Siirry sisältöön

Liikennevakuutus

Suomen reiluimmalla maksimibonuksella

Vähän ajaville pysyvä alennus jopa 25 %*

Reilut bonukset - aja hyvin ja säästä

Samat bonukset myös kakkosautollesi

Edullinen liikennevakuutus POP Vakuutukselta

POP Vakuutuksen liikennevakuutus on Helsingin Sanomien (02/2017) ja Kauppalehden (05/2017) hintavertailujen mukaan Suomen edullisin liikennevakuutus. Vertailussa käytettiin esimerkkinä Skoda Octavia -mallin autoa. Edullisen hinnan lisäksi POP Vakuutuksella on liikennevakuutuksessa jopa 83 % maksimibonus. Liikennevakuutuksen lähtöbonus uusille kuljettajille (ilman bonushistoriaa) on 40 %. Vuoden 2017 alussa voimaan tulleen uuden liikennevakuutuksen myötä bonuksesi on henkilökohtainen ja perustuu bonushistoriaasi - ajamalla hyvin, sinut palkitaan myös korkein bonuksin. Saat samat bonukset myös muille ajoneuvoille esim. perheenne kakkosautolle.

Autosi liikennevakuutuksen hinnan ja omat bonuksesi voit laskea helposti autovakuutuslaskurillamme. Myös ostaminen käy halutessasi helposti verkkokaupassa.

Helsingin Sanomat julkaisi helmikuussa 2017 vertailun liikennevakuutusten hinnoista. Kauppalehti julkaisi liikennevakuutusten hintavertailun toukokuussa 2017. POP Vakuutus oli molemmissa vertailuissa halvin vaihtoehto liikennevakuutukselle. Esimerkkinä käytettiin Skoda Octavia -merkkistä autoa.

Mihin liikennevakuutuksen hinta perustuu?

Liikennevakuutuksen hintaan vaikuttavat muun muassa ajoneuvon ja vakuutuksenottajan tiedot sekä vuodessa kertyvät kilometrit. Ajoneuvon tiedoista hinnan kannalta keskeisiä tekijöitä ovat esimerkiksi merkki ja malli. Vakuutuksenottajan tiedoista hintaan vaikuttavat muun muassa ikä, asuinpaikka ja vahinkohistoria. Henkilökohtainen vahinkohistoria määrittää bonusten suuruuden. Kun bonusprosenttisi on 83 %, on ajoneuvollasi halvin liikennevakuutus. Voit katsoa bonustaulukosta, miten bonusprosentti muodostuu.

Ajokilometrit ovat yksi suurimmista auton liikennevakuutuksen hintaan vaikuttavista tekijöistä. Kun ajettuja kilometrejä kertyy vuodessa alle 20 000, vakuutuksen hinta laskee. Mikäli taas kilometrejä kertyy yli 25 000, liikennevakuutuksen hinta nousee. Tämä perustuu vahinkotilastoihin, joiden perusteella vähemmän ajavat kolaroivat vähemmän ja näin ollen voimme tarjota heille vakuutusta edullisempaan hintaan. Lue lisää autovakuutuksen hinnasta.

Miksi tarvitsen liikennevakuutuksen?

Liikennevakuutus on oltava jokaisella liikenteessä käytettävällä ja rekisteröidyllä ajoneuvolla, olipa se sitten auto, mopo tai peräkärry.

Pakollinen liikennevakuutus korvaa liikennevahingon syyttömän osapuolen omaisuus- ja henkilövahingot ja syyllisen osapuolen henkilövahingot. Vahingonaiheuttajan omaisuusvahinkoihin voi hakea korvausta kaskovakuutuksesta.

Liikennevakuutus ja sen korvaukset perustuvat liikennevakuutuslakiin ja -asetukseen. Suomalainen liikennevakuutus on voimassa ETA-maissa ja vihreän kortin järjestelmään kuuluvissa maissa.

Huomioithan, että liikennevakuutusvelvollisuus koskee ajoneuvon pääasiallista käyttäjää.

Kilpailuta liikennevakuutus

Liikennevakuutus, kuten muutkin vakuutukset, on hyvä kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Liikennevakuutuksen hinnoittelussa on eroa vakuutusyhtiökohtaisesti ja näin ollen kilpailuttamisen avulla voit säästää rahaa. Meillä saat vakuutukseesi reilut bonukset ja maksat ajamiesi kilometrien perusteella. Liikennevakuutuksen hintaa ei onneksi tarvitse kauaa pohtia, sillä se on helppo laskea hetkessä vakuutuslaskurillamme.