Ajoin kolarin, mitä seuraavaksi?

Aiheutitko itse kolarin? Siinä tapauksessa liikennevakuutuksesi korvaa vastapuolen ajoneuvolle sattuneet vahingot, sekä kaikki henkilövahingot. Jos oma ajoneuvosi on vaurioitunut ja sinulla on L- tai XL-kasko, voit hakea korvausta kaskovakuutuksestasi.

Toimi näin:

  1. Tee vahinkoilmoitus POP Vakuutuksen verkkosivuilla. Tarvitset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Jos sinun tarvitsee liittää dokumentteja vahinkoilmoitukseesi, voit tehdä sen Oma Palvelussa.
  2. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, kun olet jättänyt vahinkoilmoituksen. Voit ilmoittaa vahingosta myös puhelimitse korvauspalveluumme puh. 010 391 0393 (arkisin 9 – 15.30).

Aiheuttiko vastapuoli kolarin? Kolarin aiheuttanut osapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä. Hänen liikennevakuutuksestaan korvataan sinulle ja ajoneuvollesi aiheutuneet vahingot. Vastapuolen vakuutusyhtiöstä ollaan sinuun yhteydessä, kun vahinkoilmoitus on tehty. Jos sinulla on L- tai XL-kasko, voit halutessasi voit tehdä ilmoituksen vahingosta meille ja käyttää omaa kaskovakuutustasi ajoneuvosi vaurioiden korjauttamiseen.

Etkö löytänyt vastausta?

Ota meihin yhteyttä

Oletko jo asiakkaamme?

Kirjaudu Oma Palveluun

Voit hoitaa vakuutusasiasi jonottamatta milloin vain. Vakuutuksesi, laskutustiedot, korvaukset, viestit...

Kysy chatissa

Autamme nopeasti kaikissa vakuutuksiin ja asiakkuuteen liittyvissä yleisissä asioissa.

Soita meille

Myyntipalvelu ark. 8-18

010 3910 392

Vakuutusten hankintaan liittyvät asiat

Asiakaspalvelu ark. 9-17

010 3910 391

Kaikki vakuutuksiin liittyvät asiat

Korvauspalvelu ark. 9-15.30

010 3910 393

Korvauksiin liittyvät asiat

Hätäpalvelu 24/7

0800 950 30

Kun tarvitset välittömästi apua vakavassa vahinkotilanteessa