Siirry sisältöön

Minkälainen vakuutus kannattaa ottaa sähköautolle?

Sähkö- ja hybridiautot ovat usein arvokkaampia, kuin polttomoottoriautot ja tästä syystä sellaisen hankittuaan jokainen haluaa varmistaa, että vakuutusasiat ovat varmasti kunnossa. POP Vakuutus on parantanut vakuutusehtojaan, mikä voi edullisen hinnan lisäksi olla hyvä syy ottaa sähköauton vakuutus meiltä.

Jatkossa XL- ja L-kaskoihimme kuuluva kolariturva kattaa ajoneuvon ja sähkö- tai hybridiautojen akuston esinevahingon, jonka on aiheuttanut äkillinen ja ennalta-arvaamaton ulkoinen tapahtuma kuten kolari, törmäys, tieltä suistuminen, kaatuminen tai muu vastaava tapahtuma.

Sähköautoilijoita askarruttaa usein myös se, mitä tapahtuu, jos sähkö loppuu kesken matkan. Tämä ei toki ole mukava tilanne, vaan verrattavissa täysin bensan loppumiseen. Onneksi POP Vakuutuksen XL-kaskovakuutukseen kuuluu myös hinausturva, jonka ehdoissa olemme halunneet ottaa tällaisen tilanteen huomioon. Hinausturva korvaa vakuuttamasi ajoneuvon hinauksen lähimpään korjaamoon, kun matkasi keskeytyy ajoneuvon vian tai vaurioitumisen vuoksi. Hinausturvasta korvataan myös täyssähköautojen hinaus lähimmälle latauspisteelle. Hinauskulujen sijaan voidaan korvata kustannukset POP Hinausavun tapahtumapaikalla tekemästä työstä, jonka ansiosta voit jatkaa matkaasi. Hinausturva on voimassa vain alle 20-vuotiailla ajoneuvoilla (pois lukien museoajoneuvot).

POP Vakuutus haluaa olla ketterä edelläkävijä myös sähköautojen vakuuttamisessa. Tutustu lisää sähköautojen vakuuttamiseen.

Autovakuutus

Laske hinta

Kaikki usein kysytyt kysymykset

Etkö löytänyt vastausta?

Ota meihin yhteyttä

Oma Palvelussa hoidat vakuutusasioita 24/7

Oma Palvelussa asioit helposti ja nopeasti. Voimme käsitellä kaikkia vakuutusasioitasi viestien välityksellä, ja monenlaiset muutokset saat hoidettua välittömästi itse. Kiireellisissä asioissa voit soittaa, mutta useimmiten asioit näppärästi Oma Palvelun kautta silloin kun sinulle parhaiten sopii. Oma Palvelussa voit esimerkiksi:

Asiakaspalvelu ark. 9-15.30

Autamme henkilökohtaisissa vakuutusasioissa

Myyntipalvelu ark. 8-18

Uudet vakuutukset ja tarjouspyynnöt. Voit jättää myös soittopyynnön soittaessasi palvelun ollessa suljettuna.

Korvauspalvelu ark. 9-13

Korvauspalvelu auttaa sinua uusissa ja jo avoinna olevissa vahinkoasioissasi

POP Henkilövahinkojen matkahätäpalvelu

Matkahätäpalvelu auttaa sinua 24h kun tarvitset välitöntä apua matkallasi sattuneen henkilövahingon hoidossa.

Liikennevakuutuspalvelu ark. 9-15.30

Lakisääteisen liikennevakuutuksen vakuutus- ja vahinkoasiat

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä sinulle sopivana ajankohtana

Chat-palvelu ark 9-17

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa