Siirry sisältöön

Harjoittelu POP Vakuutuksessa - tule osaksi energistä porukkaamme!

Oletko kiinnostunut työskentelemään rahoitus- ja vakuutusalalla ja etsit itsellesi harjoittelupaikkaa? Haluaisitko työskennellä samanhenkisten ihmisten kanssa ja oppia tekemään töitä yhdessä? POP Vakuutuksessa harjoittelijat ovat osa meitä! Harjoittelu suoritetaan tiimissä, jossa on myös muita harjoittelijoita. Pääset tekemään oikeita töitä ja kartuttamaan arvokasta työkokemusta alalta.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja pääsääntöisesti asiakas- ja korvauspalveluosastoillamme. Joskus meiltä kuitenkin avautuu harjoittelumahdollisuuksia myös markkinoinnin ja IT:n osaajille. Harjoittelupaikkamme soveltuvat hyvin ammattikoulu- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille.

Katso videolta, mitä harjoittelijat ovat ajatelleet POP Vakuutuksesta:

Harjoittelupaikka, jossa viihtyy

Kehitämme harjoittelua harjoittelijoiden kokemusten ja heiltä saadun palautteen perusteella. Harjoittelijoiden tyytyväisyys on meille tärkeää ja tutkimme tyytyväisyyttä säännöllisesti kyselyillä. Tulosten mukaan harjoittelijat viihtyvät meillä erinomaisesti ja pitävät meitä houkuttelevana työnantajana. Lue alta, miksi meillä kannattaa olla harjoittelussa.

Kattava perehdytys ja mukava ilmapiiri

Panostamme harjoittelijoihin alusta alkaen. Valmistamme harjoittelijoita työelämään heti rekrytointivaiheessa. Meille haetaan harjoitteluun kuten oikeaan työpaikkaan, jolloin harjoittelija saa arvokasta kokemusta työn hakemisesta jo harjoittelun aikana.

Perehdytämme harjoittelijat työtehtäviin perusteellisesti. Harjoittelijat toimivat omassa tiimissään, jossa ohjaajat ovat apuna koko harjoittelun ajan. Lisäksi harjoittelijat saavat henkilökohtaista opastusta omien taitojensa kehittämiseen, jolla varmistamme, että meillä harjoittelussa olevista henkilöistä kasvaa huipputekijöitä.

Harjoittelu etenee meillä portaittain. Aloitamme harjoittelun tutustumalla vakuutusalaan, tuotteisiin ja järjestelmiin. Työtehtävät vaikeutuvat harjoittelun edetessä, jolloin harjoittelu pysyy kokoajan riittävän haastavana ja kehittävänä.

Meillä on kivaa olla töissä. Kysyimme harjoittelijoilta, millaista on olla POP Vakuutuksessa harjoittelussa!

"Mielestäni täällä on ollut todella kivaa ja mielenkiintoista. Täällä ei koskaan ole tylsää ja aina saa apua kun sitä tarvitsee!" Elina- POP Vakuutuksen harjoittelija

"Parasta täällä on mahtavat työkaverit, loistava työilmapiiri ja joustavuus. Suosittelen kyllä tätä paikkaa muillekin!" Karoliina- POP Vakuutuksen harjoittelija

Työllisty alalle

POP Vakuutus rekrytoi vuodessa useita kymmeniä harjoittelijoita, joista osa jää meille pysyvästi töihin. Harjoittelutoimintamme on saanut kiitosta kouluilta ja myös muut työnantajat ovat huomanneet, että meillä harjoittelussa olleista ihmisistä saa valmiita ja motivoituneita osaajia. Harjoittelu meillä onkin mahdollistanut monelle työpaikan alalta.

Hae POP Vakuutuksen harjoitteluun

Haluatko päästä näyttämään kykysi alan nopeimmin kasvavassa vakuutusyhtiössä? Ilmoittaudu meille harjoitteluun saman tien! Kerrothan hakemuksessasi, milloin sinulla on tarkoituksena suorittaa harjoittelu ja kauanko harjoittelusi kestää?

Hakemuksen voit jättää täältä.