Siirry sisältöön

Muu rakennusvahinko

Ohjeita vahingon sattuessa

Sattuiko vakuuttamallesi rakennukselle vahinko?

Jos et ole varma, millaisten vahinkojen varalta omaisuutesi on tällä hetkellä vakuutettu, voi tarkistaa vakuutusturvasi Oma Palvelusta.

Toimi näin, kun haet korvausta omaisuudestasi

1. Selvitä aiheutuneet vahingot

Pyri rajoittamaan ja torjumaan lisävahinkoja mahdollisuuksien mukaan. Selvitä, millaista vahinkoa on aiheutunut ja mitkä ovat korjauskustannukset tai uuden vastaavan hankintahinta asennuksineen. Ota valokuva vahingosta. Jos olet vakuuttanut meillä asuinrakennuksesi, vakuutusyhtiö tilaa tarvittaessa rakennukselle tutkimuksen vahingon syyn, -laajuuden ja tarvittavien korjaustoimenpiteiden selvittämiseksi, kun vahinkoilmoitus on tehty. Vakuutusyhtiön tilaamasta tutkimuksesta aiheutuneet kustannukset korvataan vahingon selvittelykuluna.

2. Tee vahinkoilmoitus

Tee vahingosta ilmoitus Oma Palvelussa. Vahinkoilmoitus voidaan käsitellä sujuvasti, kun annat meille mahdollisimman tarkat tiedot vahingoittuneen omaisuuden merkistä, mallista, iästä ja uuden vastaavan tuotteen hinnasta tai korjauskuluista. Vahinkoilmoitukseen voit liittää korjauskustannusarvion, kuitit aiheutuneista kuluista sekä valokuvan vahingoista. Voit liittää ilmoitukseen myös linkin uuteen vastaavaan tuotteeseen. Älä hävitä vahingoittunutta tavaraa tai kuittia korjauskuluista ennen kuin olet saanut korvauspäätöksen.

3. Käsittelemme ilmoittamasi vahingon

Ilmoitamme, kun vahinko on käsitelty ja lähetämme sinulle korvauspäätöksen. Mikäli tarvitsemme lisäselvityksiä ennen ratkaisun tekoa, otamme sinuun yhteyttä.

Oma Palvelussa hoidat vahinkoasioitasi 24/7

Ilmoita vahingosta helpoiten verkossa - ilman jonotusta.

Yhteystiedot

Etkö löytänyt etsimääsi? Älä turhaan vaivaa päätäsi. Autamme mieluusti.

Chat-palvelu arkisin 9-17

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa.