Siirry sisältöön

Vinkkejä kotiin

Hyödyllistä tietoa kodin vakuuttamisesta ja turvallisuudesta

Vinkkejä kodin turvallisuuden parantamiseen

Mitä kannattaa huomioida kodin paloturvallisuuden kannalta? Mitä turvalaitteita kotiin kannattaa hankkia? Entä miten varmistetaan, että saunominen on turvallista? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastaukset POP Vakuutuksen kokoamista kodin turvallisuuden vinkeistä.

Kodin paloturvallisuus

Näin käytät ja testaat palovaroittimia

Sytytä takkatuli turvallisesti

Saunan lämmittäminen

Vältä vesivahingot

Turvallinen koti

Puhelimen suojaaminen

Vinkkejä kotiin ja kodin vakuuttamiseen

Mitä muuttajan kannattaa muistaa ja mitä vakuutuksille tapahtuu, kun muuttaa uuteen kotiin? Entä millainen vakuutus kannattaa hankkia kesämökille? Tutustu muuttajan muistilistaan ja mökkivakuutukseen. Kerros- ja rivitaloissa vakuutat ainoastaan irtaimiston. Lue ohesta, mitä irtaimisto tarkoittaa ja mitä kaikkea irtaimistovakuutus kattaa.

Muutto edessä?

Kesämökin vakuuttaminen

Mitä irtaimistovakuutus kattaa?

Asunnon ostaminen

Löytyyhän sinulta jo kotivakuutus?

Kotivakuutus on tärkeä turva kodillesi, sillä kotona voi sattua jotakin ennalta-arvaamatonta, mikä aiheuttaa vahinkoja kodillesi ja omaisuudellesi. Kotivakuutuksella voit vakuuttaa sekä asuinrakennuksen että kodissasi olevaa omaisuutta. Rakennusvakuutuksella on tärkeää vakuuttaa omakotitalo ja vapaa-ajan asunnot. Mikäli asut kerros- tai rivitalossa tai vuokralla omakotitalossa, vakuutat ainoastaan irtaimistosi. Lue lisää kotivakuutuksesta ja laske hinta. Tutustu myös Prepaid-vakuutuksiimme, joiden valikoimasta löytyy kotivakuutuksen S-paketti irtaimistolle!