Siirry sisältöön

Ajoneuvon palovahinko

Ohjeita vahingon sattuessa

Mistä ajoneuvon palovahingot korvataan?

POP Vakuutuksen kaskovakuutuksissa on paloturva, joka korvaa irti päässeen tulen tai ajoneuvoon suoraan kohdistuneen salamaniskun vauriot ilman bonusmenetystä. Maksat vain omavastuun.

Voit tarkistaa oman vakuutusturvasi Oma Palvelusta.

Toimi näin, kun ajoneuvollesi on sattunut palovahinko

  1. Huolehdi paloturvallisuudesta ja pyri mahdollisuuksien mukaan rajoittamaan paloa. Hätätilanteessa soita 112 ja toimi hätäkeskuksen ohjeiden mukaisesti. Ota vahinkotilanteessa mukana olleiden silminnäkijöiden tiedot ylös.

  2. Jos epäilet, että palo on sytytetty tahallisesti, tee rikosilmoitus poliisille, vaadi tekijälle rangaistusta ja toimita poliisin virallinen tutkintailmoitus meille Oma Palvelun kautta.

  3. Tee vahinkoilmoitus Oma Palvelussa. Kun olemme käsitelleet vahinkoilmoituksesi, saat Oma Palveluun käsittelyilmoituksen.

  4. Voit viedä ajokelpoisen ajoneuvosi kumppanikorjaamollemme, joka tekee ajoneuvosi vaurioista korjauskustannuslaskelman ja lähettää sen vakuutusyhtiöön. Voit valita kumppanikorjaamon vahinkoilmoituksen teon yhteydessä.

  5. Kun olemme käsitelleet vahinkoilmoituksesi, saat Oma Palveluun viestin, jossa kerromme tarkemmat ohjeet ja korvausratkaisun.

Valtakunnalliset yhteistyökumppanit

Valtakunnalliset kumppanikorjaamomme ovat Incar, Awux ja Autoklinikka.

Oma Palvelussa hoidat vahinkoasioitasi 24/7

Ilmoita vahingosta helpoiten verkossa - ilman jonotusta.

POP Hinauspalvelun 24/7 päivystys

Hinauspalvelumme tavoitat puhelimitse 24/7. Tilaa hinaus - saat apua silloin, kun sitä tarvitset.

Chat-palvelu arkisin 9-17

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa.