Hinta alkaen
10€/kk

Setti

Helppo vakuutuspaketti 18-28-vuotiaille

Osta heti

Turvaa itsesi ja kotisi sekä matkustele huoletta

Tutustu vakuutuspakettiin

Edullinen ja helppo ostaa. Hinta alkaen 10€ /kk

Osta nyt netistä

Nuorilta nuorille — opiskelijat mukana tuotekehityksessä.

Lue lisää yhteistyöstä

POP Setti on nuorille suunniteltu vakuutuspaketti

Setti on vakuutuspaketti 18-28-vuotiaille nuorille. Olet sitten hankkimassa ensimmäistä omaa vakuutustasi tai haluat muuten vain hoitaa vakuutusasiasi mahdollisimman joutuisasti, Setti on sinun valintasi. Settiin kuuluvat aina matkavakuutus ja tapaturmavakuutus. Lisäksi voit liittää mukaan valinnaisen kotivakuutuksen. Suurin osa vuokranantajista edellyttää, että vuokralaisella on voimassa oleva kotivakuutus, joten kotivakuutuksen liittämistä omaan Settiin kannattaa vakavasti harkita.

Kotivakuutuksella turvaat omaisuutesi

Kotivakuutuksen liittäminen mukaan Settiin on valinnaista. Setin kotivakuutuksella voit vakuuttaa alle 60 neliömetrin kokoisen asunnon irtaimiston, jonka enimmäiskorvausmäärä on 20 000 euroa. Irtaimistoa ovat muun muassa huonekalut, elektroniikka ja vaatteet. Irtaimistovakuutus kattaa vahinkojen varalta myös esimerkiksi älylaitteesi.

Jos asut soluasunnossa tai kimppakämpässä, vakuutat vain oman irtaimistosi hallitsemasi neliömäärän mukaan. Kotivakuutuksen liittäminen mukaan Settiin on helppoa ja saat tietää vakuutuksesi kokonaishinnan saman tien.

Setin kotivakuutus

Turvat

Paloturvasta korvataan vahinkoja, jotka aiheutuvat äkillisesti ja ennalta arvaamattomasti irti päässeestä tulesta. Palovahinkona voidaan korvata myös äkillisiä ja ennalta arvaamattomia savu- ja nokivahinkoja.

Turvaturvasta voidaan korvata vahinko, jonka syynä on poikkeuksellinen rankkasade-, vesistö- tai merivesitulva, jonka takia vesi on tunkeutunut rakennukseen suoraan maanpinnalta.

Rikkoutumisturva korvaa esinevahinkoja, jotka ovat syntyneet äkillisen ja ennalta arvaamattoman tapahtuman seurauksena. Vakuutuksesta korvataan myös sähköilmiön aiheuttamia välittömiä rikkoutumisia, esimerkiksi kodinkoneiden rikkoutumiset, kun salama iskee rakennuksen lähistölle.

Rikkoutumisturvasta voidaan korvata esimerkiksi älylaitteiden tippuminen, jossa näytön lasi särkyy, tai silmälasien rikkoutuminen normaalista poikkeavassa, yllättävässä tilanteessa.

Luonnonilmiöturva kattaa tavallisista luonnonilmiöistä poikkeavat tilanteet – yleisimmin kyseessä ovat myrskyt. Myrskynä pidetään tuulta, jonka nopeus on yli 20 m/s.

Luonnonilmiöturvasta korvataan äkillisiä ja ennalta arvaamattomia välittömiä esinevahinkoja, joiden syynä on myrskytuuli, myrskytuulen irrottama esine tai poikkeuksellisen voimakas raekuuro. Esimerkiksi jos myrskytuuli kaataa puun rakennuksen päälle vahingoittaen sitä, voidaan vahingot korvata luonnonilmiöturvasta.

Rikosturva korvaa ennalta arvaamattomia ja välittömiä esinevahinkoja, joiden syynä on varkaus tai sen yritys, ryöstö tai ilkivalta. Rikosturva kattaa myös vahingot, jotka ovat aiheutuneet luvattomasta tunkeutumisesta irtaimiston lukittuun säilytystilaan avaimella, joka on saatu haltuun ryöstön tai murron yhteydessä. Poliisille on aina tehtävä rikosilmoitus vahingosta.

Välittömät esinevahingot, jotka syntyvät vuodosta, joka johtuu rakennuksen kiinteän LVISA-laitteen, -putkiston tai niihin kytketyn kodinkoneen (esimerkiksi astian- tai pyykinpesukoneen) ennalta arvaamattomasta ja yhtäkkisestä rikkoutumisesta, korvataan vuototurvasta.

Yleisimpiä tämän kaltaisia vahinkoja ovat astianpesukoneiden rikkoutumiset, joiden seurauksena vuotava vesi aiheuttaa vahinkoa rakennuksen rakenteille.

Jos kotonasi korjataan vahinkoa, joka on korvattu kotivakuutuksesi alta ja joudut muuttamaan pois kotoasi korjaustöiden ajaksi, korvataan asumisen keskeytysturvasta tilapäisestä asumisesta aiheutuvat ylimääräiset kustannukset. Tilapäisasumista voidaan korvata enintään 12 kuukauden ajan.

Korvausta on mahdollista saada myös muuttokuluista ja tavaroiden remontin aikaisen varastoinnin kuluista. Asumisen keskeytysturvasta korvattavia kuluja korvataan enintään 85 prosenttia edellä mainituista, vakuutusyhtiön kanssa etukäteen sovituista todellisista kustannuksista.

Yleisimpiä syitä, jonka vuoksi asunto on asumiskelvoton, ovat palovahingot sekä laajat vuotovahingot, joiden seurauksena useampi asunnon huonetila joudutaan remontoimaan samanaikaisesti.

Vastuuvakuutus korvaa ulkopuoliselle aiheutuneita henkilö- ja esinevahinkoja, joista olet lain mukaan korvausvelvollinen. Vahinkojen on johduttava huolimattomuudesta tai laiminlyönnistä. Enimmäiskorvausmäärä yhtä vahinkoa kohden on 200 000 euroa. Vakuutettuina ovat sinun lisäksesi kanssasi samassa taloudessa vakituisesti asuvat henkilöt.

Vakuutus korvaa välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet lakimiesavun käyttämisestä riita-, rikos- ja hakemusasioissa. Enimmäiskorvausmäärä vakuutustapahtumaa kohden on 10 000 euroa.

Matkavakuutus tekee reissaamisesta huoletonta

Matkavakuutus on hyvä olla aina, kun lähdet reissuun. Koskaan ei tiedä, mitä matkan varrella voi sattua. Matkavakuutus sisältää matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen eli sekä sinä että matkatavarasi olette turvattuina.

Matkustajavakuutus korvaa esimerkiksi matkalla sairastumisen ja matkan peruuntumisen. Matkatavaravakuutuksella vakuutat matkatavarasi 2000 euroon asti.

Setin matkavakuutus

Turvat
matkustaja
matkatavara

Matkasairaus on äkillinen ja odottamaton sairaus, joka vaatii lääkärinhoitoa. Sen ensioireet ovat ilmaantuneet tai sairauden katsotaan muuten saaneen alkunsa matkan aikana. Lääkärinhoitoon on hakeuduttava matkan aikana tai viimeistään kahden viikon kuluessa matkan päättymisestä.

Matkasairauden tutkimus- ja hoitokuluja korvataan ilman euromääräistä ylärajaa vakuutusehtojen mukaisesti enintään siihen asti, kun ensimmäisestä lääkärikäynnistä on kulunut 90 päivää.

Matkatapaturma on matkalla sattunut, ruumiinvamman aiheuttava äkillinen ja odottamaton tapahtuma, joka sattuu tahtomattasi ja aiheutuu ulkoisen syyn vuoksi.

Matkatapaturman tutkimus- ja hoitokuluja korvataan ilman euromääräistä ylärajaa vakuutusehtojen mukaan enintään siihen asti, kun tapaturman sattumisesta on kulunut 3 vuotta.

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkan peruuntuminen, jos suunniteltu matkalle lähtö peruuntuu kokonaan pakottavan syyn takia. Syy voi olla oma tai lähiomaisen äkillinen ja odottamaton sairastuminen, tapaturma tai kuolema, joka pakottavasti estää matkalle lähdön. Lisäksi syynä voi olla merkittävä omaan, Suomessa olevaan omaisuuteesi kohdistunut vahinko, joka edellyttää läsnäoloasi vahinkopaikalla.

Matkan peruuntumiskuluina korvataan ne vakuutetulle maksettavaksi jäävät kulut, joita matkanjärjestäjä, kuljetusyhtiö tai muu palveluntuottaja ei korvaa. Peruuntumiskuluja voidaan korvata enintään 4 000 euroa per matka ja per vakuutettu.

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkan keskeytyminen, jos jo alkanut matka keskeytyy pakottavan syyn takia. Pakottava syy voi olla oma tai lähiomaisen äkillinen, odottamaton ja vakava sairastuminen, tapaturma tai kuolema. Syynä voi olla myös merkittävä omaan, Suomessa olevaan omaisuuteesi kohdistunut vahinko, joka edellyttää läsnäoloasi vahinkopaikalla.

Matkan keskeytyessä korvataan esimerkiksi matkan aikaisia välttämättömiä, ylimääräisiä matka- ja majoituskustannuksia sekä vakuutetun ennenaikaisen matkalta paluun tai sairaalahoidon vuoksi menettämiä matkapäiviä. Lisäksi korvausta voi saada etukäteen maksetuista, käyttämättä jääneistä palveluista ja retkistä kohteessa enintään 2 000 euroa per vakuutettu.

Vakuutuksesta korvataan matkalta myöhästyminen, jos et ehdi alkuperäisen matkasuunnitelmasi mukaisesti etukäteen varatun lento-, laiva-, juna- tai linja-automatkasi alkamispaikkaan meno- tai paluumatkalla. Myöhästymisen syynä voi olla vakuutetun matkallaan käyttämää yleistä tai yksityistä kulkuneuvoa kohdannut äkillinen ja odottamaton sääeste, tekninen vika, liikennevahinko, viranomaisen määräys, luonnonmullistus tai rikollinen teko.

Matkalta myöhästymisestä korvataan matkan jatkamisesta alkuperäiseen määränpäähän aiheutuneita ylimäärisiä matka- ja majoituskuluja, joita matkanjärjestäjä, kuljetusyhtiö tai muu palveluntuottaja ei korvaa. Myöhästymiskuluja voidaan korvata enintään 2 000 euroa per matka ja per vakuutettu. Lisäksi vakuutetulla on mahdollisuus saada korvausta matkalla odottamisesta, mikäli hän korvattavan myöhästymisen takia odottaa yhtäjaksoisesti yli 8 tuntia ulkomaille suuntautuvan matkan tai sieltä paluun alkamispaikalla.

Luonnonilmiöturva korvaa matkalla aiheutuneet ylimääräiset matka- ja majoituskulut matkakohteeseen tai kotiin pääsystä, jos alkuperäinen menomatkasi matkakohteeseen tai paluumatkasi sieltä kotiin estyy ennalta arvaamattoman ja poikkeuksellisen luonnonilmiön tai -katastrofin vuoksi.

Matkustajavakuutus korvaa kohtuullisia ja lääketieteellisesti arvioiden välttämättömiä psykoterapian kuluja, jotka aiheutuvat äkillisestä ja odottamattomasta matkasi aikana sattuneesta tapahtumasta. Psykoterapian kuluja korvataan enintään 5 käyntikerralta.

Vakuutus turvaa matkalle mukaan otettuja ja matkalla hankittuja tavaroita. Matkatavaravakuutuksessa ei ole omavastuuta. Jos matkatavarasi saapuvat matkakohteeseesi yli 12 tuntia sinua myöhemmin, korvataan vakuutuksesta kuluja, jotka aiheutuvat välttämättömyystarvikkeiden hankkimisesta.

Tapaturmavakuutus sinun itsesi turvaksi

Vaikka olisitkin vakuutettu ollessasi töissä tai koulussa, myös vapaa-ajalla voi sattua yllätyksiä. Ikävien yllätysten varalta on hyvä olla tapaturmavakuutus. Kun tapaturma sattuu ja sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus, saat korvauksia esimerkiksi lääkärin määräämistä hoidoista ja lääkkeistä.

Setin tapaturmavakuutus kattaa tapaturmasta aiheutuvat hoitokulut. Hoitokuluja katetaan maksimissaan 20 000 euroa yhtä tapaturmaa kohden. Setti kattaa myös tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan ja kuoleman. Tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta maksetaan kertakorvaus vamman vakavuuden mukaan. Kertakorvaus on enintään 40 000 euroa per vamma. Tapaturman aiheuttamasta kuolemasta maksettava korvaus on 20 000 euroa. Korvaus maksetaan vakuutetun omaisille ellei vakuutettu ole muuttanut edunsaajaa.

Nuorisovakuutus — vakuutuspaketti nuorelle aikuiselle

POP Setti on nuorisovakuutus, johon kuuluvat matka-, tapaturma- ja kotivakuutus. POP Setti tekee vakuutuksen hankkimisesta mahdollisimman selkeää ja edullista. Se on suunniteltu vastaamaan nuoren talouden ja vaihtelevien elämäntilanteiden tarpeita.

POP Setin edullinen hinta on tarkoitettu sinulle, joka olet vakuutuskauden alkaessa 18–28 vuotias. POP Settiin voit ottaa valinnaisen kotivakuutuksen 60 neliömetrin tai sitä pienempään asuntoon. Soluasunnosta huomioidaan vain vakuutetun oma osuus asunnon neliömäärästä.

Voit ottaa POP Settiin kotivakuutuksen valinnaisena. On myös mahdollista ottaa vain tapaturma- ja matkavakuutus. Jos asut yhdessä kaverisi tai puolisosi kanssa, voitte hankkia POP Setin joko niin, että

  1. toinen ottaa POP Setin ainoastaan matka- ja tapaturmavakuutuksella ja toinen ottaa POP Setin, johon kuuluu matka- ja tapaturmavakuutuksen lisäksi myös kotivakuutus. Näin kannattaa tehdä, jos kotinne irtaimiston arvoksi riittää 20 000 euroa, jolloin yksi POP Setti -kotivakuutus riittää kattamaan kotinne irtaimiston.

  2. molemmat ottavat POP Settiinsä myös kotivakuutuksen, jolloin irtaimiston arvo on yhteensä 40 000. Näin kannattaa tehdä, jos edellä mainittu 20 000 euroa ei riitä yhteisen kotinne irtaimiston arvoksi.

Voitte ottaa yhden tai kaksi kotivakuutusta

Asutko soluasunnossa? Valinnaisen kotivakuutuksen voi ottaa 60 neliömetrin tai sitä pienempään asuntoon. Soluasunnosta huomioidaan vain vakuutetun oma osuus asunnon neliömäärästä.

Nuorisovakuutuksen voit hankkia näppärästi netin kautta esimerkiksi mobiililaitteella. Tarvitset vain pankkitunnuksesi tunnistautumista varten, jotta tiedämme kuka olet, eikä sinun tarvitse syöttää henkilö- ja osoitetietojasi käsin.

POP Settiin kuuluu vakiona tapaturma- ja matkavakuutus. Kotivakuutuksen mukaan ottaminen on valinnaista.

Valmiin paketin ottaminen säästää aikaa ja vaivaa. Koska kaikille vakuutusasiat eivät ole tuttuja, Setissä ne on pyritty tekemään mahdollisimman selkeiksi ja helpoiksi. Edullinen hinta sopii opiskelijalle ja itsenäistä elämäänsä aloittelevalle nuorelle aikuiselle.

POP Setin hinnan näet kätevästi muutamalla klikillä verkkokaupassa. Hinta riippuu mm. siitä otatko mukaan kotivakuutuksen vai et. Vuosimaksu laskutetaan neljässä erässä. Kotivakuutus laskutetaan erillisellä laskulla.

Vakuutusyhtiöillä on usein omilla verkkosivuillaan hintalaskureita. Niiden avulla saa tietoja syöttämällä laskettua hinnan omalle vakuutukselle. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota vakuutuksen lopullisen hinnan lisäksi myös maksimikorvauksien suuruuteen. Summissa voi olla merkittäviä eroja, jotka vaikuttavat vakuutuksen hintaan.

Jos sinulla on vakuutus toisessa vakuutusyhtiössä ja haluat vaihtaa meille, voit irtisanoa vanhan vakuutuksesi helposti osoitteessa popvakuutus.onnistuu.fi Vanhan vakuutuksen voit irtisanoa myös uuden vakuutuksen ostamisen jälkeen vahvistussivulla olevan linkin kautta.

Jos haluat tietää POP Setistä tai muista vakuutuksistamme lisää, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme online chatin kautta. Chat palvelee verkkosivuillamme arkisin klo 9-17.

Nuorilta nuorille

Kun nuorille aikuisille suunnattua vakuutuspakettia alettiin suunnitella, päätettiin kääntyä asiantuntijoiden – nuorten itsensä – puoleen. Käynnistimme Haaga-Helian Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen -kurssin oppilaiden kanssa yhteistyön tavoitteenamme kehittää nuorten vakuutus. Yhteistyön aikana opiskelijat tekivät kyselytutkimuksia, tutustuivat vakuutusten hinnoittelumalleihin sekä kehittivät erilaisia tuote- ja palvelukonsepteja.

Lue lisää yhteistyöstä →