Siirry sisältöön

Törmäsin ajoneuvollani eläimeen

Ohjeita vahingon sattuessa

Mitä eläintörmäysturva korvaa?

Eläintörmäysturvasta korvataan äkillinen ja ennalta arvaamaton välitön esinevahinko, jonka syynä on törmäys eläimeen. Eläimen väistämisestä aiheutuneet vahingot käsitellään kolariturvasta vakuutusehtojen ja vakuutuksen laajuuden mukaisesti. Eläintörmäysturvasta korvattu vahinko ei alenna kaskovakuutuksen bonusta, maksat vain omavastuun.

Voit tarkistaa oman vakuutusturvasi Oma Palvelusta.

Toimi näin, kun törmäsit eläimeen

  1. Tee vahinkoilmoitus Oma Palvelussa. Kun olemme käsitelleet vahinkoilmoituksesi, saat Oma Palveluun käsittelyilmoituksen.

  2. Voit viedä ajokelpoisen ajoneuvosi kumppanikorjaamollemme, joka tekee ajoneuvosi vaurioista korjauskustannuslaskelman ja lähettää sen vakuutusyhtiöön. Voit valita kumppanikorjaamon vahinkoilmoituksen teon yhteydessä.

  3. Korjaamo on yhteydessä POP Vakuutukseen korjauskulujen hyväksymiseksi. Tarkastettuamme korjauskulut annamme vakuutusehtojen mukaisesti vaurioiden hyväksytyistä korjauskuluista laskutusluvan korjaamolle. Kun korjauskustannukset on hyväksytty, saat korvauspäätöksen Oma Palveluun.

  4. Mikäli olet törmännyt hirvieläimeen, tee siitä aina ilmoitus myös poliisille. Jos eläin vahingoittuu törmäyksen seurauksena, poliisi ilmoittaa siitä paikalliselle riistanhoitoyhdistykselle.

Valtakunnalliset yhteistyökumppanit

Valtakunnalliset kumppanikorjaamomme ovat Incar, Awux ja Autoklinikka.

Oma Palvelussa hoidat vahinkoasioitasi 24/7

Ilmoita vahingosta helpoiten verkossa - ilman jonotusta.

POP Hinauspalvelun 24/7 päivystys

Hinauspalvelumme tavoitat puhelimitse 24/7. Tilaa hinaus - saat apua silloin, kun sitä tarvitset.

Chat-palvelu arkisin 9-17

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa.