Siirry sisältöön

Matkatavarat varastettiin

Toimintaohjeita avuksesi, kun matkalla sattuu ja tapahtuu

Varastettiinko omaisuuttasi matkalla?

Matkatavaravakuutuksesta voit hakea korvausta matkalla varastetusta omaisuudesta. Voit tarkistaa oman vakuutusturvasi Oma Palvelusta.

Toimi näin, kun matkatavaroitasi on varastettu

1. Tee varkaudesta rikosilmoitus kohdemaan poliisille

Ensisijaisesti rikosilmoitus tehdään kohdemaan poliisille. Rikosilmoitukseen tulee merkitä jokainen anastettu tavara erikseen. Jos puhelimesi on varastettu, rikosilmoitukseen tulee merkitä myös puhelimen IMEI-koodi. Selvitä varastetun omaisuuden hankintavuosi, merkki ja malli, sekä uusi lähinnä varastettua vastaava tuote ja sen hankintahinta. Mikäli puhelimesi on varastettu, ilmoita asiasta operaattorille ja pyydä heitä sulkemaan puhelin rikosilmoituksen perusteella.

2. Tee vahinkoilmoitus

Tee vahingosta ilmoitus Oma Palvelussa. Liitä ilmoitukseen poliisilta saatu virallinen tutkintailmoitusjäljennös, sekä mahdolliset matkaliput. Voit myös lisätä ilmoitukseen linkin uuteen vastaavaan tuotteeseen ja varastetun tuotteen hankintakuitin.

Merkitse ilmoitukseen vahingoittuneen omaisuuden merkki, malli ynnä muut tarkentavat mallitiedot, kuten puhelimen muistin koko, hankintavuosi, sekä uuden vastaavan hankintahinta tai mahdollisten korjauskustannusten suuruus.

3. Käsittelemme ilmoittamasi vahingon

Ilmoitamme, kun vahinko on käsitelty ja lähetämme sinulle korvauspäätöksen. Mikäli tarvitsemme lisäselvityksiä ennen ratkaisun tekoa, otamme sinuun yhteyttä.

Oma Palvelussa hoidat vahinkoasioitasi 24/7

Ilmoita vahingosta helpoiten verkossa - ilman jonotusta.

Yhteystiedot

Etkö löytänyt etsimääsi? Älä turhaan vaivaa päätäsi. Autamme mieluusti.

Chat-palvelu arkisin 9-17

Chat palvelee sinua vakuutuksiin liittyvissä asioissa.