Siirry sisältöön

Peräkärryn rekisteröinti helposti netissä.

Peräkärryn rekisteröinti kuntoon kerralla

Nyt voit rekisteröidä peräkärryn nimiisi samalla, kun ostat sille vakuutuksen verkkokaupastamme. Asiakkaanamme voit tehdä sujuvasti myös muita rekisteröintimuutoksia ajasta ja paikasta riippumatta, juuri silloin kun sinulle sopii.

Rekisteröinnin ja vakuuttamisen yhdistäminen on tehnyt prosessista yksinkertaisen, nopean ja samalla myös paperittoman. Rekisteröintitodistusta ei tarvitse jatkossa pitää mukana ajoneuvossa, eikä sitä enää tulosteta tai postiteta automaattisesti rekisteröinnin jälkeen.

Peräkärryn rekisteröinti omiin nimiin vakuutuksen oston yhteydessä

Kun ostat peräkärryn yksityiseltä henkilöltä, voit itse rekisteröidä sen nimiisi samalla kun ostat vakuutuksen verkosta.

  1. Osta peräkärrynvakuutus helppokäyttöisellä vakuutuslaskurillamme.

  2. Aloita rekisteröinti käyttämällä peräkärryyn myyjältä saamasi Traficom:n varmennekoodi.

  3. Ilmoita itsesi peräkärryn omistajaksi tai haltijaksi. Voit halutessasi lisätä useampia haltijoita ja/tai omistajia sekä ilmoittaa peräkärryn liikennekäyttöönoton tai liikennekäytöstäpoiston.

  4. Vahvista rekisteröintimuutokset. Rekisteröintitoimenpiteistä veloitetaan Traficomin palvelumaksu, jonka summan näet vahvistuksen yhteydessä. Palvelumaksu laskutetaan erillisellä laskulla.

Jos ostat peräkärryn liikkeestä, liike hoitaa usein edelleen myös rekisteröinnin.

Peräkärryn rekisteröintitietoja voi myös muokata Oma Palvelussa

Kun omistat peräkärryn (tai olet sen haltija) ja olet vakuuttanut sen POP Vakuutuksessa, voit itse tehdä muutoksia peräkärryn rekisteröintitietoihin popvakuutus.fi:n Oma Palvelussa:

  1. Kirjaudu Oma Palveluun verkkopankkitunnuksillasi.

  2. Valitse peräkärry vakuutuslistauksesta ja siirry muokkaamaan rekisteröintiä.

  3. Tee haluamasi rekisteröintimuutokset. Voit hallinnoida peräkärryn omistajia ja haltijoita, tehdä liikennekäytöstäpoiston/-käyttöönoton tai luovutusilmoituksen sekä päättää vakuutuksen.

  4. Vahvista rekisteröintimuutokset. Rekisteröintitoimenpiteistä veloitetaan Traficomin palvelumaksu, jonka summan näet vahvistuksen yhteydessä. Palvelumaksu laskutetaan erillisellä laskulla.