Siirry sisältöön

Minkälainen vakuutus kannattaa ottaa sähköautolle?

Sähkö- ja hybridiautot ovat usein arvokkaampia, kuin polttomoottoriautot ja tästä syystä sellaisen hankittuaan jokainen haluaa varmistaa, että vakuutusasiat ovat varmasti kunnossa. POP Vakuutus on parantanut vakuutusehtojaan, mikä voi edullisen hinnan lisäksi olla hyvä syy ottaa sähköauton vakuutus meiltä.

Jatkossa XL- ja L-kaskoihimme kuuluva kolariturva kattaa ajoneuvon ja sähkö- tai hybridiautojen akuston esinevahingon, jonka on aiheuttanut äkillinen ja ennalta-arvaamaton ulkoinen tapahtuma kuten kolari, törmäys, tieltä suistuminen, kaatuminen tai muu vastaava tapahtuma.

Sähköautoilijoita askarruttaa usein myös se, mitä tapahtuu, jos sähkö loppuu kesken matkan. Tämä ei toki ole mukava tilanne, vaan verrattavissa täysin bensan loppumiseen. Onneksi POP Vakuutuksen XL-kaskovakuutukseen kuuluu myös hinausturva, jonka ehdoissa olemme halunneet ottaa tällaisen tilanteen huomioon. Hinausturva korvaa vakuuttamasi ajoneuvon hinauksen lähimpään korjaamoon, kun matkasi keskeytyy ajoneuvon vian tai vaurioitumisen vuoksi. Hinausturvasta korvataan myös täyssähköautojen hinaus lähimmälle latauspisteelle. Hinauskulujen sijaan voidaan korvata kustannukset tapahtumapaikalla tehtävästä työstä, jonka ansiosta voit jatkaa matkaasi (kuten Falck Assistancen tekemä työ). Hinausturva on voimassa vain alle 20-vuotiailla ajoneuvoilla (pois lukien museoajoneuvot).

POP Vakuutus haluaa olla ketterä edelläkävijä myös sähköautojen vakuuttamisessa. Laske hinta vakuutuksellesi helppokäyttöisellä autovakuutuslaskurillamme.

Kaskovakuutus

Tutustu

Etkö löytänyt vastausta?

Ota meihin yhteyttä

Oletko jo asiakkaamme?

Kirjaudu Oma Palveluun

Voit hoitaa vakuutusasiasi jonottamatta milloin vain. Vakuutuksesi, laskutustiedot, korvaukset, viestit...

Kysy chatissa

Autamme nopeasti vakuutuksiin ja asiakkuuteen liittyvissä yleisissä asioissa. Huomaathan, ettemme pysty käsittelemään asioita, jotka vaativat tunnistautumisen (esim. laskutusasiat).

Soita meille

Myyntipalvelu ark. 8-18

010 3910 392

Vakuutusten hankintaan liittyvät asiat

Korvauspalvelu ark. 9-15.30

010 3910 394

Korvauspalvelu auttaa sinua uusissa ja jo avoinna olevissa vahinkoasioissasi arkisin klo 9-15.30.

Asiakaspalvelu ark. 9-17

010 3910 391

Kaikki vakuutuksiin liittyvät asiat

POP Vahinkoapu 24h

010 3910 393

Kun sinulle sattuu vahinko tai tarvitset kiirellistä apua, auttaa POP Vahinkoapu sinua 24h.

Liikennevakuutuspalvelu ark. 9-17

010 190 391

Lakisääteisen liikennevakuutuksen vakuutus- ja vahinkoasiat

Matkahätäpalvelu 24h

0800 950 30

Matkahätäpalvelu auttaa sinua 24h kun tarvitset välitöntä apua matkallasi sattuneen henkilövahingon hoidossa.