Vakuutuslaskurit verkossa

POP Vakuutus on suomalainen vakuutusyhtiö, joka tarjoaa vahinkovakuutuksia henkilöasiakkaille. Meiltä hankit vakuutukset edullisesti ja jonottamatta juuri silloin, kun sinulle sopii. Vakuutukset saat kilpailutettua ja ostettua suoraan verkossa - helposti ja nopeasti. Vakuutuslaskurimme on suunniteltu mahdollisimman helpoiksi ja niin, että vakuutuksen hankinta onnistuisi nopeasti. Pyrimme siihen, että vakuutuksemme olisivat helposti ymmärrettäviä ja asiakkaillemme jäisi selkeä ymmärrys vakuutusten sisällöstä ja hinnoista. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä Oma Palvelun tai asiakaspalvelun kautta.

Autovakuutus

Kotivakuutus

Matkavakuutus

Moottoripyörävakuutus

Mopovakuutus

Pakettiautovakuutus

Tapaturmavakuutus

Mökkivakuutus

Omakotitalon vakuutus

Peräkärryvakuutus

Venevakuutus

Miksi kysymme henkilötietoja vakuutuslaskurissa?

POP Vakuutuksen vakuutuslaskureilla saat laskettua hinnan tarvitsemallesi vakuutukselle nopeasti ja helposti. Pyydämme sinulta tarvitsemamme henkilötiedot, jotta voimme laskea juuri sinun hintasi. Vakuutuksen hintaan vaikuttaa mm. vakuutuksenottajan ikä. Kun ostat vakuutusta nettisivuiltamme, yhteys on suojattu, eli voit ilmoittaa henkilötunnuksen huoletta.

Lisäksi, auto- ja moottoripyörävakuutuksen hintaan vaikuttaa henkilökohtainen liikennevakuutuksen bonuksesi, jonka vuoksi tarvitsemme henkilötunnustasi bonus- ja vahinkohistoriatiedon hakemista varten.

Haluatko tarjouksen puhelimitse?

Täytä tarjouspyyntölomake ja me soitamme sinulle.

Jätä tarjouspyyntö

Ajoneuvon rekisteröinti sähköisesti

Voit rekisteröidä ajoneuvon vakuutusoston yhteydessä.

Lue lisää

Ohjeet vakuutusyhtiön vaihtoon

Voit siirtää vakuutuksesi helposti ja turvallisesti verkossa.

Lue ohjeet