Miten saan Green Cardin (vihreän kortin)?

Green Card (suom. "vihreä kortti") on kansainvälinen todistus liikennevakuutuksen voimassaolosta. Liikennevakuutus on voimassa kaikissa ja kaskovakuutus lähes kaikissa ns. Green Card -maissa. Lista maista, joissa vakuutus ei ole voimassa löytyy vakuutusehdoista. Näissä maissa sinun tulee ottaa kyseisen maan liikennevakuutus tai rajaliikennevakuutus. Jos autolla on lähdössä ulkomaille joku muu kuin vakuutuksenottaja, hän tarvitsee Green Cardin lisäksi valtakirjan, jossa vakuutuksenottaja valtuuttaa matkallelähtijän käyttämään autoa.

Voit tilata Green Cardin kätevästi Oma Palvelusta. Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksillasi, mene ajoneuvovakuutuksesi tietoihin ja klikkaa "Green Card" -nappia. Green Card postitetaan aina vakuutuksenottajan kotiosoitteeseen, eikä sitä voida toimittaa sähköisesti, joten muistathan tilata Green Cardin hyvissä ajoin ennen matkaa!

Saat tilattua Green Cardin myös asiakaspalvelustamme. Lähetä viesti Oma Palvelun kautta, soita Puh. 010 3910 391 (avoinna arkisin klo 9-17) tai keskustele online chatissa (avoinna arkisin 9-17).

Etkö löytänyt vastausta?

Ota meihin yhteyttä

Oletko jo asiakkaamme?

Kirjaudu Oma Palveluun

Voit hoitaa vakuutusasiasi jonottamatta milloin vain. Vakuutuksesi, laskutustiedot, korvaukset, viestit...

Kysy chatissa

Autamme nopeasti kaikissa vakuutuksiin ja asiakkuuteen liittyvissä yleisissä asioissa.

Soita meille

Myyntipalvelu ark. 8-18

010 3910 392

Vakuutusten hankintaan liittyvät asiat

Asiakaspalvelu ark. 9-17

010 3910 391

Kaikki vakuutuksiin liittyvät asiat

Korvauspalvelu ark. 9-15.30

010 3910 393

Korvauksiin liittyvät asiat

Hätäpalvelu 24/7

0800 950 30

Kun tarvitset välittömästi apua vakavassa vahinkotilanteessa