Siirry sisältöön

KASKOVAKUUTUKSET -25 %!

Nyt jos koskaan on aika päivittää henkilöautovakuutus edullisempaan. Hyödynnä tarjous!

Ajoneuvo­vakuutus

Helpot, hyvät ja edulliset ajoneuvovakuutukset. Tutustu vaikka.

Ajoneuvovakuutukset

POP Vakuutuksen ajoneuvovakuutuksella saat kattavan turvan ajoneuvollesi ja se sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen. Riippuen ajoneuvon tyypistä, tarjolla on eri laajuisia vakuutuspaketteja pelkästä liikennevakuutuksesta laajimpaan XL-kaskoon. Liikennevakuutuksesta korvataan syyllisen ja syyttömän osapuolen henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahingot. Kaskovakuutus kattaa syyllisen osapuolen omat omaisuusvahingot, esimerkiksi auton kolarikorjauksen.

Tutustu ajoneuvovakuutuksiin

Autovakuutus

Tutustu

Mopovakuutus

Tutustu

Moottoripyörä­vakuutus

Tutustu

Pakettiautovakuutus

Tutustu

Skootterivakuutus

Tutustu

Peräkärryvakuutus

Tutustu

Asuntoautovakuutus

Tutustu

Asuntovaunuvakuutus

Tutustu

Traktorivakuutus

Tutustu

Moottorikelkkavakuutus

Tutustu

Mönkijävakuutus

Tutustu

Ajoneuvon liikennevakuutus

Liikennevakuutus on oltava jokaisella liikenteessä käytettävällä ja rekisteröidyllä ajoneuvolla. Lisäksi liikennevakuutus tulee olla myös rekisteröimättömillä maastoajoneuvoilla, kuten motocross-pyörillä. POP Vakuutuksen liikennevakuutuksessa on maksimibonus jopa 83 %. Liikennevakuutuksen lähtöbonus uusille kuskeille (ilman bonushistoriaa) on 40 %.

Lue lisää ajoneuvon liikennevakuutuksesta >

Ajoneuvon kaskovakuutus

Kaskovakuutuksella varmistat kattavan turvan ajoneuvollesi, sillä se kattaa yllättäviä ja äkillisiä vahinkoja, kuten tieltä suistumisen, tulipalon, varkauden tai ajoneuvollesi ilkivallan takia tapahtuneita vaurioita.

Lue lisää ajoneuvon kaskovakuutuksesta >

Ajoneuvon sähköinen rekisteröinti

Jos olet hankkimassa uutta ajoneuvoa, sinun tulee rekisteröidä ajoneuvo omiin nimiisi. Rekisteröinnin voi nykyään tehdä kätevästi verkossa samalla, kun hankit ajoneuvolle vakuutuksen. Ajoneuvon sähköisen rekisteröinnin voit hoitaa Oma Palvelussa. Sinun tulee ensin ostaa ajoneuvollesi vakuutus ja sen jälkeen sinut ohjataan sähköiseen rekisteröintiin verkossa.

Lue lisää sähköisestä rekisteröinnistä >

Ajoneuvovakuutuksen kilpailutus

Mikäli olet siirtämässä nykyisen ajoneuvosi vakuutuksia toisesta vakuutusyhtiöstä, sinun ei tarvitse murehtia vanhojen vakuutusten irtisanomisista. Kun kyseessä on ajoneuvovakuutus, vanha vakuutus irtisanotaan automaattisesti uuden vakuutuksesi astuessa voimaan. Voit itse valita päivän, jolloin uusi vakuutuksesi astuu voimaan.

Lue lisää vakuutusyhtiön vaihdosta >