Vakuutukset edukkaimmin netistä -10 %

Alennus kaikkien verkosta ostettujen vakuutusten ensimmäisestä vuodesta. Pois lukien lakisääteinen liikennevakuutus sekä POP Auto Kilsa ja POP Setti ‑vakuutukset.

Tutustu hintoihin rauhassa

Näet heti tarpeeseesi sopivat vakuutusvaihtoehdot, joista voit rauhassa valita kattavuudeltaan ja hinnaltaan sopivan turvan.

Et maksa mitään heti

Tiliäsi ei veloiteta oston yhteydessä. Voit halutessasi maksaa jopa neljässä erässä ja saat ensimmäisen laskun viikon sisällä ostohetkestä. Maksuaikaa on 30 päivää.

Vakuutus voimaan vaikka saman tien

Netistä voit ostaa vakuutuksen vuoden jokaisena päivänä ja juuri siihen kellon aikaan kun sinulle sopii. Saat vakuutuksen voimaan heti tai valitsemanasi ajankohtana.

Vaihda vakuutus meille helposti

Edellinen ajoneuvovakuutuksesi päätetään automaattisesti. Muut vakuutukset voit itse päättää helposti onnistuu.fi -palvelun kautta.

Bonukset siirtyvät halutessasi. Vahinkohistoriasi haetaan automaattisesti vanhasta yhtiöstäsi, jos niin haluat. Liikennevakuutuksen maksimibonuksemme on Suomen korkein 77%.

Myös autosi rekisteröintiasiat hoituvat. Voit hoitaa vakuutuksen ostamisen yhteydessä myös muutokset ajoneuvosi rekisteritietoihin, kuten rekisteröidä auton nimiisi, lisätä tai vaihtaa haltijoita tai ottaa sen liikennekäyttöön tai liikennekäytöstä pois.

Saat juuri omia tarpeitasi vastaavan kotivakuutuksen.Voit helposti räätälöidä sinulle ja kodillesi sopivat turvat, enimmäiskorvausmäärän ja omavastuun.

Voit vakuuttaa useamman henkilön saman vakuutuksen alle. POP Matka -vakuutusta ostaessasi voit lisätä useampia henkilötä vakuutukseen ja vakuuttaa samalla myös esimerkiksi puolisosi.

Voit vakuuttaa useamman henkilön saman vakuutuksen alle. POP Tapaturma -vakuutusta ostaessasi voit lisätä useampia henkilötä vakuutukseen ja vakuuttaa samalla myös esimerkiksi puolisosi.

Tapaturmavakuutus heti voimaan ilman terveysselvitystä. Ottaessasi POP Tapaturma -vakuutuksen sinun ei tarvitse toimittaa erillistä terveysselvitystä, vaan saat vakuutuksen voimaan vaikka saman tien.

Valitse itse kuinka laajan vakuutusturvan haluat. Voit valita joko törmäys- ja myrskyturvan sisältävän POP Vene XL:n tai edullisen POP Vene S:n.