POP Vakuutus tarjoaa autoilijoille kolme eri kaskovaihtoehtoa erilaisiin ajotarpeisiin. Asiakkaiden toiveesta markkinoiden kattavimpiin kaskoihin kuuluvan XL-kaskon myöntöikärajaa päätettiin entisestään korottaa autovakuutuksemme uudistumisen yhteydessä.

Miksi autolle kannattaa valita XL-kasko?

Asiakkaamme arvostavat vakuutusturvaa, jossa vahinkoja voidaan korvata omalle autolle myös silloin, kun joku muu on aiheuttanut vahingon ja tekijää ei saada kiinni. Parkkipaikkavahinkojen määrä on kasvussa, sillä autojen koko kasvaa nopeammin suhteessa parkkiruutujen kokoon. Tämä aiheuttaa väkisinkin kolhun jos toisenkin, ja harmittavan usein tekijä karkaa paikalta. Tämän tyyppisiä vahinkoja varten voidaan varautua parkkiturvalla, joka kuuluu XL-kaskoon.

Aikaisemmin uusille, maksimissaan 6-vuotiaille, autoille myönnetty XL-kasko myönnetään jatkossa jopa 10-vuotiaille autoille. Suomen autokannan keski-ikä on noin 12 vuotta, joten alle 10-vuotias auto on näkökulmastamme vielä uudehko auto.

XL-kaskolla omaan ajoon saa huomattavaa lisäturvaa. Vakuutuksella voi vahinkojen sattuessa säästyä isoiltakin kuluilta, joita voi syntyä esimerkiksi sijaisauton kustannuksista siltä ajalta, kun oma auto on korjaamolla. Lisäksi XL-kasko suojaa auton arvoa ja asiakkaan bonuksia muita kaskovaihtoehtojamme paremmin.

Lue lisää POP Vakuutuksen autovakuutuksesta täältä.

Kirjoittaja: POP Vakuutus