Siirry sisältöön

Hinauspalvelu auttaa, kun auto jättää tielle

Ohjeita vahingon sattuessa

POP Hinauspalvelu - tilaa hinaus netissä tai puhelimitse

Vaurioituiko ajoneuvosi ojaanajossa tai törmäyksessä? Tuliko ajoneuvoosi tekninen vika ja tarvitset hinausapua? Katkesiko matkasi ja sinulle tuli ylimääräisiä kuluja? Ei hätää. Hinausturva kuuluu kaikkiin voimassa oleviin kaskovakuutuksiimme alle 20 vuoden ikäisille ajoneuvoille.

Jos tarvitset hinausta, mutta et ole varma onko vakuutuksessasi hinausturvaa, voit tarkistaa sen sisällön Oma Palvelusta.

Toimi näin, kun tarvitset hinauspalvelua

  1. Soita hinauspalveluumme numeroon 010 3910 395 tai varaa hinaus netissä. Palvelemme sinua 24/7. Teknisen vian takia tapahtuneesta hinauksesta ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta.

  2. Ajoneuvosi hinataan lähimpään osaavaan korjaamoon.

  3. Jos kyseessä on tieltä suistuminen, törmäys tai olet jo maksanut vahinkoon liittyviä kustannuksia, esimerkiksi matkakuluja, itse, tee vahinkoilmoitus Oma Palvelussa. Säilytä matkakulujen kuitit itselläsi, pyydämme ne tarvittaessa.

Millaisia kuluja hinauspalvelu korvaa?

POP Hinauspalvelu on apunasi, kun autosi tarvitsee hinausta. Voit saada korvauksen joko ajoneuvosi hinauksesta lähimpään korjaamoon tai hinauspalvelun tapahtumapaikalla tekemästä työstä. Työssä käytettyjä varaosia ei kuitenkaan korvata. Korvausta maksetaan enintään hinauskustannuksia vastaava määrä. Korvaamme hinausvakuutuksesta enintään hinauskumppanimme veloituksen mukaisen hinauksen. Hinausturvasta maksettavat korvaukset eivät alenna bonustasi eikä siinä ole omavastuuta kun hinaus tilataan POP Hinauspalvelun kautta.

Jos tilaat hinauksen muualta kuin POP Hinauspalvelun kautta, maksa hinauslasku ensin itse ja hae korvausta jälkikäteen meiltä. Vähennämme korvauksesta 50 euron omavastuun.

Varsinaisen hinauksen lisäksi, voit saada korvausta sinulle koituneista matkakuluista. Tällaisia ovat esimerkiksi bussi-, juna- tai taksikulut, joita sinulle aiheutui, kun matka keskeytyi. Vakuutuksesta korvataan matkan keskeytyessä kuljettajan ja matkustajien matkakustannukset vahinkopaikkakunnalta määrä- tai kotipaikkakunnalle edullisimmalla kuljetusvälineellä.

Oma Palvelussa hoidat vahinkoasioitasi 24/7

Ilmoita vahingosta helpoiten verkossa - ilman jonotusta.

POP Hinauspalvelun 24/7 päivystys

Hinauspalvelumme tavoitat puhelimitse 24/7. Tilaa hinaus - saat apua silloin, kun sitä tarvitset.

POP Hinauspalvelun online-varaus

Varaa hinaus netissä ja tilauksesi otetaan heti käsittelyyn. Seuraat tilauksen etenemistä kätevästi seurantakoodin avulla.