Siirry sisältöön

Vakuutuslaskuri

Lasketaan hinta vakuutukselle.
Aloita valitsemalla vakuutuksen tyyppi.

Vähän ajaville autovakuutus jopa -25 %

Yksin asuville jopa 20% edullisemmin.

Hoida vakuutusasioitasi 24/7

Vakuutuslaskurit verkossa

POP Vakuutus on suomalainen vakuutusyhtiö, joka tarjoaa vahinkovakuutuksia henkilöasiakkaille. Meiltä hankit vakuutukset edullisesti ja jonottamatta juuri silloin, kun sinulle sopii. Vakuutukset saat kilpailutettua ja ostettua suoraan verkossa - helposti ja nopeasti. Vakuutuslaskurimme on suunniteltu mahdollisimman helpoiksi ja niin, että vakuutuksen hankinta onnistuisi nopeasti. Pyrimme siihen, että vakuutuksemme olisivat helposti ymmärrettäviä ja asiakkaillemme jäisi selkeä ymmärrys vakuutusten sisällöstä ja hinnoista. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä Oma Palvelun tai asiakaspalvelun kautta.

Onko sinulla maksuhäiriömerkintä?

Tarjoamme asiakkaille, joilla on maksuhäiriömerkintä, liikennevakuutuksen lisäksi myös S-kotivakuutuksen irtaimistolle.

Lasket kotivakuutuksen hinnan vain muutamalla klikkauksella helppokäyttöisellä kotivakuutuslaskurillamme. Saat vakuutuksen heti voimaan verkossa maksaessasi ensimmäisen vuoden maksun ennakkoon oston yhteydessä.

Liikennevakuutuksen hankkimiseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Puhelimitse pystymme antamaan paremmin tietoa maksuhäiriömerkinnän vaikutuksesta vakuutuksen maksuehtoihin ja tekemään tapauskohtaisen arvion asiakkaan tilanteesta.

Miksi kysymme henkilötietoja vakuutuslaskurissa?

POP Vakuutuksen vakuutuslaskureilla saat laskettua hinnan tarvitsemallesi vakuutukselle nopeasti ja helposti. Pyydämme sinulta tarvitsemamme henkilötiedot, jotta voimme laskea juuri sinun hintasi. Vakuutuksen hintaan vaikuttaa mm. vakuutuksenottajan ikä. Kun ostat vakuutusta nettisivuiltamme, yhteys on suojattu, eli voit ilmoittaa henkilötunnuksen huoletta.

Lisäksi, auto- ja moottoripyörävakuutuksen hintaan vaikuttaa henkilökohtainen liikennevakuutuksen bonuksesi, jonka vuoksi tarvitsemme henkilötunnustasi bonus- ja vahinkohistoriatiedon hakemista varten.

Jos et halua antaa tietojasi vakuutuslaskuriin, voit pyytää tarjouksen puhelimitse soittamalla myyntipalvelumme numeroon 010 3910 392 (ks. aukioloajat ja puheluiden hinnat). Vaihtoehtoisesti voit siirtyä jättämään meille tarjouspyynnön alta, niin me soitamme sinulle.

Haluatko tarjouksen puhelimitse?

Täytä tarjouspyyntölomake ja me soitamme sinulle.

Kilpailuta vakuutukset verkossa

Tarkista mitä vakuutusten kilpailuttamisessa kannattaa huomioida

Ohjeet vakuutusyhtiön vaihtoon

Voit siirtää vakuutuksesi helposti ja turvallisesti verkossa.