Auto

Kaskovakuutus

Kattava turva autollesi

Laske hinta

Lasiturva kuuluu vakiona pakettiauton XL‑ ja L ‑kaskoon

Katso hinnat autollesi

Säilytä bonuksesi kun joku kolhii pakettiautoasi parkkipaikalla

Osta POP Auto XL

Kaikissa pakettiauton kaskoissa on ilkivaltaturva

Tutustu turviin

Mikä on kaskovakuutus?

Liikennevakuutus ei korvaa liikennevahinkoon syyllisen ajoneuvon vahinkoja. Niitä varten on kaskovakuutus. Kaskovakuutuksen hankkiessasi saat kattavan turvan ajoneuvollesi, sillä se korvaa myös muita yllättäviä ja äkillisiä vahinkoja, kuten tieltä suistumisen, tulipalon, varkauden tai ilkivallan takia tapahtuneita vaurioita.

Kaskovakuutus on voimassa ETA-maissa sekä ETA-alueen ulkopuolisissa vihreän kortin maissa lukuun ottamatta vakuutusehdoissa erikseen mainittuja maita. Vakuutus on voimassa ulkomailla enintään 30 päivän yhtäjaksoisen matkan ajan. Pohjoismaiden ulkopuolella sattuneissa vahingoissa on suurempi omavastuu.

POP Kasko -vakuutuksella vakuutat ajoneuvosi sekä siihen kiinteästi asennetut käyttöön liittyvät varusteet. Myös ajoneuvon renkaat (kesä- ja talvirenkaat, yksi sarja kumpiakin), kattoteline ja suksiboksi ovat vakuutettuina palon ja varkauden varalta, vaikkei niitä olisikaan asennettu autoon.

 • kilpailukäyttöön tarkoitettuja varusteita tai ajoneuvon muutostöitä
 • erikoismaalauksia tai teippauksia
 • valmistajan tai viranomaisten määräysten vastaisia varusteita tai laitteita
 • matkapuhelimia
 • polttoainetta
 • jälkiasennettuja korisarjoja
 • muutoskatsastusta edellyttäviä, muutoskatsastamattomia lisävarusteita, rakenteita ja osia

Jälkikäteen asennetut av-laitteet ovat vakuutuksen kohteena ainoastaan autoissa.

Kaskovakuutuksessa on kolme tasoa: S, L ja XL. Alla olevasta taulukosta näet, mitä kukin kaskovakuutuksista korvaa ja mitä turvia eri ajoneuvoille on saatavilla. Valitsemasi kaskon lisäksi ajoneuvosi vakuutukseen sisältyy aina myös liikennevakuutus. Voit hankkia myös pelkän liikennevakuutuksen. Jos ajoneuvosi on hankittu rahoituksella, L- ja XL-kaskovakuutuksiin sisältyy myös rahoitusvakuutus.

Henkilö- ja pakettiautoLinja- ja kuorma-autoMoottoripyöräMopo, mopomönkijä, mopoautoMönkijä, traktori, moottorikelkka, perävaunuMoottorityökone
PaloS, L, XLS, LS, LS, LS, LS
VarkausS, L, XLS, LS, LS, LS, LS
IlkivaltaS, L, XLS, LS, LS, LS, LS
VastuuS, L, XLS, LS, LS, LS, LS
HinausS, L, XL-S, L---
EläintörmäysS, L, XLS, LS, LS, LS, LS
OikeusturvaS, L, XLS, LS, LS, LS, LS
KolariL, XLLLLL-
LasiL, XL-----
LuonnonilmiöL, XLLLLL-
RahoitusL, XLLLLL-
LunastusXL-----
ParkkiXL-----
Matkan jatkuminenXL-----
RengasXL-----

Voit valita vakuutukseesi sinulle sopivimman omavastuun. Vaihtoehdot ovat:

 • 200 €
 • 500 €
 • 1 000 €
 • 2 000 €
 • 5 000 €

Vakuutusten sisällöstä kerrotaan tarkemmin POP Vakuutuksen ajoneuvovakuutusehdoissa.

Kaskovakuutuksen hinta muodostuu oletetun riskin perusteella. Hintaan vaikuttavat muun muassa ajoneuvon tyyppi (esim. auto, moottoripyörä tai moottorikelkka) ja ajoneuvon tekniset tiedot sekä vakuutuksenottajan ikä, asuinpaikka ja vahinkohistoria.

Voit saada uuteen kaskovakuutukseen jopa 70 prosentin lähtöbonuksen. Bonus laskee kolariturvasta maksetun korvauksen jälkeen 20 prosenttiyksikköä. Bonus nousee 10 prosenttiyksikköä jokaisen sellaisen vakuutuskauden jälkeen, jonka aikana ajoneuvo on ollut käytössä vähintään 120 päivää (moottoripyörä 90 päivää) eikä vakuutuksesta ole korvattu vahinkoja.

Millainen vakuutus minun kannattaa hankkia?

Huoletonta ajonautintoa uudelle autollesi – POP Auto XL

Kun haluat autovakuutuksen kaikilla herkuilla, valintasi on POP Auto XL – kattava autovakuutuspaketti, joka sopii erityisesti uudelle autolle. Matkasi jatkuu esimerkiksi vuokra-auton turvin, vaikka ajoneuvosi olisikin korjattavana jonkun muun korvattavan vahingon vuoksi. Parkkiturva kattaa vahingot, kun joku kolhii pysäköityä ajoneuvoasi parkkipaikalla – ja säilytät edelleen bonuksesi. Näiden lisäksi XL-taso kattaa kaiken sen, mitä muut tasot kattavat.

Kattava vakuutus uudehkolle autollesi – POP Auto L

Uudehkon ajoneuvon omistajan valinta autovakuutukseksi on POP Auto L-kaskovakuutus. Laajan perusturvan lisäksi autovakuutuspakettiin kuuluu esimerkiksi lasiturva, jota suosittelemme erityisesti paljon autoa ajaville tuulilasiin napsahtelevien kivien ja nastojen varalta. Kolariturva kattaa ajoneuvollesi kolarissa tai esimerkiksi tieltä suistumisessa aiheutuneet vahingot. Luonnonilmiöturvasta saat korvausta, jos ajoneuvoasi runtelee vaikkapa voimakas raekuuro.

Järkevä suoja iäkkäämmälle ajoneuvollesi – POP Auto S

Edullinen perusturva on järkevä valinta autovakuutukseksi iäkkäämmälle ajoneuvolle. Hinausturva pelastaa sinut pinteestä, jos ajoneuvosi jättää sinut tien poskeen kesken matkan. Eläintörmäysturva kattaa ajoneuvosi vauriot, jos törmäät eläimeen. Lisäksi S-vakuutuksessa on oikeus-, palo-, varkaus- ja ilkivaltaturva.

Liikennevakuutus

Voit ostaa myös halutessasi pelkän liikennevakuutuksen. Liikennevakuutus kattaa kaikki liikenteessä aiheuttamasi henkilö- ja omaisuusvahingot, mutta ei omalle autollesi sattuvia vahinkoja. Liikennevakuutus ei myöskään korvaa mitään kuluja, joita vahingon hetkellä voi korjauskulujen lisäksi tulla. Näihin kuuluvat esimerkiksi hinauskulut.

Näitä ajoneuvoja voit vakuuttaa

Autovakuutus

Pakettiautovakuutus

Moottoripyörävakuutus

Mopovakuutus

Moottorikelkkavakuutus

Traktorivakuutus

Peräkärryvakuutus