Siirry sisältöön

Vakuutusten kilpailutus

Lasketaan hinta vakuutukselle.
Aloita valitsemalla vakuutuksen tyyppi.

Vähän ajaville autovakuutus jopa -25 %

Yksin asuville jopa 20% edullisemmin.

Hoida vakuutusasioitasi 24/7

Nappaa tästä talteen POP Vakuutuksen vinkit vakuutusten kilpailuttamiseen

Vakuutukset kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa säännöllisesti. Muista ainakin nämä kuusi asiaa, kun kilpailutat vakuutuksia:

  1. Vältä päällekkäistä vakuuttamista. Tarkista aina ensin kaikki voimassaolevat vakuutuksesi. On ensiarvoisen tärkeää saada ensin kokonaiskuva siitä, mitä vakuutuksia sinulla on. Joskus esimerkiksi vanhempasi ovat saattaneet ottaa sinulle lapsuudessasi vakuutuksia, joiden voimassaolosta et edes tiedä. Tarpeettomat vakuutukset kannattaa lopettaa, jotta välttyy päällekkäisiltä turvilta ja ylimääräisiltä vakuutusmaksuilta.
  2. Matala hinta ei paljon lämmitä vahinkotilanteessa, jos vakuutus ei korvaa lähestulkoon mitään. Katso siis, että hinta ja turvat ovat vakuutuksessa kohdillaan. POP Vakuutukselta saat hyviä ja halpoja vakuutuksia. Voit laskea hinnan helppokäyttöisellä vakuutuslaskurillamme.
  3. Muista aina miettiä, kuinka tärkeä vakuutettava kohde sinulle on. Selviäisitkö esimerkiksi ilman autoa, jos sille tapahtuu jotain? Sijaisauto voi olla tarpeen, jos autoasi joutuu korjaamolle pitkäksi ajaksi. Tällainen voidaan korvata sinulle, mikäli autossasi on XL-kasko. Toinen huomionarvoinen asia on se, että muistamme vakuuttaa omaisuutemme, mutta unohdamme usein sen kaikkein tärkeimmän eli itsemme ja läheisemme. Ethän unohda siis ottaa itsellesi ja läheisillesi tapaturmavakuutusta ja matkustajavakuutusta. Saat samalla varmistettua sen, että sinä ja läheisesi saatte tarvittaessa oikeanaikaista hoitoa.
  4. Enimmäiskorvausmäärät kannattaa asettaa, niin että ne ovat realistiset. Enimmäiskorvausmäärä on suurin mahdollinen maksettava korvausmäärä ja se on merkitty vakuutuskirjaan tai -ehtoihin. Enimmäiskorvausmäärät vaikuttavat vakuutuksen hintaan. Koskaan ei kannata ylivakuuttaa, mutta ei myöskään missään nimessä alivakuuttaa. Joissain vakuutusturvissa enimmäiskorvausmäärät ovat kiinteitä, mutta toisinaan verkkokaupassa sinua pyydetään valitsemaan enimmäiskorvausmäärä vakuutuksen oston yhteydessä.
  5. Tarkista omavastuut. Omavastuu tarkoittaa sitä summaa, jonka maksat kuluista vahingon sattuessa. Muista katsoa, kuinka suuri omavastuuosuus vakuutusturvissa on. Suurempi omavastuu tarkoittaa sitä, että haluat vakuutuksesi avulla suojautua suuremmilta riskeiltä. Mikäli taas valitset pienemmän omavastuuosuuden, saat turvan pienempiäkin vahinkoja vastaan.
  6. Ja mikä tärkeintä! POP Vakuutuksen viimeinen vinkki vakuutusten kilpailuttamiseen on, että sinun kannattaa vinkata POP Vakuutuksesta kaverille, jotta saat suosittelualennusta. Aina ei tarvitse kilpailuttaa, kun vakuutuksen vuosihinta on jo valmiiksi sievä.

Jos siis vakuutusten kilpailuttaminen on ajankohtaista, poimi myös talteen vinkkimme autovakuutuksen kilpailuttamisesta.

Voit myös siirtyä suoraan laskemaan hintoja helppokäyttöisellä vakuutuslaskurillamme.