Henkilövakuutukset

Hyvät neuvot eivät ole arvokkaita. Sinä ja perheesi olette.

Henkilövakuutukset sinulle ja perheellesi

Terveys on meille kaikille tärkeä asia. Sen merkitys korostuu erityisesti silloin, kun sairastumme tai loukkaannumme. Terveyden heikkenemisestä tai menettämisestä seuraa usein taloudellisia haasteita. Esimerkiksi yllättävä tapaturma voi aiheuttaa työkyvyn menettämisen ja ansioiden tippumisen, samalla kun tapaturman hoitotoimenpiteisiin uppoaa kalliita lääkäri- ja hoitokuluja. Miten sairaus tai tapaturma vaikuttaisi sinun ja läheistesi elämään?

Erilaiset tapaturmat, kuten kaatumiset, ovat valitettavan yleisiä. Tapaturmia sattuu niin kotona, töissä kuin vapaa-ajalla harrastusten parissa. Tapaturma tai sairastuminen voi sattua myös matkalla, jolloin hoitokustannukset voivat nousta korkeiksi. Varaudu ikäviin yllätyksiin vakuutuksella, joka turvaa taloudellista tilannettasi vahingon sattuessa. Vakuutuksen avulla pääset nopeasti ja vaivattomasti yksityiselle lääkärille hoitoon - ilman omavastuuta.

Henkilövakuutuksista korvataan henkilöihin kohdistuvia vahinkoja. Alapuolelta pääset tutustumaan henkilövakuutuksiimme tarkemmin.

Tapaturmavakuutus

Matkavakuutus

Määräaikainen matkavakuutus