Siirry sisältöön

Tuulilasi rikkoutui

Ohjeita vahingon sattuessa

Sattuiko lasivahinko?

Lasiturva kuuluu POP Vakuutuksen autovakuutuksen XL- ja L-kaskovakuutuksiin. Voit tarkistaa oman vakuutusturvasi Oma Palvelusta. Lasiturvasta korvattavat vahingot eivät alenna kaskovakuutuksen bonusta.

Mikäli mahdollista, suojaa iskemäkohta läpinäkyvällä teipillä heti sen huomattuasi, ettei siihen pääse kosteutta tai likaa.

Rikkoutuneen tuulilasin korjaaminen kätevästi ilman vahinkoilmoitusta

Ota yhteyttä suoraan korjaamokumppaniimme. Kumppanimme tarkistaa vakuutuksesi voimassaolon eikä sinun tarvitse tehdä erillistä vahinkoilmoitusta. Maksat myös pienemmän omavastuun, kun lasin vaihto suoritetaan korjaamokumppanillamme.

Kumppaneitamme ovat Carglass, Pilkington, Incar ja Autoklinikka.

Tuulilasin korjauksen tai vaihdon voit varata myös POP Lasipalvelun numerosta 010 3910 396 klo 7.30-17.00.

Lasin paikkaus korvataan kokonaisuudessaan kumppaniemme hinnaston mukaisesti ilman omavastuuta. Jos lasi vaihdetaan, maksat itse vain omavastuun 150 euroa suoraan korjaamolle. Korvaamme lasinvaihdon enintään kumppaniemme hinnaston mukaisesti.

Mikäli et halua käyttää kumppaneitamme vähennetään korvauksesta 250 euron omavastuu. Varaudu myös maksamaan korjauslasku ensin itse ja hae korvausta jälkikäteen meiltä. Emme ota laskuja vastaan muilta kuin kumppaneiltamme.

Oma Palvelussa hoidat vahinkoasioitasi 24/7

Ilmoita vahingosta helpoiten verkossa - ilman jonotusta.

POP Lasipalvelu apunasi

Tuulilasin korjauksen tai vaihdon varaat helposti arkisin klo 7.30-17.00 tuulilasipalvelustamme - ilman vahinkoilmoitusta.

Chat-palvelu arkisin 9-15.30

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa.