Siirry sisältöön

Mikä on POP Pankki -ryhmä?

Tutkitusti Pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat

Lähellä ja turvallinen

Luotettavaa palvelua ympäri Suomen

POP Vakuutus on POP Pankkien omistama vakuutusyhtiö

POP Vakuutus kuuluu POP Pankkien omistamaan POP Pankki -ryhmään. POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmä, joka tarjoaa vähittäispankkipalveluja henkilöasiakkaille, pienille ja keskisuurille yrityksille, maa-, metsä- ja biotalousyrityksille sekä vahinkovakuutuspalveluja henkilöasiakkaille. POP Pankki -ryhmä keskittyy rakentamaan pitkäjänteisiä asiakassuhteita ja uudistamaan jatkuvasti toimintatapojansa siten, että sen asiakaspalvelu, tuotetarjoama, hinnoittelu ja operatiivinen tehokkuus varmistavat vision toteutumisen.

Parasta henkilökohtaista ja digitaalista palvelua

POP Pankin perustehtävä on edesauttaa asiakkaiden taloudellista hyvinvointia, vaurastumista ja paikallista menestystä. POP Pankkien verkosto kattaa 19 pankkia, reilut 70 konttoria sekä valtakunnallisesti palvelevat digikonttorit. Itse ryhmä työllistää lähes 800 asiantuntijaa.

POP Pankin visiona on olla henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun yhdistävä, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon pankki. Pohjoismaisia pankkeja jo 10 vuotta tutkineen EPSI Ratingin mukaan POP Pankilla on pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat.

Lue lisää POP Pankista
Tutustu POP Pankin palveluihin