Siirry sisältöön

Ajoneuvolle tehtiin ilkivaltaa

Ohjeita vahingon sattuessa

Mitä ilkivaltaturva korvaa?

POP Vakuutuksen kaskovakuutukset sisältävät ilkivaltaturvan, joka korvaa tahallisesta vahingonteosta vakuutuksen kohteelle aiheutuneen vahingon, jonka tapahtuma-aika ja -paikka voidaan tarkoin määritellä. Tahallista vahingontekoa on nimenomaisessa vahingoittamistarkoituksessa suoritettu vakuutuksen kohteen vaurioittaminen. Toisella ajoneuvolla aiheutettu vahinko ei ole ilkivaltaturvasta korvattava. Ilkivaltaturvasta korvattu vahinko ei alenna kaskovakuutuksen bonusta, maksat vain omavastuun.

Voit tarkistaa oman vakuutusturvasi Oma Palvelusta.

Toimi näin, kun ajoneuvollesi on tehty ilkivaltaa

  1. Tee rikosilmoitus poliisille, vaadi tekijälle rangaistusta ja toimita poliisin virallinen tutkintailmoitus meille Oma Palvelun kautta.

  2. Tee vahinkoilmoitus Oma Palvelussa. Kun olemme käsitelleet vahinkoilmoituksesi, saat Oma Palveluun käsittelyilmoituksen.

  3. Voit viedä ajokelpoisen ajoneuvosi kumppanikorjaamollemme, joka tekee ajoneuvosi vaurioista korjauskustannuslaskelman ja lähettää sen vakuutusyhtiöön. Voit valita kumppanikorjaamon vahinkoilmoituksen teon yhteydessä.

  4. Kun olemme käsitelleet vahinkoilmoituksesi, saat Oma Palveluun viestin, jossa kerromme tarkemmat ohjeet ja korvausratkaisun.

Valtakunnalliset yhteistyökumppanit

Valtakunnalliset kumppanikorjaamomme ovat Incar, Awux ja Autoklinikka.

Oma Palvelussa hoidat vahinkoasioitasi 24/7

Ilmoita vahingosta helpoiten verkossa - ilman jonotusta.

POP Hinauspalvelun 24/7 päivystys

Hinauspalvelumme tavoitat puhelimitse 24/7. Tilaa hinaus - saat apua silloin, kun sitä tarvitset.

Chat-palvelu arkisin 9-17

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa.