Siirry sisältöön


Arton ja Tytin tarinat

Miten Arto ja Tytti säästivät näin paljon autovakuutuksestaan?

Arto säästää yli 250 € vuodessa

Mitä vähemmän ajat, sitä enemmän säästät

Tytillä kertyy säästöä yli 200 € vuodessa

Arto Espoosta

Arto on 30-vuotias mies Espoosta. Artolle kertyy ajoa työmatkoista, harrastuksista ja vapaa-ajan ajoista yhteensä alle 15 000 kilometriä vuodessa. Auto, jolla Arto ajaa, on vuosimallin 2003 BMW 320d. Autovakuutuksessa Arto arvostaa erityisesti kolari- ja lasiturvaa.

Vakuutusten vertailu

Vakuutusvertailussa vakuutusten hinnoissa on huomioitu liikennevakuutus + laaja kaskovakuutus, joka sisältää ainakin kolari- ja lasiturvan. Ajomäärä, eli alle 15 000 kilometriä vuodessa, on huomioitu hinnassa. Vertailussa on mukana POP Vakuutuksen L-kasko, OP Vakuutuksen Superkasko ilman pysäköinti-, lunastus- ja sijaisautoturvaa, LähiTapiolan Laaja kasko sekä IF Vahinkovakuutuksen Täyskasko.

vakuutushintavertailu

Arton säästövertailu on toteutettu 9.9.2018.

Tytin tarina

Espoolaisen Tytin perheen kakkosautolle, Volkswagen Passatille, kertyy vuodessa alle 10 000 kilometriä. Perhe säästää jatkossa 229 € vuodessa, kun he vaihtoivat autovakuutuksensa POP Vakuutukselle. Kuluvalla kaudella vakuutuksen hinta oli 656 € ja POP Vakuutuksella heidän vakuutuksensa maksaa 427 €. Vertailtava tuote oli POP Vakuutuksen liikennevakuutus + L-kaskovakuutus.