Siirry sisältöön

Tapaturmavakuutus

Onni onnettomuudessa on tapaturmavakuutus.

Nopea hoitoonpääsy asiantuntevaan hoitopaikkaan

Tapaturmavakuutus aina ilman omavastuuta

Voimassa myös matkoilla kaikkialla maailmassa

Tapaturmavakuutus sinun turvaksesi

Suomessa sattuu vuosittain noin miljoona tapaturman aiheuttamaa vammaa. Suositeltavaa on, että jokaisella on voimassaoleva vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ottamalla itsellesi ja läheisillesi tapaturmavakuutuksen varmistat, että voit saada korvausta sekä julkisen että yksityisen puolen hoidon kustannuksista. Tapaturman sattuessa korostuu erityisesti oikea-aikaisen hoidon merkitys ja siinä vapaaehtoinen tapaturmavakuutus on keskeisessä roolissa.

5 syytä, miksi ottaa POP Vakuutuksen tapaturmavakuutus

1. Edullinen tapaturmavakuutus itsellesi tai perheenjäsenellesi
Tapaturmavakuutuksen vuosihinnat eivät päätä huimaa. Voit tarkistaa asian nopeasti vakuutuslaskurissamme.

2. Aina ilman omavastuuta
Tapaturmaksi katsotaan äkillinen ja odottamaton tapahtuma, joka aiheuttaa ruumiinvamman. Tämä sattuu tahtomattasi ja johtuu ulkoisesta tekijästä. Tapaturman sattuessa vakuutus turvaa sinulle nopean hoitoon pääsyn ja hoitokulut korvataan ilman omavastuuta!

3. Tapaturmakohtainen enimmäiskorvaus
POP Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen enimmäiskorvausmäärä on tapaturmakohtainen, eli vakuutukseen määritelty enimmäiskorvaus on käytettävissä jokaiseen yksittäiseen tapaturmaan. Selkeänä hyötynä on, että enimmäiskorvausmäärä on aina määrittelemäsi maksimi uutta tapaturmaa kohden. Saat valita itse tapaturmavakuutuksen enimmäiskorvauksen vakuutuslaskurissamme.

4. Tapaturmavakuutus kattaa kilpaurheilun ja harrastetoiminnan alle 17-vuotiaille
POP Vakuutuksen tapaturmavakuutus kattaa alle 17-vuotiaiden kilpaurheilun ja harrastetoiminnan tapaturmavakuutuksessa ilman lisäkuluja. Lue lisää tapaturmavakuutuksesta lapselle.

5. Tapaturmavakuutus turvaa vapaa-aikasi
Vanha sanontakin sen tietää, ettei vahinko tule kello kaulassa. Tapaturma voi sattua kenelle tahansa ja missä tahansa. Työnantaja on vakuuttanut sinut tapaturmavakuutuksella työajallasi. Sinun kannattaa ehdottomasti huolehtia siitä, että sinulla on tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle.

Tapaturmavakuutuksen turvat

Lääkärin määräämät tutkimukset ja hoidot

Vakuutuksesta korvataan tapaturmavamman hoitamiseksi tarpeelliset tutkimukset ja hoidot, jotka lääkäri on määrännyt. Hoitokuluista maksetaan korvauksia enintään tapaturman sattuessa voimassa ollut vakuutusmäärä ilman omavastuuta kelan maksaman korvauksen jälkeen. Tapaturmavakuutuksemme hoitokulujen enimmäiskorvausmäärä on tapaturmakohtainen.

Valitessasi esimerkiksi 20 000 euron enimmäiskorvausmäärän, se tarkoittaa sitä, että yhdestä vahinkotapahtumasta voidaan korvata enintään 20 000 euron edestä lääkärin tutkimus- ja hoitokustannuksia. Kaikista vammaan johtaneista tapaturmista 80 %:a sattuu kotona, jossa esimerkiksi työnantajan lakisääteinen tapaturmavakuutus ei ole voimassa (lähde: kotitapaturma.fi.) Näitä tapaturmia varten kannattaa varmistaa, että sinulla ja läheisilläsi on voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Tapaturman aiheuttama pysyvä haitta

Valitessasi turvan, saat korvausta sinulle sattuneen tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta. Haittakorvaus auttaa sinua selviytymään vammasta aiheutuvista ylimääräisistä kuluista ja mahdollisesta ansioiden vähenemisestä.

Valitessasi vakuutukseesi pysyvän haitan turvan, voit saada korvausta vakuutusehtojen mukaisesti myös muista voimassaolevista vakuutuksistasi, jotka sisältävät tämän turvan. Tämä on siis konkreettinen syy sille, miksi esimerkiksi työnantajan tarjoaman vakuutusturvan lisäksi kannattaa ottaa vapaaehtoinen tapaturmavakuutus, jossa on pysyvän haitan turva.

Pysyvän haitan suuruus määritellään sosiaali- ja terveysministeriön antaman tapaturmavakuutuslakiin perustuvan haittaluokituspäätöksen perusteella. Saamasi korvaus riippuu vamman haitta-asteesta ja valitsemastasi vakuutuksen enimmäiskorvausmäärästä.

Tapaturman aiheuttama kuolema

Voit valita vakuutukseesi korvauksen tapaturman aiheuttamasta kuolemasta. Korvaus on vahingon sattumishetkellä voimassa ollut vakuutusmäärä, ja se maksetaan valitsemallesi edunsaajalle. Mikäli edunsaajaa ei ole erikseen määritelty, maksetaan kuolemantapauskorvaus omaisille. Mikään raha ei koskaan ole riittävä hengen menetyksestä. Tapaturman aiheuttaman kuoleman turva tukee kuitenkin kuolintapauksessa vakuutetun edunsaajien taloutta.