Siirry sisältöön


Mikä on POP Pankki -ryhmä?

Jatka POP Pankin -sivustolle

Tutkitusti Pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat

Lähellä ja turvallinen

Luotettavaa palvelua ympäri Suomen

POP Vakuutus on POP Pankkien omistama vakuutusyhtiö

POP Pankit ovat asiakkaitaan varten perustettuja osuuskuntamuotoisia pankkeja, joilla tutkimusten mukaan on Pohjoismaiden pankeista tyytyväisimmät asiakkaat. POP Pankki -ryhmään kuuluu 21 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkiliitto osk.

POP Pankit ovat asiakkaan asialla

POP Pankki tekee työtä jäsentensä, asiakkaidensa ja koko toimintaympäristönsä parhaaksi. POP Pankin toiminnan ydin on ihmisläheisessä palvelussa niin konttoreissa kuin verkossakin: paikallisesti, turvallisesti ja nykypäivässä eläen.

Vuoden 2015 lopulla POP Pankit muodostivat talletuspankkien yhteenliittymän, jonka keskusyhteisönä toimii POP Pankkiliitto. POP Pankkien yhteenliittymän ensimmäinen kokonainen toimintavuosi oli tuloksellinen. Liiketoiminta jatkoi vakaata kasvua: POP Pankki -ryhmän tulos ennen veroja oli 17,0 miljoonaa euroa ja se kasvoi vuodessa 41 prosenttia. Ryhmän tase tilikauden päättyessä oli 4,2 miljardia euroa.

Myös asiakasmäärä jatkoi vuoden 2016 aikana kasvuaan. POP Pankeilla oli vuoden 2016 lopussa 249,9 tuhatta asiakasta kun edellisen tilikauden lopussa asiakkaita oli 241,3 tuhatta.

Tutustu POP Pankin palveluihin