Traktorivakuutus

Vakuuta traktorisi S-kaskolla tai liikennevakuutuksella

Voit valita traktorillesi S-kaskon tai pelkän liikennevakuutuksen

Traktorin S-kaskossa on paloturva

Hanki traktorillesi vakuutus helposti netistä

Traktorin vakuutus

Traktori on ajoneuvo, joka on erityisesti suunniteltu raskaiden esineiden siirtelyyn, siihen liitettyjen koneiden käyttöön ja perävaunujen vetämiseen.

Yksityiskäytössä olevalle traktorille on helppo hankkia liikennevakuutus nettisivuiltamme. Liikennevakuutuksen lisäksi saat traktorille helposti myös sille suunnitellun S-kaskovakuutuksen, joka kattaa omalle traktorille sattuneiden vahinkojen aiheuttamia kuluja. S-kasko sisältää palo-, varkaus-, ilkivalta-, vastuu-, eläintörmäys- ja oikeusturvat. Löydät osaturvien tarkemmat kuvaukset alempaa.

Traktorin kaskovakuutuksen turvatasot

Turvat
S

Paloturva korvaa äkillisen ja ennalta arvaamattoman esinevahingon, jonka syynä on irti päässyt tuli tai ajoneuvoon suoraan kohdistunut salamanisku. Paloturva ei korvaa ylikuumenemisen tai oikosulun aiheuttamia vahinkoja.

Varkausturva korvaa varkaudesta, luvattomasta käytöstä, käyttövarkaudesta tai niiden yrityksestä aiheutuneet vahingot. Jotta vahinko voidaan korvata, ajoneuvosi on oltava ehtojen mukaisesti suojattu ja lukittu. Vahingosta on tehtävä rikosilmoitus poliisille.

Eläintörmäysturva korvaa eläimeen, kuten esimerkiksi supikoiraan, peuraan tai hirveen törmäämisestä aiheutuneen vahingon.

Ilkivaltaturva korvaa ajoneuvollesi tahallisesti aiheutetun vahingon. Vahingosta on tehtävä rikosilmoitus poliisille. Ilkivaltaturvasta ei korvata toisella ajoneuvolla aiheutettua vahinkoa. Ilkivaltaturvasta voidaan korvata, mikäli joku on tahallaan esimerkiksi raapinut avaimella jälkiä ajoneuvosi kylkeen.

Oikeusturva korvaa asianajo- ja oikeudenkäyntikulusi ajoneuvon omistamiseen, kuljettamiseen ja hallintaan liittyvissä riita- ja rikosasioissa. Korvauksen yläraja on 10 000 euroa vahinkotapahtumaa kohden. Omavastuu on 20 prosenttia kustannuksista mutta vähintään valitsemasi perusomavastuun verran.

Vastuuturva korvaa vakuuttamallasi ajoneuvolla ETA-alueen ulkopuolisessa vihreän kortin maassa ulkopuoliselle aiheuttamasi liikennevahingon omaisuus- tai henkilövahingot, joista olet henkilökohtaisesti korvausvastuussa ja joita ei korvata liikennevakuutuksesta tai muusta vakuutuksesta. Vastuuturvasta voidaan korvata esimerkiksi mahdollisia vahingonkorvauksia tai oikeudenkäyntikuluja.

Kattava turva traktorillesi

Meillä voit vakuuttaa traktorisi näppärästi netissä. Pakollisen liikennevakuutuksen lisäksi voit valita traktorillesi S-tason kaskovakuutuksen.

Traktorin yksityiskäytöllä tarkoitetaan esimerkiksi lumen aurausta, polttopuiden kuljettamista tai mitä tahansa omaan käyttöön tarkoitettua toimintaa.

Liikennevakuutus on kaikille liikennöiville moottoriajoneuvoille pakollinen vakuutus, jotta ajoneuvolla saa ajaa. Myös traktori tarvitsee siis vähintään liikennevakuutuksen. Liikennevakuutus kattaa vakuutuksenottajan omat henkilövahingot sekä vahingon syyttömän osapuolen henkilö- ja omaisuusvahingot.

Liikennevakuutus ei kata traktoriin kohdistuvia vahinkoja, sen tekee kaskovakuutus. Voit vakuuttaa traktorisi S-tason kaskovakuutuksella, jonka tarkemman kuvauksen löydät yläpuolelta.

Toisin kuin henkilöautojen perävaunuissa, traktorin vakuutus kattaa myös siinä kiinni olevan perävaunun. Et siis tarvitse perävaunulle erillistä vakuutusta.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme 010 3910 391.