Siirry sisältöön

KASKOVAKUUTUKSET -25 %!

Nyt jos koskaan on aika päivittää henkilöautovakuutus edullisempaan. Hyödynnä tarjous!

Rekisteröi moottoripyörä helposti netissä.

Moottoripyörän rekisteröinti kuntoon kerralla

Voit rekisteröidä moottoripyörän helposti niimisi samalla, kun otat sille vakuutuksen verkkokaupastamme. Asiakkaanamme voit tehdä sujuvasti myös muita rekisteröintimuutoksia ajasta ja paikasta riippumatta, juuri silloin kun sinulle sopii.

Rekisteröinnin ja vakuuttamisen yhdistäminen on tehnyt prosessista yksinkertaisen ja samalla myös paperittoman. Rekisteröintitodistusta ei tarvitse pitää mukana ajoneuvossa, eikä sitä enää tulosteta tai postiteta automaattisesti rekisteröinnin jälkeen.

Mikäli sinulla ei ole pankkitunnuksia, onnistuu rekisteröinti perinteisesti katsastusasemalla. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan, kun käyt rekisteröimässä moottoripyörän nimiisi.

Moottoripyörän rekisteröinti omiin nimiin vakuutuksen oston yhteydessä

Kun ostat moottoripyörän yksityiseltä henkilöltä, voit itse rekisteröidä sen nimiisi samalla kun ostat vakuutuksen verkosta.

  1. Osta moottoripyörälle vakuutus helppokäyttöisellä vakuutuslaskurillamme.

  2. Aloita rekisteröinti käyttämällä moottoripyörän myyjältä saamasi Traficom:n varmennekoodi.

  3. Ilmoita itsesi moottoripyörän omistajaksi tai haltijaksi. Voit halutessasi lisätä useampia haltijoita ja/tai omistajia sekä ilmoittaa moottoripyörän liikennekäyttöönoton tai liikennekäytöstäpoiston.

  4. Vahvista rekisteröintimuutokset. Rekisteröintitoimenpiteistä veloitetaan Traficomin palvelumaksu, jonka summan näet vahvistuksen yhteydessä. Palvelumaksu laskutetaan erillisellä laskulla.

Jos ostat moottoripyörän autoliikkeestä, liike hoitaa usein edelleen myös rekisteröinnin.

Moottoripyörän rekisteröintitietojen muokkaus Oma Palvelussa

Kun omistat moottoripyörän (tai olet sen haltija) ja olet vakuuttanut sen POP Vakuutuksessa, voit itse tehdä muutoksia moottoripyörän rekisteröintitietoihin popvakuutus.fi:n Oma Palvelussa:

  1. Kirjaudu Oma Palveluun verkkopankkitunnuksillasi.

  2. Valitse moottoripyörä vakuutuslistauksesta ja siirry muokkaamaan rekisteröintiä.

  3. Tee haluamasi rekisteröintimuutokset. Voit hallinnoida moottoripyörän omistajia ja haltijoita, tehdä liikennekäytöstäpoiston/-käyttöönoton tai luovutusilmoituksen sekä päättää vakuutuksen.

  4. Vahvista rekisteröintimuutokset. Rekisteröintitoimenpiteistä veloitetaan Traficomin palvelumaksu, jonka summan näet vahvistuksen yhteydessä. Palvelumaksu laskutetaan erillisellä laskulla.