Siirry sisältöön

POP Vakuutuksen asiakas,

Suosittele itsellesi todella edullinen vakuutus

Tuo kaverisi POP Vakuutuksen asiakkaaksi ja säästä jopa satasia!

Olet POP Vakuutuksen asiakas,
ja mukana Suositteluohjelmassa, jos sinulla on yksikin vakuutus meiltä

Asiakkaana voit jakaa koodisi kavereillesi

Kaverisi, joka ei ole vielä asiakkaamme, ostaa vakuutuksen suosittelukoodilla

Molemmat saavat 25 € alennuksen! Alennuksen saa kaikista vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Ei koske liikennevakuutusta eikä määräaikaista matkavakuutusta.

Katso kuinka suositteluohjelma toimii:

Kerro kaverillesi POP Vakuutuksesta ja uuden asiakkaan 25 € alennuksesta. Jaa suosittelun yhteydessä kaverillesi henkilökohtainen suosittelukoodisi tai -linkkisi, jota käyttämällä suosittelu kirjautuu ja saatte molemmat alennuksen. Sinun ei tarvitse kuulua Facebookiin päästäksesi jakamaan linkkiäsi. Voit jakaa linkin myös esimerkiksi sähköpostilla.

Suosittelukoodi on henkilökohtainen kuuden merkin mittainen koodi. Kun kaverisi, joka ei vielä ole POP Vakuutuksen asiakas, antaa koodin vakuutuksen ostamisen yhteydessä, suosittelu toteutuu ja saatte molemmat alennuksen.

Suosittelulinkki on henkilökohtainen url-osoite, joka sisältää suosittelukoodisi. Suosittelulinkkiä on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa ja pikaviestimissä. Kun kaverisi ostaa vakuutuksen suosittelulinkkisi kautta, ei hänen tarvitse erikseen täyttää suosittelukoodia, vaan koodikenttä on valmiiksi täytetty koodillasi.

Suosittelukoodin voi käyttää kaikkien jatkuvien, vapaaehtoisten vakuutusten ostamiseen. Suosittelualennusta ei voi siis käyttää liikennevakuutukseen eikä määräaikaiseen matkavakuutukseen.

Näet suositteluista kertyneen alennussaldosi ja ajantasaiset suosittelutapahtumasi Oma Palvelun Suositteluohjelma-osiosta.

Suositteluista kertynyt alennuksesi käytetään automaattisesti seuraavaan uusiutuvaan (eli vakuutuskausi vaihtuu) tai uuteen vakuutukseesi (ostat uuden vakuutuksen). Alennusta ei voi siirtää toiselle asiakkaalle eikä sitä hyvitetä tai voi hyödyntää muulla tavoin. Alennuksen voi käyttää vapaaehtoisiin, jatkuviin vakuutuksiin. Alennusta ei voi hyödyntää liikennevakuutuksen vakuutusmaksuihin.

Alennuksen käyttäminen vakuutuskauden uusiutuessa

Kertynyt alennuksesi käytetään automaattisesti vakuutuksesi vakuutuskauden uusiutuessa. Alennus varataan uudelle vakuutuskaudelle etukäteen, 37 päivää ennen meneillään olevan vakuutuskauden päättymistä. Alennus on kertaluontoinen eli sen saa seuraavalle uusiutuvalle kaudelle tai uuden vakuutuksen ensimmäiselle kaudelle.

Alennuksen käyttäminen uuden vakuutuksen ostamiseen

Jos ostat uuden vakuutuksen ja sinulla on kertynyttä alennusta, se käytetään automaattisesti uuden vakuutuskauden vakuutusmaksuun. Kun ostat vakuutuksen verkosta, kirjaudu ensin sisään nähdäksesi alennuksen vaikutuksen jo ennen ostoa.

Alennus jakautuu tasaisesti koko vuoden maksuihin. Jos päätät vakuutuksesi kesken kauden, käyttämättä jäänyt alennus palautetaan saldoosi ja käytetään seuraavaan uusiutuvaan (vakuutuskausi vaihtuu) tai uuteen (ostat uuden vakuutuksen) vakuutukseen.

Jos sinulla on alennusta käyttämättä ja päätät kaikki vakuutuksesi, alennuksesi säilyy aktiivisena ja hyödynnettävissä uusiin vakuutuksiin toistaiseksi. Pidätämme oikeuden mitätöidä käyttämättömän alennuksen kahden vuoden kuluttua sen myöntämishetkestä.

Voit kerätä suositteluja ja saada alennusta kuinka paljon tahansa. Yhdestä vakuutuksesta maksettava vähimmäismaksu riippuu tuotteesta. Vähimmäismaksu sinun on maksettava aina vakuutusmaksustasi, mutta sen ylittävän osan vakuutusmaksusta voit maksaa vaikka kokonaan suositteluilla keräämilläsi alennuksilla.

POP Vakuutuksen suositteluohjelman käyttöehdot

1. Palvelun kuvaus

POP Vakuutuksen suositteluohjelman avulla POP Vakuutuksen asiakkaat voivat suositella POP Vakuutusta. Suositteluohjelmaan pääsevät mukaan kaikki POP Vakuutuksen asiakkaat. Jokainen asiakas saa oman henkilökohtaisen suosittelukoodin ja -linkin. Omaa suosittelukoodin tai -linkin jakamista ja uusien asiakkaiden hankkimista ei ole rajoitettu.

Asiakkaalle luodaan henkilökohtainen suosittelukoodi, jota hän voi tarjota haluamilleen henkilöille. Suositeltavan asiakkaan käyttäessä koodia ostotapahtuman yhteydessä sekä suosittelija että suositeltava saavat alennusoikeuden vakuutusmaksusta. Tämä alennus on sekä suosittelijalle että suositeltavalle 25 euroa. Alennukset myönnetään, jos suositeltava asiakas ei ole ollut POP Vakuutuksen vakuutusasiakkaana viimeisen 12 kuukauden aikana.

2. Suosittelijan alennus

Kirjautunut alennus käytetään automaattisesti joko vakuutuksien seuraavien vakuutuskausien maksuihin tai ostettaessa uusi vakuutus. Ensisijaisesti alennus käytetään ostettaessa uusi vakuutus. Muutoin alennus varataan uudelle vakuutuskaudelle etukäteen, 37 päivää ennen meneillään olevan vakuutuskauden päättymistä. Alennus jakautuu tasaisesti vakuutuskaudelle maksuerien mukaan. POP Vakuutuksella on oikeus kohdistaa suosittelusta kertynyt alennus mihin tahansa aktiiviseen sopimukseen.

Alennuksen voi käyttää mihin tahansa jatkuvaan, vapaaehtoiseen vakuutukseen.

Jos vakuutukseen tehdään hintaan vaikuttavia sopimusmuutoksia kesken vakuutuskauden, niin tällöin käyttämättä jäänyt alennus palautetaan ja käytetään seuraavaan alkavaan tai uusiutuvaan vakuutuskauteen.

Käyttämättömät alennukset säilyvät aktiivisena ja ovat hyödynnettävissä uusiin vakuutuksiin toistaiseksi. POP Vakuutus pidättää oikeuden mitätöidä käyttämättömät alennukset kahden vuoden kuluttua alennuksen myöntämishetkestä. Alennus on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle tai muuttaa rahaksi.

3. Suositeltavan alennus

Alennus hyvitetään ostettaessa mikä tahansa jatkuva, vapaaehtoinen vakuutus, jonka verollinen vakuutusmaksu on vähintään vakuutuskirjalla määritellyn suuruinen alennuksen hyödyntämistä varten. Alennuksen hyödyntäminen edellyttää suosittelukoodin käyttöä ennen vakuutussopimuksen alkamista.

4. Yleistä

Yhden vakuutuskauden vähimmäismaksu on aina vähintään kulloinkin sovellettavien POP Vakuutuksen vakuutusehtojen mukainen hyödynnetyistä alennuksista riippumatta. Alennus kohdistetaan vakuutussopimukselle vuosimaksu ja laskutuserän vähimmäismaksu huomioiden. Vakuutuksen yhden laskutuserän on oltava vähintään 15 euron suuruinen alennuksen hyödyntämistä varten.