Siirry sisältöön

Vene vahingoittui kuljetuksessa

Ohjeita vahingon sattuessa

Veneen kuljetuksessa sattuneet vahingot korvataan kuljetus- ja telakointiturvasta

Kuljetus- ja telakointiturva korvaa äkillisen ja ennalta arvaamattoman vahingon, joka sattuu venettä laskettaessa tai nostettaessa. Turvasta korvataan myös telakoinnin ja kuljetuksen aikana sattuneet äkilliset ja yllättävät vahingot.

Voit tarkistaa venevakuutuksesi laajuuden ja omavastuun Oma Palvelussa.

Toimi näin, kun veneellesi sattui kuljetus- tai telakointivahinko

  1. Tee vapaamuotoinen vahinkoilmoitus mahdollisimman pian vahingon huomaamisen jälkeen tai soita korvauspalveluumme 010 3910 394. Kirjaa vahinkoilmoitukseen miten vahinko tapahtui sekä vahinkopaikan ja tapahtuma-ajan tiedot mahdollisimman tarkasti. Ota vahingoista valokuvia ja lähetä ne Oma Palvelun kautta.

  2. Siirrä veneesi valitsemallesi korjaamolle kustannusarviota varten. Korjaamo toimittaa arvion käsittelyymme ennen korjauksen aloittamista. Jos veneesi on uponnut ja moottori on kastunut, ole välittömästi yhteydessä lähimpään venehuoltoon kastuneen moottorin pelastamiseksi ja lisävaurioiden ehkäisemiseksi.

  3. Käsittelemme vahinkoilmoituksesi ja lähetämme sinulle korvauspäätöksen. Mikäli tarvitsemme lisäselvityksiä ennen ratkaisun tekoa, otamme sinuun yhteyttä.

Oma Palvelussa hoidat vahinkoasioitasi 24/7

Ilmoita vahingosta helpoiten verkossa - ilman jonotusta.

Veneelle sattunut vahinko?

Täytä vapaamuotoinen vahinkoilmoitus venevahingosta.

Chat-palvelu arkisin 9-17

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa.