Prepaid-vakuutukset

Vakuutukset ennakkomaksulla helposti verkosta

 

Osta autovakuutus Osta kotivakuutus

Prepaid-vakuutukset suoraan verkkokaupasta!

Lue ohjeet

S-kotivakuutus sisältää useimpien vuokranantajien edellyttämät vähimmäisturvat

Laske hinta

Kaskovakuutus oman autosi turvaksi!

Osta tästä

Uutta vakuutusalalla: Prepaid-vakuutukset

POP Vakuutus tarjoaa yksityishenkilöille reiluja ajoneuvo-, henkilö- ja kotivakuutuksia. Pyrimme hinnoittelussa ja tuotteistuksessa etsimään jatkuvasti uusia vakuutusvaihtoehtoja huomioiden erilaiset asiakastarpeet.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja koska haluamme ylläpitää korkeaa asiakastyytyväisyyttä myös tulevaisuudessa, kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme muotoilemaan palveluitamme vastaamaan suomalaisten muuttuvia tarpeita.

Vakuutusyhtiössä ymmärrämme hyvin, että elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Kannatamme oikeudenmukaista kohtelua ja haluamme tarjota mahdollisimman monelle tavan hankkia turvaa omaisuudelleen.

Prepaid-vakuutukset asiakkaille, joilla on maksuhäiriömerkintä

Nyt olemme tuoneet markkinoille uudet ja mutkattomat Prepaid-vakuutustuotteet, jotka voi ostaa suoraan verkkokaupastamme, mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä.

Ensimmäisen vuoden vakuutusmaksut maksetaan kerralla etukäteen. Seuraava lasku tulee vasta vuoden päästä, jolloin asiakas voi päättää, maksaako sen jälleen kerralla vai erissä.

Tällä hetkellä Prepaid-vakuutuksina ovat saatavilla:

  • Autovakuutuksen liikennevakuutus
  • Autovakuutuksen S-kasko
  • Kotivakuutuksen S-paketti irtaimistoon

Prepaid-vakuutukset ovat kokonaishinnaltaan ja kattavuudeltaan täysin samanlaiset kuin muitakin maksutapoja käyttäen ostettavat vakuutukset!

Mitä vakuutukset pitävät sisällään?

Liikennevakuutus on lain velvoittama vakuutus jokaiselle liikennekäytössä olevalle ajoneuvolle. Se korvaa syyttömälle osapuolelle aiheuttamasi vahingot ja omat henkilövahinkosi.

S-kaskovakuutus turvaa omalle autollesi sattuvia vahinkoja. S-kaskovakuutukseen kuuluu esimerkiksi hinausturva. Se pelastaa sinut pinteestä, jos ajoneuvosi jättää sinut tien poskeen kesken matkan. S-kaskosta löytyvä eläintörmäysturva kattaa ajoneuvosi vauriot, jos törmäät eläimeen. Lisäksi S-vakuutuksessa on oikeus-, palo-, varkaus- ja ilkivaltaturva.

Kotivakuutuksen hankkiminen antaa turvaa omaisuudellesi ja helpottaa vuokra-asunnon saamista. S-paketista löytyy muun muassa vahingonkorvausvastuuturva, jota useat vuokranantajat edellyttävät vuokralaisiltaan. Tämän lisäksi S-paketin paloturva antaa turvaa tulipalojen aiheuttamien omaisuusvahinkojen varalle. Vakuutukseen kuuluu näiden lisäksi myös turvat tulvien, luonnonilmiöiden ja oikeudenkäyntikulujen varalle.

Miten ostan Prepaid-vakuutuksen?

Prepaid-vakuutusten hankkiminen on helppoa! Näin se onnistuu:

Auton vakuutukset:

  1. Syötä autosi rekisteritiedot ja henkilötietosi laskuriimme.
  2. Laskuri tarkistaa tunnistautumisen yhteydessä automaattisesti luottotietosi ja ohjeistaa etukäteismaksamiseen.
  3. Suorita vuoden maksu etukäteen ja vakuutus astuu voimaan.

Kotivakuutus:

  1. Syötä asuntosi tiedot ja henkilötietosi laskuriimme.
  2. Laskuri tarkistaa tunnistautumisen yhteydessä automaattisesti luottotietosi ja ohjeistaa etukäteismaksamiseen.
  3. Suorita vuoden maksu etukäteen ja vakuutus astuu voimaan.

Näitä voi prepaid-vakuutuksilla vakuuttaa

Autovakuutuksen S-kasko

Kotivakuutuksen S-paketti

Liikennevakuutus