POP Vakuutus mukana MP17 -messuilla Helsingin messukeskuksessa

Moottoripyörämessuilla kannattaa käydä laskemassa hinta moottoripyörän vakuutukselle, nimittäin liikennevakuutuslain uudistuksen myötä uudistui myös POP Vakuutuksen liikennevakuutus. Bonukset ovat nyt entistäkin reilummat ja useamman pyörän omistajat voivat saada kaikkiin menopeleihinsä saman bonuksen.Kun piipahdat moottoripyörämessuilla POP Vakuutuksen pilttuussa 6h99, pääset tutustumaan POP Vakuutuksen uuteen liikennevakuutukseen.

POP Moottoripyörä kuvituskuva. Henkilö ajaa moottoripyörällä.

Liikennevakuutuslain uudistumisen myötä moottoripyörän liikennevakuutukseen saa nyt entistäkin reilummat bonukset: maksimibonus kipusi 83 prosenttiin ja lähtöbonuskin on Suomen reiluin, 40 prosenttia. Lakiuudistuksen myötä bonus muuttui ajoneuvokohtaisesta henkilökohtaiseksi ja se muodostetaan vakuutuksenottajan kaikkien ajoneuvolajikohtaisten vakuutus- ja vahinkohistoriatietojen perusteella.

Useamman moottoripyörän omistajille POP Vakuutuksella on siis hyviä uutisia: koska bonukset ovat henkilökohtaisia, vakuutuksenottajan kaikille moottoripyörille voi saada saman bonuksen! Bonukset myös kertyvät aiempaa nopeammin. 80 prosentin bonuksen saavuttaa jo kahdeksan vahingottoman ajovuoden jälkeen ja Suomen korkeimman maksimibonuksen saa, kun takana on yksitoista vahingotonta ajovuotta.

Entistäkin reilumman liikennevakuutuksen lisäksi messuilta saat 15 prosenttia alennusta kaskovakuutuksesta. Hyödynnä tarjous, korjaa bonuspotti talteen ja tule kysymään lisää POP Vakuutuksen osastolle 6h99.

POP Vakuutuksen vakuutusasiantuntijat auttavat sinua suunnittelemaan moottoripyörällesi parhaan vakuutuskokonaisuuden, laskevat vakuutuksellesi hinnan ja jos hinta nappaa, saat vakuutuksen voimaan vaikka saman tien. Kilpailuttaminen kannattaa: saatat säästää jopa satasia!

Näin POP Vakuutuksen liikennevakuutus uudistui:

  • Bonus on nyt henkilökohtainen, ei ajoneuvokohtainen, kuten aiemmin
  • Maksimibonus on 83 % ja lähtöbonus ilman aiempaa vahinkohistoriaa 40 %, joka on Suomen korkein lähtöbonus
  • Asiakas voi saada saman bonuksen kaikille vakuuttamilleen autoille tai moottoripyörille, myös ns. kakkosautoille. Autoilla ja moottoripyörillä on kuitenkin omat bonusjärjestelmänsä, joten niiden bonuksia ei voi sekoittaa keskenään
  • 80 % bonukset voi saavuttaa jo kahdeksan vahingottoman ajovuoden jälkeen
  • Maksimibonuksen 83 % saavuttaa yhdentoista vahingottoman ajovuoden jälkeen

Lisätiedot ja mediayhteydet

Jussi Rossi

Jussi Rossi

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

  • jussi.rossi@suomenvahinkovakuutus.fi