Siirry sisältöön


Etuja sinulle, Seinäjoen Mimmiliiga ry:n jäsen

Täältä löydät ohjeen alennuskoodin käyttöön!

25 euron etu vakuutuksesta Seinäjoen Mimmiliiga ry:n jäsenille

Seinäjoen Mimmiliiga ry:n jäsenenä voit saada alennusta uusista vakuutuksistamme, olit sitten uusi asiakas tai jo meidän asiakkaamme. Näin se toimii!

Alennuskoodi on SEMIRY. Voit käyttää koodin vakuutuksen oston yhteydessä, jolloin saat 25 euroa alennusta ostamastasi vakuutuksesta.

Seinäjoen Mimmiliiga ry:n kautta saamaasi alennuskoodia voi käyttää kaikkien jatkuvien, vapaaehtoisten vakuutusten ostamiseen. Alennusta ei voi käyttää liikennevakuutukseen, määräaikaiseen matkavakuutukseen tai jo alkaneisiin vakuutussopimuksiin.

Näin saat alennuksen hyödynnettyä:

  1. Seinäjoen Mimmiliiga ry:n jäsenalennuksen saat hyödynnettyä koodilla SEMIRY.
  2. Tutustu vakuutuksiimme verkkosivuillamme ja valitse haluamasi vakuutus.
  3. Syötä alennuskoodi vakuutuksen ostovaiheessa hinta -välilehdellä alennuskoodikenttään.
  4. Saat vakuutuksesi loppusummasta 25 euron alennuksen!

Saat alennuksen hyödynnettyä myös puhelimitse. Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 8-18 numerosta 010 3910 392. Voit myös jättää soittopyynnön tällä lomakkeella.

Tiesitkö, että POP Vakuutuksen asiakkaana voit kerryttää lisää alennusta vakuutuksistasi suosittelemalla meitä ystävällesi? Lue lisää suositteluohjelmastamme!

Ota talteen Seinäjoen Mimmiliiga ry:n jäsenalennuskoodi SEMIRY

Valitse verkkosivuiltamme haluamasi vakuutus. Syötä alennuskoodi vakuutuksen ostovaiheessa.

Saat vakuutuksesi loppusummasta 25 € alennuksen, mahtavaa!

Käyttöehdot

Avaa käyttöehdot Seinäjoen Mimmiliiga ry:n etuihin liittyen.

POP Vakuutus tarjoaa Seinäjoen Mimmiliiga ry:lle etukoodin, jota he tarjoavat jäsenilleen.

Etu on voimassa toistaiseksi ja kukin asiakas voi käyttää sen uusiin hankkimiinsa POP Vakuutuksen vakuutuksiin. Tämä alennus on 25 euroa jokaisesta asiakkaan ottamasta vapaaehtoisesta vakuutuksesta. Alennus myönnetään vapaaehtoisista vakuutuksista, eikä koske liikennevakuutusta, määräaikaista matkavakuutusta eikä jo alkaneita vakuutussopimuksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Etu on kiinteä, 25 euron alennus. Alennus hyvitetään ostettaessa mikä tahansa jatkuva, vapaaehtoinen vakuutus. Alennuksen hyödyntäminen edellyttää alennuskoodin käyttöä ennen vakuutussopimuksen alkamista.

Yhden vakuutuskauden vähimmäismaksu on aina vähintään kulloinkin sovellettavien POP Vakuutuksen vakuutusehtojen mukainen hyödynnetyistä alennuksista riippumatta. Alennus kohdistetaan vakuutussopimukselle vuosimaksu ja laskutuserän vähimmäismaksu huomioiden. Vakuutuksen yhden laskutuserän on oltava vähintään 15 euron suuruinen alennuksen hyödyntämistä varten.

Vakuutuksemme verkossa

Ajoneuvovakuutus

Kotivakuutus

Matkavakuutus

Tapaturmavakuutus

Venevakuutus