siten suurestikin moottoripyörän vakuutuksen hintaan.

Moottoripyörävakuutus on vuodenaikahinnoiteltu eli vakuutus on voimassa ympäri vuoden, mutta vakuutuksen hinta painottuu pääasialliselle ajokaudelle eli kesäkuukausille.

Selvitä ja laske moottoripyörän vakuutuksen hinta helposti ja nopeasti vakuutuslaskurimme avulla.

Kilpailuta moottoripyörävakuutus helposti netissä

Moottoripyörävakuutuksen kilpailuttaminen onnistuu hetkessä helppokäyttöisellä moottoripyörän vakuutuslaskurillamme. Syötät kysytyt tiedot itsesi ja ajoneuvon osalta, ja seuraavalla sivulla näetkin jo hinnan! Moottoripyörävakuutus hintatietoineen ja sisältöineen on helppo vertailla vakuutuslaskurin turvataulukossa. Valitset sinulle sopivan turvan ja näet saman tien paljonko se maksaa.

Jos olet alaikäinen ja etsit kevytmoottoripyörän vakuutusta eli tuttavallisemmin kevarivakuutusta, kysy vakuutuksen hintaa myyntipalvelustamme. Alaikäinen ei voi ostaa vakuutusta verkosta moottoripyörän vakuutuslaskurin kautta.

Mikäli olet siirtämässä moottoripyörävakuutuksiasi meille toisesta vakuutusyhtiöstä, sinun ei tarvitse murehtia vanhojen vakuutusten irtisanomisista. Ne irtisanotaan automaattisesti, kun uusi vakuutuksesi astuu voimaan.

Moottoripyörän rekisteröinti kuntoon

Moottoripyörän sähköinen rekisteröinti hoituu helposti vakuutuksen oston yhteydessä Oma Palvelussa. Sinun tulee ensin ostaa vakuutus ja sen jälkeen sinut ohjataan ajoneuvon sähköiseen rekisteröintiin verkossa.