Siirry sisältöön

Vaihda vakuutuksesi POP Vakuutukselle helposti verkossa

Vakuutusyhtiön vaihto onnistuu verkossa

Kun päätät vaihtaa vakuutusyhtiötä, ei sinun tarvitse odottaa vakuutuskauden päättymistä. Voit siirtää kaikki vakuutuksesi tai vaihtoehtoisesti vain osan vakuutuksista.

Toimi näin, jos olet vaihtamassa ajoneuvovakuutustasi POP Vakuutukselle:

  1. Laske hinta verkossa helppokäyttöisillä vakuutuslaskureillamme ja hanki itsellesi uusi vakuutus. Jos haluat mieluummin, että otamme sinuun yhteyttä puhelimitse, voit jättää tarjouspyynnön.
  2. Jos hankit ajoneuvovakuutuksen, me irtisanomme automaattisesti vanhan sopimuksesi edellisestä vakuutusyhtiöstäsi, kun uusi sopimus astuu voimaan.
  3. Ostaessasi ajoneuvovakuutusta, sinulta kysytään vakuutuksen alkamispäivämäärä. Valitse sinulle sopiva päivä ja nykyinen vakuutuksesi on voimassa siihen asti. Alkamispäivä voi olla maksimissaan 30 päivää ostosta.
  4. Huomaathan, että vakuutuksenottajan (ostaja) on oltava ajoneuvon rekisteriin merkitty omistaja tai haltija, jotta tieto vaihdosta päivittyy Traficomille oikein.
  5. Saat hyvityksenä jo maksamasi vakuutusmaksut irtisanomisen jälkeiseltä ajalta edellisen yhtiösi ehtojen mukaisesti.

Toimi näin, jos olet vaihtamassa esimerkiksi koti-, matka- tai tapaturmavakuutusta (muu kuin ajoneuvovakuutus) POP Vakuutukselle:

  1. Laske hinta verkossa helppokäyttöisillä vakuutuslaskureillamme ja hanki itsellesi uusi vakuutus. Jos haluat mieluummin, että otamme sinuun yhteyttä puhelimitse, voit jättää tarjouspyynnön.
  2. Kun kyseessä on esimerkiksi koti-, matka- tai tapaturmavakuutus, voit irtisanoa vanhan yhtiösi vakuutussopimuksen sähköisesti vismasign.fi -palvelussa (pääset myös Oma Palvelun kautta). Sopimuksen voi irtisanoa myös ilmoittamalla siitä kirjallisesti vakuutusyhtiöllesi.
  3. Saat hyvityksenä jo maksamasi vakuutusmaksut irtisanomisen jälkeiseltä ajalta edellisen yhtiösi ehtojen mukaisesti.

Heräsikö vielä kysyttävää? Täältä pääset lukemaan kaikki usein kysytyt kysymykset liittyen vakuutusasiointiin verkossa.