Siirry sisältöön

Vakuutukset ennakkomaksulla

Maksuhäiriömerkinnästä huolimatta voit saada autovakuutuksen ja kotivakuutuksen helposti ennakkomaksulla suoraan verkosta.

Vakuutukset saa voimaan helposti verkossa

S-kotivakuutus sisältää useimpien vuokranantajien edellyttämät vähimmäisturvat

Kaskovakuutus oman autosi turvaksi!

Vakuutus voimaan maksuhäiriömerkinnästä huolimatta suoraan verkossa

POP Vakuutus tarjoaa yksityishenkilöille reiluja vakuutuksia. Pyrimme hinnoittelussa ja tuotteistuksessa etsimään jatkuvasti uusia vakuutusvaihtoehtoja huomioiden erilaiset asiakastarpeet.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja koska haluamme ylläpitää korkeaa asiakastyytyväisyyttä myös tulevaisuudessa, kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme muotoilemaan palveluitamme vastaamaan suomalaisten muuttuvia tarpeita.

Vakuutusyhtiössä ymmärrämme hyvin, että elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Kannatamme oikeudenmukaista kohtelua ja haluamme tarjota mahdollisimman monelle tavan hankkia turvaa omaisuudelleen.

Vakuutukset asiakkaille, joilla on maksuhäiriömerkintä

Voit ostaa vakuutuksia suoraan POP Vakuutuksen verkkokaupasta maksuhäiriömerkinnästä huolimatta. Vakuutuksen ensimmäisen vuoden maksu suoritetaan heti oston yhteydessä ennakkomaksuna. Jos haluat keskustella maksuhäiriömerkinnän vaikutuksesta vakuutuksen maksuehtoihin, olethan yhteydessä myyntipalveluumme.

Tällä hetkellä ennakkomaksulla on saatavilla verkosta:

  • Autovakuutuksen liikennevakuutus
  • Autovakuutuksen S-kasko
  • Kotivakuutuksen S-paketti irtaimistoon

Vakuutukset ovat kattavuudeltaan täysin samanlaiset kuin muitakin maksutapoja käyttäen ostettavat vakuutukset!

Mitä vakuutukset pitävät sisällään?

Liikennevakuutus on lain velvoittama vakuutus jokaiselle liikennekäytössä olevalle ajoneuvolle. Se korvaa syyttömälle osapuolelle aiheuttamasi vahingot ja omat henkilövahinkosi.

S-kaskovakuutus turvaa omalle autollesi sattuvia vahinkoja. S-kaskovakuutukseen kuuluu esimerkiksi hinausturva. Se pelastaa sinut pinteestä, jos ajoneuvosi jättää sinut tien poskeen kesken matkan. S-kaskosta löytyvä eläintörmäysturva kattaa ajoneuvosi vauriot, jos törmäät eläimeen. Lisäksi S-vakuutuksessa on oikeus-, palo-, varkaus- ja ilkivaltaturva.

Kotivakuutuksen hankkiminen antaa turvaa omaisuudellesi ja helpottaa vuokra-asunnon saamista. S-paketista löytyy muun muassa vahingonkorvausvastuuturva, jota useat vuokranantajat edellyttävät vuokralaisiltaan. Tämän lisäksi S-paketin paloturva antaa turvaa tulipalojen aiheuttamien omaisuusvahinkojen varalle. Vakuutukseen kuuluu näiden lisäksi myös turvat tulvien, luonnonilmiöiden ja oikeudenkäyntikulujen varalle.

Miten ostan vakuutuksen, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Vakuutusten hankkiminen on helppoa! Näin se onnistuu:

Auton vakuutukset:

  1. Syötä autosi rekisteritiedot ja henkilötietosi autovakuutuslaskuriimme.
  2. Laskuri tarkistaa tunnistautumisen yhteydessä automaattisesti luottotietosi ja ohjeistaa etukäteismaksamiseen.
  3. Suorita vuoden maksu etukäteen ja vakuutus astuu voimaan.

Kotivakuutus:

  1. Syötä asuntosi tiedot ja henkilötietosi kotivakuutuslaskuriimme.
  2. Laskuri tarkistaa tunnistautumisen yhteydessä automaattisesti luottotietosi ja ohjeistaa etukäteismaksamiseen.
  3. Suorita vuoden maksu etukäteen ja vakuutus astuu voimaan.

Jos haluat keskustella maksuhäiriömerkinnän vaikutuksesta vakuutuksen maksuehtoihin, olethan yhteydessä myyntipalveluumme.

Kela maksaa vakuutukseni. Miten toimin?

Mikäli sinulla on Kelan maksusitoumus, voit hankkia vakuutuksen helposti vakuutuslaskurimme kautta omilla verkkopankkitunnuksillasi. Vakuutus astuu tällöin voimaan heti. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja pyytää todistuksen maksetusta vakuutuksesta Kelaa varten.

Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä myyntipalveluumme ja pyytää vakuutusmyyjäämme lähettämään tarjouksen Kelan maksusitoumuksen mukaisesta vakuutuksesta sähköpostiisi. Voit toimittaa tämän tarjouksen Kelaan, ja vakuutus astuu voimaan, kun Kela maksaa sen.