Siirry sisältöön

Yhteistyökumppaneiden edut

Myös omituisten onnettomuuksien varalle


Etuja yhteistyökumppaneille

Yhteistyöjärjestömme tai -kumppanimme jäsenenä voit saada vakuutuksistamme alennusta, olit sitten uusi asiakas tai jo POP Vakuutuksen asiakas.

Jokaiselle järjestölle ja muulle yhteistyökumppanille on oma koodinsa. Kun käytät koodin vakuutuksen oston yhteydessä, saat 25 euroa alennusta ostamastasi vakuutuksesta.

Yhteistyökumppaneidemme kautta saamaasi alennuskoodia voi käyttää kaikkien jatkuvien, vapaaehtoisten vakuutusten ostamiseen. Alennusta ei voi käyttää liikennevakuutukseen, määräaikaiseen matkavakuutukseen ja jo alkaneisiin vakuutuksiin.


Näin hyödynnät alennuksesi:

  1. Kun saat yhteistyökumppaniltamme tai järjestösi kautta alennuskoodin, ota se itsellesi talteen. Alennuskoodi on kuuden merkin mittainen koodi.
  2. Tutustu vakuutuksiimme verkkosivuillamme ja valitse haluamasi vakuutus.
  3. Syötä alennuskoodi vakuutuksen ostovaiheessa hinta -välilehdellä alennuskoodikenttään.
  4. Saat vakuutuksesi loppusummasta 25 euron alennuksen!

Saat alennuksen hyödynnettyä myös puhelimitse. Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 8-18 numerosta 010 3910 392. Voit myös jättää soittopyynnön tällä lomakkeella.

Tiesitkö, että POP Vakuutuksen asiakkaana voit kerryttää lisää alennusta vakuutuksistasi suosittelemalla meitä ystävällesi? Lue lisää suositteluohjelmastamme!

Ota talteen järjestösi tai yhteistyökumppanimme kautta saamasi alennuskoodi

Valitse verkkosivuiltamme haluamasi vakuutus. Syötä alennuskoodi vakuutuksen ostovaiheessa.

Saat vakuutuksesi loppusummasta 25 € alennuksen, mahtavaa!

Käyttöehdot

Avaa käyttöehdot yhteistyökumppaneiden etuihin liittyen.

POP Vakuutus tarjoaa yhteistyökumppaneilleen edun, jota yhteistyökumppanit voivat tarjota haluamilleen henkilöille. Kullakin yhteistyökumppanilla on oma alennuskoodinsa.

Etu on voimassa toistaiseksi ja kukin jäsen/asiakas voi käyttää sen uusiin hankkimiinsa POP Vakuutuksen vakuutuksiin. Tämä alennus on 25 euroa jokaisesta asiakkaan ottamasta vapaaehtoisesta vakuutuksesta. Alennus myönnetään vapaaehtoisista vakuutuksista, eikä koske liikennevakuutusta, määräaikaista matkavakuutusta tai jo alkaneita vakuutussopimuksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Etu on kiinteä, 25 euron alennus. Alennus hyvitetään ensimmäisen vakuutuskauden vakuutusmaksusta ostettaessa mikä tahansa jatkuva, vapaaehtoinen vakuutus. Alennuksen hyödyntäminen edellyttää alennuskoodin käyttöä ennen vakuutussopimuksen alkamista.

Yhden vakuutuskauden vähimmäismaksu on aina vähintään kulloinkin sovellettavien POP Vakuutuksen vakuutusehtojen mukainen hyödynnetyistä alennuksista riippumatta. Alennus kohdistetaan vakuutussopimukselle vuosimaksu ja laskutuserän vähimmäismaksu huomioiden. Vakuutuksen yhden laskutuserän on oltava vähintään 15 euron suuruinen alennuksen hyödyntämistä varten.

Vakuutuksemme verkossa

Ajoneuvovakuutus

Kotivakuutus

Matkavakuutus

Tapaturmavakuutus

Venevakuutus