Siirry sisältöön

Osta vakuutus

Laske vakuutuksen hinta hetkessä.
Aloita valitsemalla vakuutuksen tyyppi.

Suosituimmat vakuutukset

Kaikkia yllätyksiä emme voi estää, mutta tarjoamme henkilöasiakkaille helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia. Voit vakuuttaa meillä ajoneuvot, kodin, matkat, veneen ja itsesi. Vakuutuksen kilpailuttaminen ja ostaminen on netissä helppoa ja nopeaa. Teet sen juuri silloin, kun sinulle sopii. Etkä jonota hetkeäkään.

Autovakuutus

Tutustu

Kotivakuutus

Tutustu

Matkavakuutus

Tutustu

Kaikki vakuutukset

Pakettiautovakuutus

Tutustu

Kaikki ajoneuvot

Tutustu

Tapaturmavakuutus

Tutustu

Mopovakuutus

Tutustu

Venevakuutus

Tutustu

Kotivakuutus

Tutustu

Autovakuutus

Tutustu

Moottoripyörä­vakuutus

Tutustu

Vakuutukset luottotiedottomalle

Tutustu

Vakuutukset maksuhäiriömerkinnästä huolimatta

Maksuhäiriömerkintä voi vaikuttaa vakuutuspalveluiden saatavuuteen. Voimme kuitenkin myöntää S-kotivakuutuksen ja liikennevakuutuksen ennakkomaksulla. Kotivakuutuksen ostat suoraan verkkokaupassa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta. Liikennevakuutuksen saat ostettua asiakaspalvelumme kautta, sillä puhelimitse pystymme antamaan paremmin tietoa maksuhäiriömerkinnän vaikutuksesta vakuutuksen maksuehtoihin ja tekemään tapauskohtaisen arvion asiakkaan tilanteesta.

Lue lisää vakuutuksista

Mikä on POP Vakuutus?

POP Vakuutus on työntekijöidensä näköinen vakuutusyhtiö: rento, rohkea ja hauska. Emme lupaa ikuista onnea, sillä arjen sattumukset ovat osa elämää. Sen sijaan olemme panostaneet toimiviin digitaalisiin palveluihin ja keskittyneet siihen minkä parhaiten osaamme: asioinnin helppouteen ja tietenkin, hyviin ja edullisiin vakuutuksiin.

Lue lisää