Ilmoita vahingosta

 1. Estä mahdolliset lisävahingot

  Estä mahdolliset lisävahingot ja soita tarvittaessa yleiseen hätänumeroon 112.

 2. Ilmoita meille sattuneesta vahingosta

  Tee vahinkoilmoitus kohdassa "Ilmoita vahingosta".

 3. Käsittelemme vahinkoilmoituksesi

  Otamme tarvittaessa sinuun yhteyttä lisätietoja varten. Nopeuttaaksemme korvauskäsittelyä saatamme käsitellä korvaushakemuksesi automaattisesti. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.

 4. Saat korvauspäätöksen

  Saat tiedon päätöksestä meiltä mahdollisimman pian.

Lisäselvitykset ja jatkohakemukset

Ajoneuvovahingot

Voit siirtyä kyseisen vahingon tietoihin Oma Palvelun kautta Vahingot ja korvaukset –sivulle vahinkonumeroa klikkaamalla. Jos vahinkosi on listattu Vahingot ja korvaukset –sivulla, voit lähettää ja vastaanottaa viestejä kyseisen vahingon omalla sivulla. Mikäli ilmoittamasi vahinko ei näy vahinkolistauksessa, voit olla yhteydessä Oma Palvelun Viestit-sivun kautta.

Henkilö- ja omaisuusvahingot

Voit ilmoittaa lisätietoja ja hakea korvauksia aiemmin ilmoittamaasi vahinkoon kirjautumalla Oma Palveluun ja lähettämällä viestin sekä mahdolliset tositteet Viestit-sivun kautta.

Valtuuta toinen henkilö hoitamaan vahinkoasioitasi

Vakuutuksenottajana voit valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan vahinkoasioitasi verkko- ja puhelinpalvelussamme. Valtuutuksesta huolimatta omat oikeutesi säilyvät ennallaan. Valtuutettu voi hoitaa vakuutusasioitasi asettamiesi rajoitusten puitteissa. Suojelemme asiakastietojasi, eikä valtuutettu voi muokata niitä. Valtuuta henkilö Oma Palvelussa.

Vahinkorekisteri

Vakuutusyhtiö rekisteröi sille ilmoitettuja vahinkotietoja vakuutusyhtiöiden yhteiseen vahinkorekisteriin. Tällöin vakuutusyhtiö voi tarkistaa, mitä vahinkoja muille vakuutusyhtiöille on ilmoitettu. Vahinkorekisteriin rekisteröityjä tietoja käytetään vain korvauskäsittelyssä vakuutusyhtiöihin kohdistuvien väärinkäytösten torjunnassa.