Siirry sisältöön


Monta hyvää syytä valita POP Vakuutus

Miksi POP Vakuutus?

Meistä on tärkeää, että vakuutusasioiden hoito on helppoa ja yksinkertaista. Arvostamme myös vapautta hoitaa asioita ajasta ja paikasta riippumatta. Kun vakuutusasiat ovat kunnossa, jää aikaa enemmän tärkeille asioille. Lue lisää syistä, miksi kannattaa valita POP Vakuutus!

Edulliset hinnat – laadusta tinkimättä

Me POP Vakuutuksessa haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä vaihtoehtoja ja siitä syystä olemme suunnitelleet tuotteemme erilaisia tarpeita ajatellen. Meiltä löydät esimerkiksi POP Auto Kilsa –henkilöauton vakuutuksen, joka on tarkoitettu erityisesti vähän ajettaville autoille. Kilsa-vakuutuksessa erityistä on se, että autovakuutuksen hinnasta saa alennusta sen mukaan kuinka paljon kilometrejä kertyy vuodessa. Myös koti- ja henkilövakuutukset ovat meillä räätälöitävissä juuri sinun elämäntilanteeseen sopivaksi. Yksilöidyt tuotteemme mahdollistavat edullisen hinnoittelun, sillä esimerkiksi vähän ajavien POP Auto Kilsa -vakuutuksessa et maksa enemmän ajavien vahingoista.

Lue lisää Kilsasta.

Tutustu muihin vakuutuksiimme.

Henkilökohtainen palvelu

Vakuutuskysymykset eivät ole aina yksinkertaisia, siksi me olemme täällä sinua varten. Kun haluat henkilökohtaisempaa asiakaspalvelua, teemme kattavan kartoituksen ja suunnitelman omaisuutesi ja henkilöturvasi vakuuttamiseksi puhelimitse. Tavoitat meidät arkisin klo 8-18 numerosta 010 3910 392. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön, niin soitamme sinulle val itsemanasi ajankohtana.

Helppokäyttöiset digitaaliset palvelut

Vakuutuksen hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Kun olet tehnyt laskelman vakuutuksesta verkkokaupassamme, voit hyväksyä sen verkkopankkitunnuksilla. Vakuutus tulee halutessasi voimaan heti. Mikäli vakuutat sinulle uuden ajoneuvon, tulee sinun vielä rekisteröidä ajoneuvo omiin nimiisi. Ajoneuvon rekisteröinti ja muut yleisimmät rekisteröintitoimenpiteet hoidat kätevästi samalla kertaa verkossa Oma Palveluun kirjautuneena.

Meille on tärkeää, että sinä voit hoitaa vakuutusasiat mahdollisimman helposti ja joustavasti. Oma Palvelussa voit tarkastella omia vakuutuskirjojasi, laskutustietojasi, hyväksyä tarjouksia, tehdä yleisimpiä rekisteröintejä ja tehdä vahinkoilmoituksen. Lisäksi voit muuttaa autovakuutuksesi turvatasoa ja irtisanoa koti-, tapaturma- tai matkavakuutuksesi. Vakuutuskysymyksissä voit milloin vain kääntyä asiakaspalvelumme puoleen lähettämällä meille viestiä Oma Palvelun kautta.

Korvauspalvelu – Vahinkoapua vuorokauden ympäri

Kun vahinko sattuu, Vahinkoapu auttaa kaikissa tilanteissa vuorokauden ympäri. Käsittelemme valtaosan vahingoista jopa 24 h sisällä ja yhteistyökumppaneinamme toimivat alojen tunnetuimmat toimijat.

Vahinko on aina ikävä yllätys ja sen vuoksi koemme tärkeäksi, että asiakkaamme saavat nopeaa, asiantuntevaa ja ihmisläheistä asiakaspalvelua, tapahtui vahinko sitten kotona tai ulkomailla. Asiakkaamme ovat samaa mieltä, sillä valtaosa antaa meille arvosanaksi vahinkoasioiden hoidosta yhdeksän tai kymmenen pistettä.