Siirry sisältöön

Henkilö­vakuutukset

Nyt 20 % alennuksella!

Matkavakuutus voimassa kotimaan ja ulkomaan matkoilla

Tapaturmavakuutus aina ilman omavastuuta

Määräaikainen matkavakuutus sopii harvoin matkustavalle

Henkilövakuutukset sinulle ja perheellesi

Onko ketään, joka ei arvostaisi terveyttä? Niinpä.

Terveyden merkityksen tajuaa erityisesti silloin, kun sairastuu tai loukkaa itsensä. Terveyden heikentymisestä tai menetyksestä voi seurata taloudellisia haasteita, joita vaikeassa tilanteessa ei kaipaa. Esimerkiksi yllättävä tapaturma voi aiheuttaa työkyvyn menettämisen ja ansioiden tippumisen, samalla kun tapaturman hoitotoimenpiteisiin uppoaa kalliita lääkäri- ja hoitokuluja. Miten sairaus tai tapaturma vaikuttaisi sinun ja läheistesi elämään?

Henkilövakuutukset 20 % alennuksella joulukuun ajan

Erilaiset tapaturmat, kuten kaatumiset, ovat valitettavan yleisiä. Tapaturmia sattuu niin kotona, töissä kuin vapaa-ajalla harrastusten parissa. Tapaturma tai sairastuminen voi sattua myös matkalla, jolloin hoitokustannukset voivat nousta korkeiksi. Varaudu ikäviin yllätyksiin vakuutuksella, joka turvaa taloudellista tilannettasi vahingon sattuessa. Vakuutuksen avulla pääset nopeasti ja vaivattomasti yksityiselle lääkärille hoitoon - ilman omavastuuta.

Joulukuun ajan tarjoamme matka- ja tapaturmavakuutuksemme 20 % alennuksella. Nyt on siis oiva tilaisuus hankkia tapaturmavakuutus itselle tai perheenjäsenelle pukinkonttiin tai matkavakuutus etelän lämpöön joulua pakoilevalle. Tutustu vaihtoehtoihin alta!

Matkavakuutus

Tapaturmavakuutus

Määräaikainen matkavakuutus