Uutta Suomessa

Ajatko vähemmän? Säästä enemmän.

Edullisempi vakuutus alle 15 000 km vuodessa ajaville

Laske hinta

Uudenlainen vakuutus, jonka hintaan vaikuttaa ajomäärä

Tutustu tarkemmin

Pysyvästi edullinen – myös vakuutuskauden vaihtuessa

Laske oma hintasi

Säästä hinnassa – älä turvassa. Kattavat XL-, L- ja S-turvatasot

Tutustu turviin

POP Auto Kilsa ajomäärätasot

Vuosittaiset ajomäärätasot sekä vaikutus liikenne- ja kaskovakuutusten hintoihin

15k-15 %-15 %km/vuosiliikennekasko<15 000+
10k-18 %-18 %km/vuosiliikennekasko<10 000+
5k-20 %-20 %km/vuosiliikennekasko<5 000+SÄÄSTÖ JOPASATASIA!

Edullisempi autovakuutus vähemmän ajaville.

POP Auto Kilsa -vakuutus on tarkoitettu henkilöautoille, joilla ajetaan alle 15 000 kilometriä vuodessa. Vakuutuksenottajan arvio auton vuotuisesta ajomäärästä vaikuttaa vakuutuksen hintaan. Mitä vähemmän autolla ajetaan vuodessa, sen halvempi on hinta niin liikennevakuutukselle kuin myös auton kaskovakuutukselle.

POP Auto Kilsa on pysyvästi edullinen – alempi hinta säilyy vakuutuskauden vaihtuessa, mikäli ajomäärä pysyy samana. Jos arvio vuotuisesta ajomäärästä muuttuu, sitä voi käydä muuttamassa Oma Palvelussa. POP Auto Kilsa -kilometrivakuutuksessa on samat kattavat turvatasot ja vakuutusehdot kuin suositussa POP Auto -vakuutuksessa.

POP Auto Kilsa -kilometrivakuutuksen saat helpoiten popvakuutus.fi:n verkkokaupasta. Näet heti hinnan autollesi ja saat vakuutuksen voimaan saman tien tunnistauduttuasi pankkitunnuksillasi. Tarvittaessa voit ostaa vakuutuksen myös puhelinmyyntipalvelumme kautta.

Älä huoli, vakuutuksesi on voimassa, vaikka tilanne muuttuisikin. Jos arviosi vuotuisesta ajomäärästä muuttuu, voit käydä muuttamassa sitä Oma Palvelussa.

Entä jos unohdan ilmoittaa ylimääräisistä ajokilometreistä?

Vakuutusyhtiön esittämiin kysymyksiin tulee aina vastata todenmukaisesti vakuutusta hankittaessa. Mikäli olet hankkinut POP Auto Kilsa -vakuutuksen ja tilanteesi vuotuisten ajokilometrien osalta muuttuu, sinun tulee ilmoittaa muutoksista vakuutusyhtiölle Oma Palvelun kautta tai puhelimitse 010 3910 391. Tietojen päivittäminen aina tilanteen muuttuessa on tärkeää, jotta vahinkotilanteessa vakuutuksesi on ajan tasalla. Katso lisätietoja yleisistä sopimusehdoista.

Mikäli ajat autollasi alle 15 000 kilometriä vuodessa, voit vaihtaa nykyisen autovakuutuksesi POP Auto Kilsaksi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme Oma Palvelun kautta viestillä. Laita viestin otsikoksi Kilsa ja ilmoita seuraavat tiedot: ajoneuvon rekisteritunnus, tämänhetkinen mittarilukema, kuinka paljon ajat vuodessa ja ajaako autoa alle 25-vuotias. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myös puhelimitse puh.010 3910 391.

Tuotteiden turvissa ei ole eroja. POP Auto Kilsa -vakuutukseen voit valita liikennevakuutuksen lisäksi XL-, L- tai S-tasoisen kaskovakuutuksen, joiden sisältämät vakuutusturvat ovat samat kuin POP Auto -vakuutuksessa.

Autovakuutuksen turvatasot

Turvat
XL
L
S

POP Autovakuutuksen rengasturva korvaa auton yllättäen ja äkillisesti hajonneen renkaan korjauksen tai uuden renkaan, jos rengasta ei voida korjata. Korvattava rengas voi olla enintään kaksi vuotta vanha ostopäivästä lukien, ja sen urien syvyyden on oltava vähintään 4 millimetriä.

Matkan jatkuminen korvataan niiltä päiviltä, jolloin ajoneuvosi on korjattavana jonkin muun korvattavan vahingon vuoksi. Korvaus maksetaan joko vuokraamalla ajoneuvosi tilalle enintään C-kokoluokan auto tai maksamalla 50 euron päiväkorvausta. Korvausta maksetaan enintään 30 päivän ajan. Turva korvaa myös matkan keskeytymisen teknisen vian vuoksi. Jos ajoneuvosi on ajokelvoton teknisen vian vuoksi, saat korvausta enintään viideltä päivältä ja korvaus suoritetaan ainoastaan vuokraamalla tilalle enintään C-kokoluokan auto.

POP Autovakuutuksen parkkiturva korvaa pysäköidylle ajoneuvollesi aiheutuneet vauriot, jos ne on aiheutettu toisella ajoneuvolla eikä vahingon tehnyttä ajoneuvoa tiedetä.

POP Autovakuutuksen lunastusturva korvaa sen, jos ajoneuvoa ei vahingon vuoksi voida korjata. Korvauksena maksetaan uusi vastaava ajoneuvo vahingoittuneen tilalle tai lunastuskorvausta korotetaan 30 prosentilla. Saat uuden ajoneuvon, jos vaurioitunut ajoneuvo on enintään 3 vuotta vanha ja sillä on ajettu enintään 60 000 kilometriä. Korvausta maksetaan enintään uuden vastaavan auton hinnan verran. Jos ajoneuvoa on käytetty enemmän, lunastuskorvausta korotetaan enintään 30 prosentilla. Korvausta maksetaan enintään auton ostohinnan verran.

POP Autovakuutuksen rahoitusturva korvaa ajoneuvon omistajalle jäljellä olevan erääntymättömän velan pääoman, jos rahoituksella hankittu ajoneuvo joudutaan lunastamaan. Korvausta voidaan pienentää esimerkiksi suojeluohjeiden laiminlyönnin vuoksi. Rahoitusturva ei koske leasing- tai vuokra-autoja. Korvausta maksetaan enintään ajoneuvon käyvän arvon verran.

POP Autovakuutuksen luonnonilmiöturva korvaa tuulen, raekuuron tai muun vastaavan erityisen luonnonilmiön aiheuttamat vahingot, kuten auton päälle voimakkaan tuulen vuoksi kaatuneen puun aiheuttamat vauriot.

POP Autovakuutuksen lasiturva korvaa auton tuuli-, sivu- tai takalasiin suorasta ulkoisesta iskusta tai osumasta aiheutuneen vahingon joko korjaamalla tai vaihtamalla lasin.

POP Autovakuutuksen kolariturva korvaa kolarin, yhteentörmäyksen, tieltä suistumisen tai vastaavan tapahtuman vuoksi syntyneet vahingot.

POP Autovakuutuksen vastuuturva korvaa vakuuttamallasi ajoneuvolla ETA-alueen ulkopuolisessa vihreän kortin maassa ulkopuoliselle aiheuttamasi omaisuus- tai henkilövahingot, joista olet henkilökohtaisesti korvausvastuussa ja joita ei korvata liikennevakuutuksesta tai muusta vakuutuksesta. Korvauksen yläraja on omaisuusvahingoissa 250 000 euroa ja henkilövahingoissa 500 000 euroa.

POP Autovakuutuksen oikeusturva korvaa asianajo- ja oikeudenkäyntikulusi ajoneuvon omistamiseen, kuljettamiseen ja hallintaan liittyvissä riita- ja rikosasioissa. Korvauksen yläraja on 10 000 euroa vahinkotapahtumaa kohden. Omavastuu on 20 prosenttia kustannuksista mutta vähintään valitsemasi perusomavastuun verran.

POP Autovakuutuksen hinausturva (vain alle 20-vuotiaat ajoneuvot) korvaa vakuuttamasi ajoneuvon hinauksen lähimpään korjaamoon, jos matkasi keskeytyy ajoneuvon vian tai vaurioitumisen vuoksi. Hinauskulujen sijaan voidaan korvata kustannukset tapahtumapaikalla tehtävästä työstä, jonka ansiosta voit jatkaa matkaasi (kuten Autoliiton tiepalvelun tekemä työ). Työssä käytettyjä varaosia ei kuitenkaan korvata. Vakuutuksesta korvataan myös matkustajien kotimatkakuluja ja ajoneuvon hakemisesta takaisin kotipaikkakunnalle syntyneitä ylimääräisiä kuluja yhteensä 500 euroon asti. Hinausturva on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana ajoneuvon ensimmäisestä käyttöönottopäivästä tulee kuluneeksi 20 vuotta. Rajoitus ei koske museoajoneuvoja.

POP Autovakuutuksen ilkivaltaturva korvaa ajoneuvollesi tahallisesti aiheutetun vahingon. Vahingosta on tehtävä rikosilmoitus poliisille. Ilkivaltaturvasta ei korvata toisella ajoneuvolla aiheutettua vahinkoa.

POP Autovakuutuksen eläintörmäysturva korvaa eläimeen törmäämisestä syntyneen vahingon.

POP Autovakuutuksen varkausturva korvaa varkaudesta, luvattomasta käytöstä, käyttövarkaudesta tai niiden yrityksestä aiheutuneet vahingot. Jotta vahinko voidaan korvata, ajoneuvosi on oltava ehtojen mukaisesti suojattu ja lukittu. Vahingosta on tehtävä rikosilmoitus poliisille.

POP Autovakuutuksen paloturva korvaa äkillisen ja ennalta arvaamattoman esinevahingon, jonka syynä on irti päässyt tuli tai ajoneuvoon suoraan kohdistunut salamanisku. Paloturva ei korvaa ylikuumenemisen tai oikosulun aiheuttamia vahinkoja.

Lakisääteinen liikennevakuutus kuuluu automaattisesti kaikkiin kaskopaketteihin tai se on ostettavissa myös erikseen. POP Liikennevakuutuksessa on Suomen suurin aloitus- ja maksimibonus. Lisätietoa