Siirry sisältöön

Myrsky vahingoitti venettä

Ohjeita vahingon sattuessa

Myrskyn aiheuttamat vauriot korvataan veneen myrskyturvasta

Myrskyturva sisältyy POP Vene XL-vakuutukseen. Voit tarkistaa venevakuutuksesi laajuuden ja omavastuun Oma Palvelussa.

Vakuutuksesta korvataan äkillinen ja ennalta arvaamaton vakuutetulle veneelle sattunut esinevahinko, jonka syynä on myrsky tai poikkeuksellinen sääilmiö, kuten rajuilma tai trombi.

Myrskynä pidetään tuulta, jonka nopeus on yli 15 metriä sekunnissa (10 minuutin keskituuli) vahinkotapahtumapaikkaa lähinnä olevan säähavaintoaseman mittauksen perusteella, ja jossa tapahtuma-ajankohta voidaan tarkoin määritellä.

Toimi näin, kun veneellesi sattui myrskyvahinko

  1. Huolehdi sekä ihmisten että veneen pelastustoimista ja ota tarvittaessa yhteyttä Meripelastuksen hälytysnumeroon 0294 1000 tai hätänumeroon 112.

  2. Tee vapaamuotoinen vahinkoilmoitus mahdollisimman pian vahingon huomaamisen jälkeen tai soita korvauspalveluumme 010 3910 394. Kirjaa vahinkoilmoitukseen miten vahinko tapahtui sekä vahinkopaikan ja tapahtuma-ajan tiedot mahdollisimman tarkasti. Ota vahingoista valokuvia ja lähetä ne Oma Palvelun kautta.

  3. Jos veneesi on uponnut ja moottori on kastunut, ole välittömästi yhteydessä lähimpään venehuoltoon kastuneen moottorin pelastamiseksi ja lisävaurioiden ehkäisemiseksi.

  4. Käsittelemme vahinkoilmoituksesi ja lähetämme sinulle korvauspäätöksen. Mikäli tarvitsemme lisäselvityksiä ennen ratkaisun tekoa, otamme sinuun yhteyttä.

Oma Palvelussa hoidat vahinkoasioitasi 24/7

Ilmoita vahingosta helpoiten verkossa - ilman jonotusta.

Veneelle sattunut vahinko?

Täytä vapaamuotoinen vahinkoilmoitus venevahingosta.

Chat-palvelu arkisin 9-17

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa.