Siirry sisältöön

KASKOVAKUUTUKSET -25 %!

Nyt jos koskaan on aika päivittää henkilöautovakuutus edullisempaan. Hyödynnä tarjous!

Takaisin

Suomen Vahinkovakuutus Oy:n saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.popvakuutus.fi ja on laadittu 18.09.2020. Saavutettavuusselostetta on päivitetty viimeksi marraskuussa 2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Saavutettavuusvaatimuksia täyttäessämme noudatamme lakia digitaalisten palveluiden tarjoamisesta 306/2019. Kehitystyöt saavutettavuuden parantamiseksi ja saavutettavuuspuutteiden korjaamiseksi jatkuvat vuoden 2023 aikana.

Digipalvelulain mukaan vapaaehtoisien vakuutuksien osalta lakia sovelletaan 1.1.2021 alkaen, jonka nojalla vapaaehtoisten vakuutusten verkkosisällöt eivät ole vielä täysin saavutettavat.

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018.
  • verkkosisältöön, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019.
  • video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020.

Sisällöt, jotka eivät ole täysin saavutettavat

  • Oma Palvelu ei vielä kaikilta osin toimi täydellisesti apulaitteiden avulla. Saavutettavuuspuutteet tullaan korjaamaan Oma Palvelun uudistamisen yhteydessä vuonna 2023.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Saavutettavuuden valvonnan yksikkö www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Sivustomme saavutettavuudesta on tehty saavutettavuusauditointi, jonka avulla olemme tehneet parannuksia sivustollamme. Haluamme varmistaa, että sivustomme on kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaillemme saavutettava. Saavutettavuustyömme ei kuitenkaan ole vielä valmis. Sivuston kehitystyö saavutettavuuden osalta on jatkuvaa ja kehitämme sivustoamme myös saamamme palautteen perusteella.