Siirry sisältöön


POP Mobiili -sovellus

Vakuutushommat hanskassa

Mikä on POP Mobiili?

POP Mobiili on POP Pankin ja POP Vakuutuksen asiakkaiden oma mobiilisovellus, jossa tärkeät pankki-ja vakuutusasiat ovat aina kätesi ulottuvilla. Mobiilisovelluksella hoidat vakuutusasioitasi Mobiilisovelluksella turvallisesti ja kätevästi puhelimesi kautta, milloin tahansa. POP Mobiili toimii Android- ja iOS- käyttöjärjestelmillä.

POP Mobiilia voi käyttää POP Pankin tai POP Vakuutuksen asiakas, ja tietenkin kaikki ne, jotka ovat molempien asiakkaita.

Vakuutusasiat hanskassa

Vakuutusasioiden hoito sovelluksessa sujuu näppärästi ja pysyt helposti ajantasalla omista vakuutusasioistasi sekä asiakastiedoistasi. Kun tarvitset vakuutuksen ajoneuvollesi, saat sen nopeasti ostettua vain muutamalla klikkauksella. Voit myös lähettää meille viestejä sovelluksen kautta missä tahansa ja saat ilmoituksen, kun viestiisi on vastattu. Keskustelut löytyvät asiakastililtäsi myös selaimella kirjauduttaessa ja jäävät talteen myöhempää tarkastelua varten.

Seuraa menojasi

POP Mobiilissa näet heti avoimien laskujesi tiedot ja maksutilanteen. Näet yhdellä vilaisulla, onko lasku jo maksettu vai vielä maksamatta. Lisäksi voit kopioida laskun viivakoodin ja maksaa laskun helposti verkkopankissa. Maksetut laskut arkistoituvat kätevästi sovellukseen ja voit palata tarkastelemaan niitä tarvittaessa myöhemmin.

Kirjaudu sisään helposti ja turvallisesti

Kun kirjaudut sovellukseen ensimmäisen kerran, kirjautuminen tapahtuu vahvana tunnistautumisena eli verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näin ollen sovelluksen käyttäminen on turvallista. Jatkossa kirjautuminen onnistuu helposti valitsemallasi PIN-koodilla tai vaihtoehtoisesti sormenjälkitunnistuksella.

Asiakaspalvelu kätesi ulottuvilla

Kun lataat POP Mobiilin, yhteystietomme ovat automaattisesti puhelimessasi. Saat meihin helposti yhteyden puhelimitse tai viestillä.