Hinta alkaen
10€/kk

Setti

Helppo vakuutuspaketti 18-28-vuotiaille

Osta heti

Turvaa itsesi ja kotisi sekä matkustele huoletta

Tutustu vakuutuspakettiin

Edullinen ja helppo ostaa. Hinta alkaen 10€ /kk

Osta nyt netistä

Nuorilta nuorille — opiskelijat mukana tuotekehityksessä.

Lue lisää yhteistyöstä

POP Settiin kuuluvat vakuutukset

Nuorisovakuutus — vakuutuspaketti nuorelle aikuiselle

POP Setti on nuorisovakuutus, johon kuuluvat matka-, tapaturma- ja kotivakuutus. POP Setti tekee vakuutuksen hankkimisesta mahdollisimman selkeää ja edullista. Se on suunniteltu vastaamaan nuoren talouden ja vaihtelevien elämäntilanteiden tarpeita.

POP Setin edullinen hinta on tarkoitettu sinulle, joka olet vakuutuskauden alkaessa 18–28 vuotias. POP Settiin voit ottaa valinnaisen kotivakuutuksen 60 neliömetrin tai sitä pienempään asuntoon. Soluasunnosta huomioidaan vain vakuutetun oma osuus asunnon neliömäärästä.

Voit ottaa POP Settiin kotivakuutuksen valinnaisena. On myös mahdollista ottaa vain tapaturma- ja matkavakuutus. Jos asut yhdessä kaverisi tai puolisosi kanssa, voitte hankkia POP Setin joko niin, että

  1. toinen ottaa POP Setin ainoastaan matka- ja tapaturmavakuutuksella ja toinen ottaa POP Setin, johon kuuluu matka- ja tapaturmavakuutuksen lisäksi myös kotivakuutus. Näin kannattaa tehdä, jos kotinne irtaimiston arvoksi riittää 20 000 euroa, jolloin yksi POP Setti -kotivakuutus riittää kattamaan kotinne irtaimiston.

  2. molemmat ottavat POP Settiinsä myös kotivakuutuksen, jolloin irtaimiston arvo on yhteensä 40 000. Näin kannattaa tehdä, jos edellä mainittu 20 000 euroa ei riitä yhteisen kotinne irtaimiston arvoksi.

Voitte ottaa yhden tai kaksi kotivakuutusta

Asutko soluasunnossa? Valinnaisen kotivakuutuksen voi ottaa 60 neliömetrin tai sitä pienempään asuntoon. Soluasunnosta huomioidaan vain vakuutetun oma osuus asunnon neliömäärästä.

Nuorisovakuutuksen voit hankkia näppärästi netin kautta esimerkiksi mobiililaitteella. Tarvitset vain pankkitunnuksesi tunnistautumista varten, jotta tiedämme kuka olet, eikä sinun tarvitse syöttää henkilö- ja osoitetietojasi käsin.

POP Settiin kuuluu vakiona tapaturma- ja matkavakuutus. Kotivakuutuksen mukaan ottaminen on valinnaista.

Valmiin paketin ottaminen säästää aikaa ja vaivaa. Koska kaikille vakuutusasiat eivät ole tuttuja, Setissä ne on pyritty tekemään mahdollisimman selkeiksi ja helpoiksi. Edullinen hinta sopii opiskelijalle ja itsenäistä elämäänsä aloittelevalle nuorelle aikuiselle.

POP Setin voi hankkia ilman kotivakuutusta, jolloin hinta on 125,40 €/vuosi. Kotivakuutuksen kanssa hinta on 173,08 €/vuosi. Vuosimaksu laskutetaan neljässä erässä. Kotivakuutus laskutetaan erillisellä laskulla.

Vakuutusyhtiöillä on usein omilla verkkosivuillaan hintalaskureita. Niiden avulla saa tietoja syöttämällä laskettua hinnan omalle vakuutukselle. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota vakuutuksen lopullisen hinnan lisäksi myös maksimikorvauksien suuruuteen. Summissa voi olla merkittäviä eroja, jotka vaikuttavat vakuutuksen hintaan.

Jos sinulla on vakuutus toisessa vakuutusyhtiössä ja haluat vaihtaa meille, voit irtisanoa vanhan vakuutuksesi helposti osoitteessa popvakuutus.onnistuu.fi Vanhan vakuutuksen voit irtisanoa myös uuden vakuutuksen ostamisen jälkeen vahvistussivulla olevan linkin kautta.

Jos haluat tietää POP Setistä tai muista vakuutuksistamme lisää, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme online chatin kautta. Chat palvelee verkkosivuillamme arkisin klo 9-17.

Nuorilta nuorille

Kun nuorille aikuisille suunnattua vakuutuspakettia alettiin suunnitella, päätettiin kääntyä asiantuntijoiden – nuorten itsensä – puoleen. Käynnistimme Haaga-Helian Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen -kurssin oppilaiden kanssa yhteistyön tavoitteenamme kehittää nuorten vakuutus. Yhteistyön aikana opiskelijat tekivät kyselytutkimuksia, tutustuivat vakuutusten hinnoittelumalleihin sekä kehittivät erilaisia tuote- ja palvelukonsepteja.

Lue lisää yhteistyöstä →